BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Φαί και παγωτό. Φουσκωσα. Σπερες Εγω έφαγα 3 γερμανικά Krapfen και ήπια και 2 ποτήρια πορτοκολάδες.και γω φούσκωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Νταξ, μετα το στρατο, εγω τη κανω απο Ελλαδα, δε νομιζω οτι παει αλλο. Αν εισαι 18-30 και μοιαζεις στην Emma Stone ή στην Imogen Poots, σε περνω μαζι, στειλε pm. ααααααχ η Emma , ααααχ το Εmmααααακι..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Πάει η dreadful Monday και ο Ιούνιος. Ποιος αντέχει μέχρι τον Αύγουστο είναι το θέμα τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Πόσους βαθμούς έχει πάλι; Ούτε να αναπνεύσω καλά δε μπορώ σήμερα, τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 νομίζω πως σήμερα είναι πολύ καλύτερα από τη Πέμπτη και τη Παρασκευή. Εγώ ποτέ θα κάνω το πρώτο μου μπάνιο; (Προβλήματα που έχει ο κόσμος) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 31 λέει αλλά δεν το πιστεύω, βράζει ο τόπος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Όχι ρε σεις, καλά είναι σήμερα. Από το Σάββατο, νομίζω, έχει φτιάξει αρκετά. Ειδικά το βράδυ ξεχνάω να ανοίξω ανεμιστήρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 - Οχι καριολακι Παπασταθοπουλε, θα παντρευτείς την Τετάρτη. Θεοφάνης Γκέκας Έκλαψα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 νομίζω πως σήμερα είναι πολύ καλύτερα από τη Πέμπτη και τη Παρασκευή. Εγώ ποτέ θα κάνω το πρώτο μου μπάνιο; (Προβλήματα που έχει ο κόσμος) :Ο δεν έχεις κάνει ακόμα;;; Αφού Κυριακή ξύπνησες γεροντοκόρη έλεγες, δεν πήγαινες μετά για μια βουτιά;; Όχι σαν εμένα που ξεκίνησα 11 και κάτσαμε 1μιση... 31 λέει αλλά δεν το πιστεύω, βράζει ο τόπος. Θέλω να κατέβω να πάρω καφέ και φοβάμαι μη μου ρθει ξαφνική ζέστη πάλι... Όχι ρε σεις, καλά είναι σήμερα. Από το Σάββατο, νομίζω, έχει φτιάξει αρκετά. Ειδικά το βράδυ ξεχνάω να ανοίξω ανεμιστήρα. Ανεμιστήρα; Κάτσε εσύ ήσουν με τους 2-3;;; Καλά κάτσε να μπει η άλλη στη συνάντηση και θα στο κάνω πολικό ψύχος εδώ μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ξύπνησα. Αυτα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 νταξει το έχουμε χάσει...κάποιος κακαρίζει...και που να σφίξουν οι ζέστες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Κι έγινε η βροχή χαλάζιιιιιιι Δεν πειράζει,δεν πειράααααααζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 νταξει το έχουμε χάσει...κάποιος κακαρίζει...και που να σφίξουν οι ζέστες.. τι εννοείς κακαρίζει;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 κικιρικου σαν το κόκορα και τώρα τα σκυλιά της γειτονιάς γαβγίζουν και κλαίνε...fuck λέτε να γίνει κανας σεισμός???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 :Ο δεν έχεις κάνει ακόμα;;; Αφού Κυριακή ξύπνησες γεροντοκόρη έλεγες, δεν πήγαινες μετά για μια βουτιά;; Όχι σαν εμένα που ξεκίνησα 11 και κάτσαμε 1μιση... Οχι δεν πήγα... Σαν σωστή γεροντοκόρη μάζεψα λίγο το σπίτι και ανέβηκα με τον σκύλο ως τη λίμνη Μπελέτσι στη Πάρνηθα. Είναι ωραία εκει, να πάτε! Κατά τα άλλα, γυρνάς στο σπίτι απο τη δουλειά. Μπορεί να μη βρεις ουτε ενα πιάτο φαΐ, αλλα δόξα τω Θεω εχεις αφρόλουτρο με "λευκό ροδάκινο και νεκταρίνι"...! Λες να πάθω μεγάλη ζημιά αν το αρχίσω με ενα κουταλάκι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις