johnieXoX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 από που να πάρω συμβατά μελάνια για έναν hp και έναν canon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Skroutzare τον τυπο της μελανης που θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 το έκανα έχω αποτελέσματα από τα καταστήματα: - utec - printking - planetink - tonerhellas - web-toner υπάρχει κάποια προτίμηση σε κάποιο από τα παραπάνω, ή να πάρω απλά το φθηνότερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ενημέρωσα σήμερα το Notapad++. Ανοίγει από μόνο του ένα tab και ξεκινάει να γράφει ένα κείμενο, χαρακτήρα προς χαρακτήρα. Δεν ήταν μήνυμα από τον μελλοντικό μου εαυτό ή παράλληλη διάσταση, δυστυχώς. Το κείμενο Freedom of expression is like the air we breathe, we don't feel it, until people take it away from us. For this reason, Je suis Charlie, not because I endorse everything they published, but because I cherish the right to speak out freely without risk even when it offends others. And no, you cannot just take someone's life for whatever he/she expressed. Hence this "Je suis Charlie" edition. - #JeSuisCharlie 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Για πες ρε παιδί μου να καταλάβω τί εννοείς. Ο φαρμακοποιός μου είπε ότι σε άλλους ανθρώπους βγαίνει το νύχι και σε άλλους όχι... (μακάρι να είμαι τυχερή). Thanks γατοκόριτσο!! Με παυσίπονα θα είμαι όλη μέρα όπως φάινεται. Χρόνος για γιατρό δεν υπάρχει, είμαι στη δουλειά κ μετά φεύγω για εκλογική εκδρομή στο χωριό. Νενη περαστικα ρε συ. Αυτο που λεεθ ο Λουσης εικαζω πως περιλαμβάνει βελονα και brutal τρυπημα του νυχιου. Δεν παιζει να το κανεις καλά λέει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 γιατί πάει και αγοράζει κλώνους κινητών ο κόσμος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Για καβάτζα για δεύτερη συσκευή ή για τον στρατό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 γιατί πάει και αγοράζει κλώνους κινητών ο κόσμος;Γιατι δε ξέρουν να εκτιμούν τα καλά κινέζικα κινητά,πχ xiaomi, meizu, oneplus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει κονητό FOKIA , SAMLUNG κλπ ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Για καβάτζα για δεύτερη συσκευή ή για τον στρατό ; και γιατί να μην πάρω ένα αξιοπρεπές των 100-120 ευρώ; μάλλον ανάγκη για μόστρα πες καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 και γιατί να μην πάρω ένα αξιοπρεπές των 100-120 ευρώ; μάλλον ανάγκη για μόστρα πες καλύτερα. το θεμα ειναι τι θεωρεις αξιοπρεπες... in other news back 2 monitor hunting Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δε ξερω τι φαση , ειναι της μοδας τα Thug Life videos . Για καποιο λογο κολησσα και εχει 1μιση ωρα που χαζευω http://youtu.be/XLZKtnDEMiM Έκλαψα στο 7:05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 ^ Βγάλε το σκουφί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Κλαίω ρε, κλαίωωωωωωωωωωωωωωωωωωω. Βαριέμαι να το βγάλω. Yolo και το καλοκαίρι με αυτό θα είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 ^ Βγάλε το σκουφί. Καλά που το έγραψες και το θυμήθηκα κι εγώ. 10nx! Και με γεια το νύχι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις