viper2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δεν μπορω να πω οτι είμαι σίγουρος για τον λόγο που ασχολείστε και με τα δυο μέρη της εξίσωσης... In other news Τι φαί ηταν αυτο, πω πω πω. Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Το γραφω εδω μιας που ειναι θρενττ ευρειας καταναλωσης Ψαχνει συγγενης μου να νοικιασει σπιτι (οχι φοιτητικο) Εχει εναν σκυλο ωστοσο , που καθιστα δυσκολο το να βρει σπιτι επειδη ναι μεν ο Νομος οριζει οτι σε καθε σπιτι μπορει να εχει καθενας μεχρι 2 ζωα και σε καμια περιπτωση δεν ειναι παρανομο , ωστοσο υπαρχουν ιδιοκτητες ενοικιαζομενων που λενε οτι δε δεχονται ζωα . Πως να κινηθουμε ; Ειλικρινα ειναι και κριμα αλλα και δυσκολο απο αποψη υλοποιησης το να αναγκαστει να ψαξει να δωσει το ζωντανο αλλου. Ειδικα αν κρινω απο το οτι το facebook ,οι κολωνες,οι στασεις και ο ντουνιας ειναι γεματος απο "χαριζεται σκυλος" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 αν δεν τον νοιαζει για τις σχεσεις του με τον ιδιοκτηητη δεν αναφερει οτι εχει σκυλο και απλα τον εμφανιζει μετα μαζι με το νομο εκτυωμενο ωστε να του τον τριψει στη μουρη αλλιως ψαχνει σπιτι που θα τον αφησουν να τον εχει μαζι του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 τεχνικες χρησιμοποιωντας τα χερια της και τη συμπαντικη ενεργεια. Insomniacs δώστε μου την ενέργεια σας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Insomniacs δώστε μου την ενέργεια σας. ΠΑΡΤΗΝΑ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Κοριτσια, ξερετε αν τα body shop έχουν κανονικες εκπτωσεις ή απλά βγαζουν καποια προϊόντα σε καλυτερες τιμες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 συνηθως εχουν εκπτωσεις.τουλαχιστον στο μακιγιαζ κρεμες δεν θυμαμαι ε ολο και κατι θα εχουν. εχουν ξαναγινει συζητησεις για αυτους τους κομπογιαννίτες ειναι οτι χειροτερο.το αστειο ειναι μπαινεις στο parents και τα συναφη και να διαβαζεις οτι δίνουν στα μωρα ομοιοπαθητικα φαρμακα.δεν υπαρχει σωτήρια λεμε σε καμια ηλικια.αμα ο ανθρωπος δεν εχει συνδεση δεν εχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 ΠΑΡΤΗΝΑ! Furries... τι έχει σειρά, συζήτηση γύρω από το mlp με τη φαινομενικά αθώα δικαιολογία ότι βλέπει η κόρη σου; Εκείνη η εξέταση σε επηρέασε ιδιαίτερα υποθέτω. Σε σέβομαι, πάντα σε σεβόμουν. Δεν πρέπει να χάσεις την πίστη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 6 Things I Don’t Understand About The Fat Acceptance Movement Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 αδελφμ η φωτογραφια απο το 3 ειναι καρκινος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 ΠΑΡΤΗΝΑ! Που τις εχω ξαναδεί αυτές τις δυο; In other news 300 gb vst ανέβασε ο κα*%#}]\... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 In other news 300 gb vst ανέβασε ο κα*%#}]\... Δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Που τις εχω ξαναδεί αυτές τις δυο; Tην ξανθιά δεν την ξέρω, η άλλη είναι η Ashe Maree, πιθανότατα την έχεις παίξει μαζί της ή reddit/imgur. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Too εχμ, toooo, ..too, wait! TOO THIN. WOULD NOT BANG! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 αδελφμ η φωτογραφια απο το 3 ειναι καρκινος και αυτη την κατάσταση προσπαθούν να την περάσουν σαν social accepted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις