Adon1s Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 <p>Επίσης είμαι στους top 20 greek trackmaniacs, έχω βγει πρώτος σε πανελλήνιο τουρνουά unreal tournament κτλ. Ξες τώρα. Παρόμοια πράγματα θέλουν.</p> <p> </p> <p>Υ.Γ. Νένυα αγάπη μου τώρα που σε βρήκα. Επειδή θα πάρω καλό μπουφάν για την ορειβασία-σκι. Με βάση την αστείρευτη ομορφάδα μου που σε έχει εντυπωσιάσει. Τι χρώμα να το πάρω; Τι θα με πηγαίνει;</p> Οπως εχω ξαναπει,τηνκαταρα μ ναχεις γιατι μεκανες και ξανακόλησσα Τι νικ έχεις ;
GreekMonkey Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 giannoutas είναι το nick μου. Τώρα στο χωριό με το λάπτοπ δεν μπαίνω πολύ. Αλλά μετά μπορεί να με πετύχεις πουθενά. Βασικά κάνε με invite. Κλάιν για το κόλλημα ρε. Μέτρο θέλει και όλα γίνονται. Οι μισοί στον ορειβατικό μπλέ μπουφάν έχουν ρε Νένυα μωρό μου. Θα ψαχτώ για κάνα κίτρινο ή πράσινο.
whodatinsomniaK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 κιτρινο και πράσινο λερώνουν εύκολα στα μανίκια. Να πάρεις πράσινο φανταρέ.
slevinkelevra Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 κινητακηδες ολου του φορουμ, ενωθειτε
Adon1s Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Εγω εχω ενα κοκκινο γαμάουα Ως γνωστο το κοκκινο προκαλεί δέος και φόβο Βλέπε ομαδες που το εχουν σαν χρωμα Ετσι στο βουνο με βλεπουν οι αλλοι αμπαλοι κ μανοιγουν δρομο για το σλαλομ Οκ θα κανω invite Βασικα το τρκμανια nations forever εχω
GreekMonkey Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Και εγώ αυτό έχω ρε. Το πιο διαδεδομένο είναι. Επίσης για πείτε κάνα μαγαζί. Σίγουρα θα πάω στον Πετρίδη για να πάρω και κάτι άλλα εξαρτήματα που θέλω. Αλλά γενικά Θεσσαλονίκη για μπουφάν;
Adon1s Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Στο woodland σε ενα σαν λυόμενο πουναι πθσω απο το κοσμος στο απο πισω παρκιν τσεκαρε Εγω το δικο μ τοχα παρει απο το Φοκα σπορτς πριν κλεισει
viper2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 επρεπε να κανω ενα retouch στο Ps και ειπα 'πω ρε π$%@$% Δια, θα μου το φαει το μισαωρο'. Τελικα μου πηρε ~2 λεπτα... #αγχος_για_το_τιποτα
vocals_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Πω ώρες ώρες με πιάνει μια απελπισία και χάνω την όρεξή μου για ζωή.
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Mia xaρά σε βρίσκω. Σημαίνει ότι τον υπόλοιπο καιρό έχεις όρεξη για ζωή
frenzy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Πω ώρες ώρες με πιάνει μια απελπισία και χάνω την όρεξή μου για ζωή. Κι εμένα, αλλά ξεσπάω στο νετφλιξ. Βέβαια άμα κάνω κανα τρελό σερί μετά με πιάνει άγχος πως δεν έζησα αρκετά μέσα στην μέρα και δεν κοιμάμαι την νύχτα και ξαναβάζω επαναλήψεις στο νετφλιξ. 3
TeZaS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Τι είναι ποιο σωστό? Αρχηγός σε ομάδα για μια εργασία (πανεπιστημίου) ή επικεφαλής
Προτεινόμενες αναρτήσεις