mary Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Εδω παντως εχω ανοιξει μπαλκονοπορτα κουζινα και δωματιο και κανει ενα ρευμα...σκετη τρέλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Επιγόντως υπότιτλους για penny dreadful....περιμένω να το δω μαζί με ΤΒ από το πρωί god damn me. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 :Ο δεν έχεις κάνει ακόμα;;; Αφού Κυριακή ξύπνησες γεροντοκόρη έλεγες, δεν πήγαινες μετά για μια βουτιά;; Όχι σαν εμένα που ξεκίνησα 11 και κάτσαμε 1μιση... Οχι δεν πήγα... Σαν σωστή γεροντοκόρη μάζεψα λίγο το σπίτι και ανέβηκα με τον σκύλο ως τη λίμνη Μπελέτσι στη Πάρνηθα. Είναι ωραία εκει, να πάτε! Κατά τα άλλα, γυρνάς στο σπίτι απο τη δουλειά. Μπορεί να μη βρεις ουτε ενα πιάτο φαΐ, αλλα δόξα τω Θεω εχεις αφρόλουτρο με "λευκό ροδάκινο και νεκταρίνι"...! Λες να πάθω μεγάλη ζημιά αν το αρχίσω με ενα κουταλάκι; Ετσι ακριβως σκεφτομαι οταν κανω μπανιο την σκυλιτσα μου !Πινα κωλάνταΩιμεε Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Οχι δεν πήγα... Σαν σωστή γεροντοκόρη μάζεψα λίγο το σπίτι και ανέβηκα με τον σκύλο ως τη λίμνη Μπελέτσι στη Πάρνηθα. Είναι ωραία εκει, να πάτε! Κατά τα άλλα, γυρνάς στο σπίτι απο τη δουλειά. Μπορεί να μη βρεις ουτε ενα πιάτο φαΐ, αλλα δόξα τω Θεω εχεις αφρόλουτρο με "λευκό ροδάκινο και νεκταρίνι"...! Λες να πάθω μεγάλη ζημιά αν το αρχίσω με ενα κουταλάκι; Μην αγχώνεσαι, για πλύση στομάχου εδώ είμαστε, θα τους πω να σε προσέξουν ιδιαιτέρως... Θέλω κουτάααααβιιιιιιιιιιιιιιιι! Ένα μικρούλι, ένα Beagle κάτι... Edit : Κάτσε περίμενε δε βάζεις στο σκυλί το αφρόλουτρο αυτό, έτσι; τι λέει ο από πάνως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μην αγχώνεσαι, για πλύση στομάχου εδώ είμαστε, θα τους πω να σε προσέξουν ιδιαιτέρως... Αυτό φοβάμαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Αυτό φοβάμαι! τσ τσ τσ σα δε ντρέπεσαι! καλά θα σε αφήσω στον πυροβολημένο με τις πράσινες τιράντες και τις κονκάρδες να σου πω εγώ μετά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 και ο γκέκας δε μπορεί να στρίψει... πωπω θα μου μείνουν ψυχολογικά απο χθές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 εδώ κάνει ζέστη αλλα γκέκα δεν έχουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 <p>Επιγόντως υπότιτλους για penny dreadful....περιμένω να το δω μαζί με ΤΒ από το πρωί god damn me.</p> άσε τους υπότιτλους ρε ξενερα και δες τα εργακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 μαγαζί που λέγεται bobota, πουλάει παγωτά και μπισκότα και καφέδες αλλα όχι μπομπόταο ΟΘΕΟΣ θα αρχίσει να βρέχει απο τώρα με αυτά που κάνουνγιατι να μην έχει στο μενού μπομπότα με παγωτό και μπομποτοσάντουιτσ μπομπότα βούτίματα για καφέ μπομπότα γλυκιά , αλμηρή ώχ φλασιά θα ανοίξω μπομποτερή Η ΜΠΟΜΠΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΟΝΙΚΟΣΦάτε μπομπότα , φάτε κ ξαναελάτε <------- σλόγκανεεεεεεεεεεεεεελα παρε παρε παρε παρε παρε ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΜΜΜΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!στις δυο μπομπότες την τρίτη την πληρώνειςστις τέσσερις αγοράζεις και αλλες δυο δώροόποιος πάρει και αναψυκτικό του το κάνει δώρο ο επόμενος πελάτηςφσσσσσσσσ !!! με κάνω κ ανατριχιάζω μμμμμμμμμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 και αύριο λέει θα πάμε για wakeboarding με τη δουλειά. Τι σκατά το θέλουν το wakeboarding στο γαμωβορειο ατλαντικό. Θα παγώσουμε. Χάθηκε ενα πεηντμπολ. Ενα την αλλη τη μαλακία που εισαι στην πλαστικη τη σφαιρα και σε κουτρουβαλάνε στην πλαγια; Έπρεπε να είναι στο νερό; Ευτυχώς την Τετάρτη μας έχουν κλείσει βραδιά με μπυρωίνη στο Guinness storehouse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 ^μονο πετρες δε σας βαζουν να κουβαλησετε. Κακοπερνάτε. Καημένοι μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ο άλλος λέει δεν κάνει τατού για να μπορεί να δίνει αίμα. Και ηλίθιος και ανενημέρωτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 http://youtu.be/SL1ZpjsswI0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις