mary Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ε για μετά όσο να ναι θα χρειαστεί. @ γατοκοριτσο: φιλενάδα εγώ προχθές τσιμπησα αυτά . Δεν είναι τόσο ροζ όσο φαίνονται αλλά πιο κόκκινο - μπορντό και απίστευτα άνετα αν και με τακούνι. 1
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 http://www.gofundme.com/3d-wifi-bubbles Δελαπόρτας is back Εχει μαζεψει τα διπλά σε σχεση με την προηγουμενη καμπανια για το διδακτορικό του στο ΜΙΤ.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 έχασα τα xiaomi pistons? #fml nvm found.
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Kαλημερες Ποσο γαματοι ειναι οι Mascarimiri εν τω μεταξυ!!
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Λίγο πριν ενεργοποιηθεί το GPS μόνο του και με ξυπνήσει με φωνητικές οδηγίες, έβλεπα στον ύπνο μου τον viper να προσπαθεί να κάνει πέσιμο στην γκοθού πρώην του κολλητού μου. Σήμερα θα είναι εξαιρετικού ενδιαφέροντος ημέρα, φαίνεται. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Λοιπον το Ipega game pad για android και ios. Το δοκιμασα στο Note 3 με εναν emulator για SNES. Λειτουργει οπως ακριβως πρεπει, πατας το κουμπι και κατι γινεται. Τωρα ασχετα απο emulators δυστυχως δεν ειναι πολλα παιχνιδια που το υποστηριζουν, υπαρχει μια αρκετα καλη λιστα βεβαια που ερχεται με το software του gamepad, αλλα οχι τιποτα φοβερο. Αλλα οπως και να εχει αφου υποστηριζει emulators οι επιλογες ειναι απειρες πρακτικα. Το κακο ειναι πως μεχρι να το κανεις να συνδεθει πρωτη φορα θα φτυσεις αιμα. Δεν ξερω γιατι απο τη στιγμη που ειναι JOY pad προσπαθει να σου αφαιρεσει οποιαδηποτε joy ειχες να το χρησιμοποιησεις μεχρι να συνδεθει, αλλα αυτο κανει. Το καλο ειναι πως μολις περασεις το γολγοθα της πρωτης συνδεσης μετα συνδεεται αμεσα. Αυτο. Λίγο πριν ενεργοποιηθεί το GPS μόνο του και με ξυπνήσει με φωνητικές οδηγίες, έβλεπα στον ύπνο μου τον viper να προσπαθεί να κάνει πέσιμο στην γκοθού πρώην του κολλητού μου. Σήμερα θα είναι εξαιρετικού ενδιαφέροντος ημέρα, φαίνεται. Να, δες κατι ενδιαφερον αγοραρε έβλεπα στον ύπνο μου τον viper να προσπαθεί να κάνει πέσιμο στην γκοθού πρώην του κολλητού μου. Του εκατσε τελικα? 2
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Πάω να γλιστρήσω στη μπανιέρα. edit, μόλις μου έκανε friend request ο Ζήσης Σαρίκας, σαφής και ανέλπιστη βελτίωση. #fangirl #omgomgomg #squeeeee 1
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Πάω να γλιστρήσω στη μπανιέρα. edit, μόλις μου έκανε friend request ο Ζήσης Σαρίκας, σαφής και ανέλπιστη βελτίωση. #fangirl #omgomgomg #squeeeee Ναφακ ντουντ
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω γιατί, του έστειλα ένα inbox ευχαριστήριο, απάντησε, αλλά ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να το συνεχίσω. Έχω πάρει συνέντευξη απ' τον Robert Plant, έχω κάνει πεσιματικές "out of my league" αλλά αυτός ο τύπος... <3
tehAllantin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 έχω κάνει πεσιματικές "out of my league" αλλά αυτός ο τύπος... <3 σορρυ, δεν ηξερα ότι είσαι εσύ στο Friend request :/ 1
viper2005 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Α, φάγαμε σαν άνθρωποι. Σπερες Έλα νταξει, μην μου πει κάποιος οτι δεν ειχε καταλάβει ( απο το πρωτο ποςτ) οτι ειχε πρόβλημα η άλλη... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις