Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορω να πω οτι είμαι σίγουρος για τον λόγο που ασχολείστε και με τα δυο μέρη της εξίσωσης...

In other news

Τι φαί ηταν αυτο, πω πω πω.

Σπερες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το γραφω εδω μιας που ειναι θρενττ ευρειας καταναλωσης

Ψαχνει συγγενης μου να νοικιασει σπιτι (οχι φοιτητικο)

Εχει εναν σκυλο ωστοσο , που καθιστα δυσκολο το να βρει σπιτι επειδη ναι μεν ο Νομος οριζει οτι σε καθε σπιτι μπορει να εχει καθενας μεχρι 2 ζωα και σε καμια περιπτωση δεν ειναι παρανομο , ωστοσο υπαρχουν ιδιοκτητες ενοικιαζομενων που λενε οτι δε δεχονται ζωα .

Πως να κινηθουμε ;

Ειλικρινα ειναι και κριμα αλλα και δυσκολο απο αποψη υλοποιησης το να αναγκαστει να ψαξει να δωσει το ζωντανο αλλου.

Ειδικα αν κρινω απο το οτι το facebook ,οι κολωνες,οι στασεις και ο ντουνιας ειναι γεματος απο "χαριζεται σκυλος"

• Moderators
Δημοσ.

αν δεν τον νοιαζει για τις σχεσεις του με τον ιδιοκτηητη δεν αναφερει οτι εχει σκυλο και απλα τον εμφανιζει μετα μαζι με το νομο εκτυωμενο ωστε να του τον τριψει στη μουρη αλλιως ψαχνει σπιτι που θα τον αφησουν να τον εχει μαζι του

Δημοσ.

τεχνικες χρησιμοποιωντας τα χερια της και τη συμπαντικη ενεργεια.

ZUyKrrH.png

Insomniacs δώστε μου την ενέργεια σας.

• Like 3
Δημοσ.

Κοριτσια, ξερετε αν τα body shop έχουν κανονικες εκπτωσεις ή απλά βγαζουν καποια προϊόντα σε καλυτερες τιμες;

Δημοσ.

συνηθως εχουν εκπτωσεις.τουλαχιστον στο μακιγιαζ κρεμες δεν θυμαμαι ε ολο και κατι θα εχουν.

εχουν ξαναγινει συζητησεις για αυτους τους κομπογιαννίτες ειναι οτι χειροτερο.το αστειο ειναι μπαινεις στο parents και τα συναφη και να διαβαζεις οτι δίνουν στα μωρα ομοιοπαθητικα φαρμακα.δεν υπαρχει σωτήρια λεμε σε καμια ηλικια.αμα ο ανθρωπος δεν εχει συνδεση δεν εχει.

• Like 1
Δημοσ.

ΠΑΡΤΗΝΑ!

Furries... τι έχει σειρά, συζήτηση γύρω από το mlp με τη φαινομενικά αθώα δικαιολογία ότι βλέπει η κόρη σου; Εκείνη η εξέταση σε επηρέασε ιδιαίτερα υποθέτω. Σε σέβομαι, πάντα σε σεβόμουν. Δεν πρέπει να χάσεις την πίστη σου.

Δημοσ.

Που τις εχω ξαναδεί αυτές τις δυο;

Tην ξανθιά δεν την ξέρω, η άλλη είναι η Ashe Maree, πιθανότατα την έχεις παίξει μαζί της ή  reddit/imgur.

Δημοσ.

αδελφμ η φωτογραφια απο το 3 ειναι καρκινος :eek:

και αυτη την κατάσταση προσπαθούν να την περάσουν σαν social accepted...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...