GreekMonkey Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 κάποιος με 7ευρω paysafecard να μου στείλει pm , να με βοηθησει θελω ... ευχαριστω εκ των προτερων ! Και να τα χα τα 7 ευρώ στο paysafecard, σιγά να μην στα δινα.
thomasG4 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Και να τα χα τα 7 ευρώ στο paysafecard, σιγά να μην στα δινα. σκληρος 1
viper2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 τρελη διαφημιση το LFS101x.2 Introduction to Linux
mary Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τέτοιο κοψοφλέβικο μάθημα, ομολογω δεν ξαναειχα. Μιλάμε ο μαν πηγε απο το χρεος της ελλάδας στο πλούτο του Αριστοφάνη σε ένα μάθημα. Ευτυχως μονο 4 ωρες ηταν και άλλες 3 φορες θα μας κάνει.
BadBoy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Και να τα χα τα 7 ευρώ στο paysafecard, σιγά να μην στα δινα. Όπως τις προάλλες που ζητούσες κάτι DDR2, έχω 6GB να κάθονται. Σιγά μη στα δώσω.
Praetorianos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ρε μλκ έλληνα τηλεθεατή, δηλαδή ντάξει, γάμα τα μνημόνια και τα κόμματα και τους τζιχαντ και αυτά τα πταίσματα. Έδιωξες την Τρέμη από τα δελτία ειδήσεων, κατάφερες να διώξεις αυτό το ζαρωμένο δεινόσαυρο από την τηλεόραση, να φέρεις νέα ωραία πρόσωπα ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕΣ ΠΙΣΩ? Δηλαδή, είχες την ευκαιρία κάθε βράδυ να σου λέει καλησπέρα αυτή: κι εσύ διάλεξες να επαναφέρεις και να βλέπεις αυτή: Φτου. Ου να μου χαθείς να χάνεσαι. Ρε 100 μνημόνια ρε. 4
Pa0ki Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 @@ χειριστηριο. Δεν ηρθε ποτε, μου εδωσαν refund και το παρηγγειλα απο αλλου. Ακομα περιμενω δηλ. Με αυτον τον ρυθμο το πιο πιθανο ειναι οταν μου ερθει να εχουν βγει emulators για PS2 ξερωγω. same Την προηγούμενη βδομάδα έκανα claim αλλά δεν παραγγέλνω άλλο ακόμη μήπως και εμφανιστεί....μην καταλήξω με 2 Είχε και δυνατό feedback ο κινέζος http://www.ebay.com/usr/tool_nerd?_trksid=p2060778.m2748.l2754
viper2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ρε μλκ έλληνα τηλεθεατή, δηλαδή ντάξει, γάμα τα μνημόνια και τα κόμματα και τους τζιχαντ και αυτά τα πταίσματα. Έδιωξες την Τρέμη από τα δελτία ειδήσεων, κατάφερες να διώξεις αυτό το ζαρωμένο δεινόσαυρο από την τηλεόραση, να φέρεις νέα ωραία πρόσωπα ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕΣ ΠΙΣΩ? Δηλαδή, είχες την ευκαιρία κάθε βράδυ να σου λέει καλησπέρα αυτή: κι εσύ διάλεξες να επαναφέρεις και να βλέπεις αυτή: Φτου. Ου να μου χαθείς να χάνεσαι. Ρε 100 μνημόνια ρε. Οχι, και ηταν ωραίο παιδί... @@ χειριστηριο. Δεν ηρθε ποτε, μου εδωσαν refund και το παρηγγειλα απο αλλου. Ακομα περιμενω δηλ. Με αυτον τον ρυθμο το πιο πιθανο ειναι οταν μου ερθει να εχουν βγει emulators για PS2 ξερωγω. Οοοοοχι. :sniff:
revolver1990 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ρε μλκ έλληνα τηλεθεατή, δηλαδή ντάξει, γάμα τα μνημόνια και τα κόμματα και τους τζιχαντ και αυτά τα πταίσματα. Έδιωξες την Τρέμη από τα δελτία ειδήσεων, κατάφερες να διώξεις αυτό το ζαρωμένο δεινόσαυρο από την τηλεόραση, να φέρεις νέα ωραία πρόσωπα ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕΣ ΠΙΣΩ? Δηλαδή, είχες την ευκαιρία κάθε βράδυ να σου λέει καλησπέρα αυτή: κι εσύ διάλεξες να επαναφέρεις και να βλέπεις αυτή: Φτου. Ου να μου χαθείς να χάνεσαι. Ρε 100 μνημόνια ρε. Προτιμώ Σία στο muted. Έχω και φετίχ με το καρέ 1
panos2171 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Επειδή έχει σκαλώσει το μυαλό μου για πείτε μου μερικά γνωστά, αξιόπιστα eshops υπολογιστών μπας και το βρω. Εννοείται ελληνικό και όχι το eshop.gr, mysystems, you, plaisio, multirama, ebw...
PavlaraS18 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Και να τα χα τα 7 ευρώ στο paysafecard, σιγά να μην στα δινα. Πριν αποστείλεις pm , σχολιάζεις.. Δίνω λεφτά paypal .
Προτεινόμενες αναρτήσεις