TriLoBiTe Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Ακομα ποσταρει αυτος? Actually that was me. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Dragonborn. Το 2014. Στην ελλαδα. Δλδ, ολα αυτα τα δημιουργικά μυαλά κάθισαν, έκαναν brainstorming και αποφάσισαν το αποπανω? Oh well.jpg Μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 http://www.public.gr/product/music/greek-music/light-pop/olo-pio-poly/prod7180218pp/ Εξαντλημένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Τι πας και ψαχνεις ...; Ή μαλλον "οχι εσυ,ενας φιλος σου το εδειξε" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Τι πας και ψαχνεις ...; Ή μαλλον "οχι εσυ,ενας φιλος σου το εδειξε" Όχι ρε.Μπαίνω fb public και βλέπω κοριτσάκια να το ζητάνε.Το 70% των σχολίων αφορά το συγκεκριμένο.Ε λογικό είναι να αναρωτηθώ περί τίνος πρόκειται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 http://www.ereportaz.gr/o-vasilis-grigoropoulos-grafi-gia-ta-2-000-evro-sti-vandi/ Θα του πει κανένας καλά να πάθετε και θα θιχτεί κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μόλις είδα τον ντόπιο βασιλιά των χίπστερ. Εμφάνιση αλά Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα 1,με κίτρινο μονομπλοκ t-shirt,παντελόνι blast-from-the-past,τιράντες μαύρες-ρετρό,γυαλιά οράσεως με κοκάλινο σκελετό(must για το είδος του)και ήλιθια τατού στα χέρια.Εάν έβγαζες τα τατού και το γυαλί ήταν ίδιος ο Γαρδέλης(ή ο άλλος στο πρώτο θρανίο). Μόλις τον είδα μου ήρθε το κλασσικό:"Είσαι για μια κόντρα;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 τομ έχεις κάτι με αυτούς που έχουν τατού; :/ http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/47265/ta-epaggelmata-pou-den-tha-kovoun-apodeikseis-meso-tameiakon Τα επαγγέλματα που δεν θα κόβουν αποδείξεις μέσω ταμειακών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 τομ έχεις κάτι με αυτούς που έχουν τατού; :/ http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/47265/ta-epaggelmata-pou-den-tha-kovoun-apodeikseis-meso-tameiakon Τα επαγγέλματα που δεν θα κόβουν αποδείξεις μέσω ταμειακών Έχω με αυτούς που είναι δήθεν και το τατού είναι μέρος της δηθενιάς τους,όπως ο χιπστεροβασιλιάς που περιέργραψα πριν,επίσης αυτούς που κάνουν ηλίθια-άσχημα τατού(όπως Αίμα-Πατρίς-Οικογένεια,ή το την φάτσα του γιου-κόρης που μοιάζει με κατώτερο πρωτεύον κ.ο.κ.). Με το τατού per se,όχι,δεν έχω κανένα πρόβλημα.Όπως δεν έχω πρόβλημα με τα κοκάλινα γυαλιά,με τις τιράντες και με τα t-shirt όταν απλά είναι αξεσουάρ και ουχί μέρος μιας φανφάρας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 το διάβασα γρήγορα και παρανόησα. έχω και εγώ μια αντιπάθεια με τα κοκκάλινα μεγάλα γυαλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Άντε να περάσουν οι μέρες να κάνουμε escalate στου PayPal. Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μαγαζιά όπως τα στρατιωτικά στον Λαγκαδά θα είναι ανοιχτά σήμερα το απόγευμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 το διάβασα γρήγορα και παρανόησα. έχω και εγώ μια αντιπάθεια με τα κοκκάλινα μεγάλα γυαλιά. :'( Έλα ρε συ. Και όμως, με τα μεγάλα βλέπεις καλύτερα σε αντίθεση με κάτι μικρούλια μεταλλικά ή κοκκάλινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Λαιμός λέγεται και δουλειά του είναι να παρέχει στο κεφάλι εύρος κινήσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 μην αρχιζετε τα επιστημονικα κ δεν καταλαβαινουμε οι υπολοιποι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις