*nenya* Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Χαχαχα ναι με γεια το χτύπημα σα δε ντρέπεσαι, έχω τον πόνο μου αααααααααααααααααχ :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ο Νίτσε θα χαιρόταν πάντως για το power-up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Βαλε ψευτικο απο πανω νένια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Φόρα γάντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Νενη απλά πήγαινε να κάνεις αυτό που είπε η Βαλ να ξεμπερδεψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 As soon as possible...Τώρα που έκανα αλλαγή την γάζα ευτυχώς δεν φαίνεται πολύ τραγικό. Το πρήξιμο έχει μειωθεί αισθητά κ το νύχι είναι λίγο σκούρο στο κάτω μέρος του. Μια κρέμα που είχα πάρει από Αγγλία, germolene λέγεται, φαίνεται να κάνει δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Πως κλείνετε το ρήμα «εγώ»; Πόσα λάθη να χωρέσει μια πρόταση; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Σκατομέρα η σημερινή, με πέθανε η χτεσινή απογευματινή γυμναστική, τι ήθελα την βραδινή & πρωινή... Πονααααααωωωωωωωω παντουυυυυυυ και παίζει να αρρωσταίνω λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 ...τι ήθελα την βραδινή & πρωινή... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Είναι commando... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 w8, watt? 'retouch_funk.psd could be saved because is over 2 gigabytes' we just broke the internet και τα σχετικα σπερες Edit, live #τέλος_εποχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Για πες ρε παιδί μου να καταλάβω τί εννοείς. Ο φαρμακοποιός μου είπε ότι σε άλλους ανθρώπους βγαίνει το νύχι και σε άλλους όχι... (μακάρι να είμαι τυχερή). Thanks γατοκόριτσο!! Με παυσίπονα θα είμαι όλη μέρα όπως φάινεται. Χρόνος για γιατρό δεν υπάρχει, είμαι στη δουλειά κ μετά φεύγω για εκλογική εκδρομή στο χωριό. αν σου κάνει υπονύχιο αιμάτωμα πρέπει να πάς να στο "αδειάσουν" κοινώς ,να τσεκάρουν τη μήτρα του νυχιού, αν δεν στο παροχετεύσουν στανταράκι θα πέσει το νύχι και μπορεί να ξαναμεγαλώσει σε 1-2 μήνες Αυτό. Το DIY είναι πυρωμένη βελόνα, τρυπάς νύχι, ζουλάς να βγει το αίμα. Φυσικά δεν προτείνουμε τπτ τέτοιο κτλ κτλ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 #τέλος_εποχής. Είναι αναμενόμενο τώρα που πλησιάζει πια τα 30 να θέλει να αποστασιοποιηθεί από το 4c, ειδικά αν σκέφτεται μελλοντικές επιχειρηματικές κινήσεις. Έτσι κι αλλιώς πάντα τα άκουγε απ' όλες τις πλευρές για καθετί στραβό. Το να είναι το face του site δεν του πρόσφερε τίποτα. Το tumblr δεν κέρδισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μα μεγαλώσαμε μαζί... Oh well In other news Έστειλα ερώτημα σε δήμο πριν απο ~4ωρες. Πήρα απάντηση πριν απο ~28 λεπτά και δεν ηταν automated. . . . Κάποια θελει να ανεβεί τα σκαλιά της ιεραρχίας. =] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις