Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού καπνίσαμε 250 πακέτα, πήγε η πίεση στον ανύπαρκτο, μας άκουσε η γειτονιά και παρά την πίκρα γλυτώσαμε το έμφραγμα -αν και ακόμη δρα η υπερένταση- ώστε να ακούσουμε και σήμερα τα πετούμενα που δίνουν ρεσιτάλ έξω, it's a good day. Καλημέρες.

@Κθου, τι εναλλακτική να έχεις αν δεν το βρίσκεις αλλού. Εννοώντας οnline... δεν παίζει εδώ (δεν έχω ιδέα τι είναι βέβαια) σε σχετικά τοπικά μαγαζάκια;

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λολ.

Ήταν προφητικό

Καρνέζης ρε, εγγύηση!

Εμ δεν πήραν τον Τζόρβα να ανοίξει τουλάχιστον το μάτι μας αφού έχουν που έχουν μανταλάκια...

Αφού είσαι..! Γιατί δε λες ότι την έκλεισες και την ξανάνοιξες πριν ο Τεοφάν σημαδέψει τον Νάβας??Εεε??

Όοοοοχι το σουτ του προηγούμενου απ το Γκέκα και του Γκέκα δεν τα δα... Με είχαν συγχίσει που δε με άφηναν να κοιμηθώ συν του ότι 2:15 πήρε τηλ ο άλλος και είχε λογοδιάρροια, τι σου φταίω ρε παλικάρι να κοιμάμαι 3???

Καλημέρες αν και δε θα ναι καλές.

Δημοσ.

Εμ δεν πήραν τον Τζόρβα να ανοίξει τουλάχιστον το μάτι μας αφού έχουν που έχουν μανταλάκια...

Xααα

Same logic.

Έπρεπε να πάρουν αυτήν για τέρμα.Τουλάχιστον οι περισσότεροι θα ήτο χαρούμενοι...

02.jpg

Genevieve%20Morton%20Grey%20Herve%20Lege

• Like 1
Δημοσ.

Ανοίγω από κινητό και βλέπω τις 2 βυζάρες πιο πάνω φάτσα φόρα. Καλά θα πάει η μέρα το στηθαίνομαι εεε αισθάνομαι.

• Like 1
Δημοσ.

Xααα

Same logic.

Έπρεπε να πάρουν αυτήν για τέρμα.Τουλάχιστον οι περισσότεροι θα ήτο χαρούμενοι...

02.jpg

Όπα κάτσε εγώ τουλάχιστον διάλεξα ποδοσφαιριστή μες στο επάγγελμα είναι, εσύ ξέφυγες...

• Like 1
Δημοσ.

Xααα

Same logic.

02.jpg

μωρό μου εσύ (οχι εσύ revo η έτσι)

πωπωπωπωππωπωπωπωπωπωπωππωπωπωπωπ δεν ειμαι καλά φέρτε γυναίκες θα γίνει πανικός

αχχαχαχαχαχαχαχα τσικα τσικα μπουμ οοοοοοοοοοοοοοοΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

• Like 1
Δημοσ.

Όπα κάτσε εγώ τουλάχιστον διάλεξα ποδοσφαιριστή μες στο επάγγελμα είναι, εσύ ξέφυγες...

Πίστεψε με πιο αποτελεσματική θα ήταν αντί του Τζόρβα.

Δημοσ.

Οτι τι ρε? Οτι θα λειπω εγω ας πουμε? Γελώ. Χαχα. 

Ελα με το καλο και γουρλιδικο το νεο ΟΟΤ

Σε αλλες ειδησεις

Μπαινω σημερα σε Κινεζαδικο και ερχεται Ελληνιδα υπαλληλος να με εξυπηρετησει

Ξανα!

Μπαινω σημερα σε Κινεζαδικο και ερχεται Ελληνιδα υπαλληλος να με εξυπηρετησει

Νταξ, μετα το στρατο, εγω τη κανω απο Ελλαδα, δε νομιζω οτι παει αλλο. Αν εισαι 18-30 και μοιαζεις στην Emma Stone ή στην Imogen Poots, σε περνω μαζι, στειλε pm.

Φιλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλιαλια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...