*nenya* Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 είσαι η πρώτη που το λέει και κάνεις κ πλάκα xD Σοβαρολογώ νίκοτς.
GreekMonkey Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μα αφού είσαι γλυκός σαν μέλι βρε! Δεν θυμάμαι να σου έχω δώσει το δικαίωμα να εκφράζεσαι έτσι για άλλα αρσενικά πλην εμού. Για πρόσεχε λίγο !!!!! 1
dobro Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δεν θυμάμαι να σου έχω δώσει το δικαίωμα να εκφράζεσαι έτσι για άλλα αρσενικά πλην εμού. Για πρόσεχε λίγο !!!!! ζηλιαρη
leftermann Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Τι είναι τούτο μάστορα; Στην Χαλκιδική για τα μεταλλεία; γιαπ 1
viper2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Guitar rig or virtual rig (guitar rig); ιδού η απορία.
frenzy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Guitar rig or virtual rig (guitar rig); ιδού η απορία. Tι είναι το virtual rig? Μόνο το φωτογραφικό software ξέρω και δεν μου βγαίνει τίποτε άλλο στο σερτς. Το guitar rig όμως σε συνδυασμό με κάποια καλά delay plugins, δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. Οι δυνατότητές μου να μιξάρω κιθάρες βέβαια είναι άλλο θέμα μετά από χρόνια eq το μόνο που κατάλαβα είναι "ανέβασε εκεί που ακούγεται καλά, βρες την 'κακή' συχνότητα". Με 2 κιθάρες παθαίνω εγκεφαλικό όμως.
leftermann Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα. Καινούρια ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ οι Ναπαλμ Ντεθ!!! https://www.youtube.com/watch?v=VwBfuUScUR4
viper2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Tι είναι το virtual rig? Μόνο το φωτογραφικό software ξέρω και δεν μου βγαίνει τίποτε άλλο στο σερτς. Το guitar rig όμως σε συνδυασμό με κάποια καλά delay plugins, δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. Οι δυνατότητές μου να μιξάρω κιθάρες βέβαια είναι άλλο θέμα μετά από χρόνια eq το μόνο που κατάλαβα είναι "ανέβασε εκεί που ακούγεται καλά, βρες την 'κακή' συχνότητα". Με 2 κιθάρες παθαίνω εγκεφαλικό όμως. Guitar rig (real) = κιθάρα, a gazillion of effects pedals, ένας τοίχος με amps και τα σχετικά. Virtual rig (N.I. Guitar rig) = κιθάρα, καλη κάρτα ήχου με καλο input και τα σχετικά. Μέρες αγαπουλες που δεν σας ενδιαφέρει που δεν εχει έρθει η u2715 ακομα...
viper2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Θα μπορούσε να είναι και ο νικοκ έτσι Ντυμένος με την λατερνα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις