parsifal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Διανυκτερεύον φαρμακείο και spray ξυλοκαΐνης; Λες; Μου φαίνεται too much. Άσε που δεν έχω ιδέα αν ενδείκνυται ψεκασμός με ξυλοκαΐνη μέσα στο στόμα. Ενέσιμα είναι αλλιώς, πας στοχευμένα και όχι χύμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ε μεζουλι(ν)τ. Εγω με αυτα κοιμαμαι στο θέμα δόντι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 By the way Λιδοκαϊνη ειναι η ουσια , Xylocaine ειναι το ονομα του σκευασματος Πριν 3 χρονια.το εμαθα Υπαρχει και σε αλοιφη λιδοκαϊνη , η EMLA αλλα δε ξερω αν εχει ενδειξη για ανθρωπο , λογικα ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Διανυκτερεύον φαρμακείο και spray ξυλοκαΐνης; Υπάρχει σπρέυ ξυλικαΐνης; Και γιατί ο κόσμος χρησιμοποιεί ακόμα αλοιφές για τις αιμορροΐδες και το πρωκτικό σεχ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Σαν να με έπιασε λίγο το γαρυφαλλέλαιο που δοκίμασα. Άντε να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Γιατι δε ξερω αν ειναι η καλυτερη ιδεα η ΕMLA.στο πουλι σου , δε θα νοοωθεις τιποτα . Και το KY Jelly καλο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Γιατί στο πουλί μου κι όχι στον κώλο της; Σαν να με έπιασε λίγο το γαρυφαλλέλαιο που δοκίμασα. Άντε να δούμε... ο parsifal είναι ρομαντικός: "Η μύτη μου στον κώλο σου γαρίφαλο γυρεύει κι αν δε βρει, παίρνει σκατό και φεύγει" Δημώδες/ Σατυρικό. Το συγκεκριμένο δίστιχο διασώθηκε ενδοοικογενειακά από τον προπάππου μου, παπάς στο επάγγελμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ξυλοκαίνη έχουν και τα περισσότερα προφυλακτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ξεχασα την λεπτομερεια του σκουφου , σωστος . Αλλα και παλι , μονο εσυ θα νοιωθεις , αυτη τιποτα , αγγαρεια . Επειδη ειναι καθαρα οφελιμιστικο , ειμαι αντιθετος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Κυρίως, αυτά που απευθύνονται σε γρηγορογαμούληδες. Ξεχασα την λεπτομερεια του σκουφου , σωστος .Αλλα και παλι , μονο εσυ θα νοιωθεις , αυτη τιποτα , αγγαρεια .Επειδη ειναι καθαρα οφελιμιστικο , ειμαι αντιθετος . Στην εποχή μου, όταν έβλεπες babyoil στο κομοδίνο, ήξερες ότι ήταν αυτή η μέρα της εβδομάδας που είχες ελευθέρας... Το σπρέυ ξυλοκαϊνης θα μπερδεύει τη νεολαία. parsifal, μη βάλεις babyoil στο δόντι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Λες; Μου φαίνεται too much. Άσε που δεν έχω ιδέα αν ενδείκνυται ψεκασμός με ξυλοκαΐνη μέσα στο στόμα. Ενέσιμα είναι αλλιώς, πας στοχευμένα και όχι χύμα... Σε επέμβαση που είχα κάνει στο λαιμό πάντως (στην σταφυλή) με σπρέι ξυλοικαϊνης με ποτίσανε. Πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 288 mb οι drivers της 5770 Ετσι οπως πανε, σε λιγα χρονια θα αγγιξουν το TB Μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 nvidia shill plz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Η 265 low end είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Η 265 low end είναι; Σε σχέση με ολόκληρη τη σειρά R, σαφώς. Έτσι όπως την είχα πάρει όμως, πιο πολύ upgrade ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις