Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι κανόνες του forum ισχύουν ΚΑΙ στο παρόν topic.

Επομένως, μηνύματα με πολιτικό σχολιασμό ΟΥΤΕ εδώ επιτρεπόνται.

Ευχαριστώ.

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο τηλεφωνητής του παρόχου που πήρα για να ακυρώσω την σύνδεση μου, μου μίλησε σπαστά Ελληνικά και είπε "αγκαπώ Ελλάδα". :lol:

• Like 3
Δημοσ.

το γουσταρω πολυ αυτο.μια φορα ειχα αφησει μια ξενη να μου αραδιασει οτι λεξη ελληνικη ηξερε σαν πενταχρονο γελαγε μες την υπερηφάνεια.

so cute!

• Like 1
Δημοσ.

Γυναίκες, το λάθος της φύσης, κεφάλαιο 43.354.657... 

η σχέση μου τσατίστηκε γιατί διάλεξα να πάω στην (κατά ομολογία πολλών) καλύτερη οδοντίατρο από τις 4 επιλογές που είχα, επειδή έχει το ίδιο όνομα με την πρώην μου 

Και πονάει το ούλο μου να πνίξω τον καημό μου στο προφιτερόλ... 

Καλή η οδοντίατρος ?

Δημοσ.

αι γαμ@#%$@@!τριτη σεζον καρανταγι δεν αγγιξα το ειχε βαρεθει η ψυχη μ.ολο μαλακιες και τουρκικα και τράβηγμα απο τα μαλλια.

πανε λοιπον και κανουν αυτο:

not fair.i want out goddammit!

Δημοσ.

- Καλησπέρα.

- Καλησπέρα.

- Σας καλώ απο το πολιτικο γραφειο του

- τουυτ τουυυτ....

3 φορες μεχρι τωρα

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως φτιάχνουμε αυτήν την ΣΥΦΙΛΗ του youtube που δεν φορτώνει όλο το βίντεο αλλά μόνο ~1cm μπροστά και όταν πατάω να πάει πιο μπροστά ακόμα και φορτωμένο να είναι κάνει κόλλημα;

Το είχε πει ο sellers το κόλπο πριν καιρό αλλά δεν το θυμάμαι και η αναζήτηση εννοείται πως δεν δουλεύει

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως φτιάχνουμε αυτήν την ΣΥΦΙΛΗ του youtube που δεν φορτώνει όλο το βίντεο αλλά μόνο ~1cm μπροστά και όταν πατάω να πάει πιο μπροστά ακόμα και φορτωμένο να είναι κάνει κόλλημα;

Το είχε πει ο sellers το κόλπο πριν καιρό αλλά δεν το θυμάμαι και η αναζήτηση εννοείται πως δεν δουλεύει

φιλαράκυ θέλεις plugin για να απενεργοποιήσεις το dash.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...