GreekMonkey Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 PC Master - Τεύχος Δεκεμβρίου Στήλη Retro Gaming. Έχει ένα ημερολόγιο από ένα παιδί δημοτικού που είχε ανακαλύψει τους υπολογιστές το 1986. Μεταξύ άλλων λέει: Εκτός από joystick, είχε συνδεδεμένο ένα περίεργο εργαλείο που έμοιαζε με μικρό τανκ, με δυο πλήκτρα στο πάνω μέρος. Με αυτό πατούσες κάτι βελάκια στο κάτω μέρος της οθόνης και το ανθρωπάκι έκανε τις αντίστοιχες κινήσεις. Και γενικώς ο τρόπους που περιγράφει τον ενθουσιασμό του έχει πολύ γέλιο. Γαμάτος ο μικρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Τσουρινακης και τα μυαλά στο μπλέντερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Στορμ: Κάποτε πρέπει να γράψουμε μαζί ένα σουρεάλ μυθιστόρημα ε. Εκλεισε! Πλάκα πλάκα το χουμε ανετα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 gatokoritso η πρώτη αναγνώστριά μας ε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 ^εννοείται! Site: Κάτοικος Αναβύσσου: «Περνούσα» τον Ξηρό για Ολλανδό τουρίστα κλαιω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Κοιτά να δεις που θα αναγκαστω να κάνω καταγγελια στην γενική γραμματεία καταναλωτή... Σπερες Κι εγώ περιμένω παραγγελία από το προηγούμενο έτος m8. Ο κόσμος βλέπει τύπους σαν και μας, lone wolfs και υποθέτει πως δε γνωρίζουμε από στεναχώριες. Υπάρχουν όμως στιγμές που απλά νιώθεις μόνος. Ακόμα και ο καρχαρίας κλαίει, ζει όμως στο νερό και κανείς δε βλέπει τα δάκρυα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Άσχετο αλλά παρήγγειλα πρώτη φορά από τα public.Τι εμπειρίες έχετε?Είναι γρήγοροι ή θα περιμένω 2 βδομάδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 -Αλήθεια θα μου κάνεις το τραπέζι; -Ναι, γιατί; -Μαγειρεύεις; -Πολύ καλά. Θα έχω φτιάξει και cookies. -Έχουν ζάχαρη τα cookies; -Έχουν, ναι. -Α, δεν τρώω ζάχαρη. -Γιατί. -Γιατί έχει πολύ μεγάλο γλυκαιμικό δείκτη....δίνει πολύ γρήγορα ενέργεια....ο ανθρώπινος οργανισμός δεν έχει μάθει...στέβια. Είμαι περικυκλωμένος ξαφνικά από βήγκανζ και στέβιανζ και σκέφτομαι σοβαρά να παντρευτώ τον χασάπη μου που ακούει σεπούλτουρα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 σιγά πια δεν θα πέσει και σε διαβητικό κώμα , λίγο τακτ δεν βλάπτει τσακ η προσβολή στα μούτρα του άλλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Κι εγώ περιμένω παραγγελία από το προηγούμενο έτος m8. Ο κόσμος βλέπει τύπους σαν και μας, lone wolfs και υποθέτει πως δε γνωρίζουμε από στεναχώριες. Υπάρχουν όμως στιγμές που απλά νιώθεις μόνος. Ακόμα και ο καρχαρίας κλαίει, ζει όμως στο νερό και κανείς δε βλέπει τα δάκρυα. To έχω κανά 20λεπτο και έχει τον ατελείωτο. Είναι από εκείνα τα βίδεα που κρατάν 10ωρα; σιγά πια δεν θα πέσει και σε διαβητικό κώμα , λίγο τακτ δεν βλάπτει τσακ η προσβολή στα μούτρα του άλλου. Εμ,πως θα δείξει ότι είναι snowflake η κοπελιά εάν το βουλώσει και συμπεριφερθεί σαν άνθρωπος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Τι snowflake, πρώην πανκιό, νυν kickboxer. Μέχρι να φάει το πρώτο κούκι είναι. Μετά οι τύψεις, τα ξύδια, η παρηγοριά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Τι snowflake, πρώην πανκιό, νυν kickboxer. Μέχρι να φάει το πρώτο κούκι είναι. Μετά οι τύψεις, τα ξύδια, η παρηγοριά. Α,κατάλαβα.Δεν είναι το κλασσικό χιπστεροτυπάκι,αλλά όπως και να έχει περιπτωσάρα η μανδάμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Τι snowflake, πρώην πανκιό, νυν kickboxer. Μέχρι να φάει το πρώτο κούκι είναι. Μετά οι τύψεις, τα ξύδια, η παρηγοριά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 To έχω κανά 20λεπτο και έχει τον ατελείωτο. Είναι από εκείνα τα βίδεα που κρατάν 10ωρα; Πρέπει να είναι endless. Άσχετο αλλά παρήγγειλα πρώτη φορά από τα public.Τι εμπειρίες έχετε?Είναι γρήγοροι ή θα περιμένω 2 βδομάδες? Δεν έχω γνώμη για τα public ώστε να σε βοηθήσω, η πιο χαρακτηριστική ιστορία μου είναι με τα Multirama. Πέτυχα μια προσφορά(?) σε κάρτα γραφικών (για την οποία κρίνω σκόπιμο να αναφέρω πως, εντελώς συμπτωματικά, είναι nvidia) που φάνταζε πολύ καλή για να είναι αληθινή και υποψιάστηκα ότι κατά 99% θα φάω άκυρο όπως γίνεται κλασσικά, ειδικά εφόσον δεν πήγα ο ίδιος σε φυσικό κατάστημα. Ήθελα όμως να πάρω και ένα πακέτο cpu+mobo ούτως ή άλλως, οπότε έριξα ολόκληρη την παραγγελία. Δυστυχώς η mobo ήταν out of stock οπότε τώρα περιμένω. Για την κάρτα δεν έχω επίσημη ενημέρωση, λογικά θα υπάρξει για την ευρύτερη πορεία της παραγγελίας όταν έρθει το προϊόν. Πάνε 3 χρόνια από τότε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Nένυ ο φακός σε παχαίνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις