*nenya* Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά τις διακοπές όμως......... 'nough said.
Gtr34 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μετα το φαγοποτι, μια τονοσαλατα, ηταν οτι πρεπει.
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 εγώ μετά απο κάθε φαγοπότι γερό που μπορεί να φάω καμια 8-10k θερμίδες με τόσα γλυκά, νιώθω οτι δε θέλω τίποτα για λιγο καιρό. Αλλα είναι μοναδική η ευχαρίστηση , λες και τρως κάτι που δεν το έχεις ξαναφάει.πριν το πάσχα θα τρώω clean για μήνες και όταν έρθει το τραπέζι θα ειναι πολύ mindblown τα γλυκά ειναι η αδυναμία μου , τα κρέατα(κοτόπουλο/γαλοπούλα/χοιρινό/μοσχάρι/ψάρι κ έτσ τα τρώω κάθε μέρα σε ποσότητες και ειναι πάντα ή στα κάρβουνα ή στην γάστρα ξέρω γω , δε μου κάνουν τόσο μεγάλη εντύπωση
viper2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Βλέπω ειδοποίηση στο skroutz για την οθόνη που εχω παραγγείλει. Κοιτάω και βλέπω οτι ανέβηκε η τιμη κατα 10 ευρώ, κάνω κλικ και βλέπω οτι απο τους 20 πωλητές μείνανε μόνο 4... What.the.fuck.is.happening? Σπερες
TeZaS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ερώτηση για βιογραφικό. Είναι χρήσιμο να γράψει κάποιος οτι έχει πολύ καλή εξοικείωση με την τεχνολογία? Και αν ναι, πως μπορεί να το περιγράψει? Δηλαδή λες ασχολούμαι χρόνια με τεχνολογία υπολογιστών και τέτοιες αρχιδιές?
*nenya* Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 π.χ. Γνώση υπολογιστών: Άριστη (τώρα να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει πουθενά να γράφουν για γνώση gadget, tablet κλπ ) Επίσης, αναφέρεις αν έχεις πιστοποιητικό ECDL ή κάτι παρόμοιο.
GreekMonkey Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ξέρω Word, Notepad, να κάνω install παιχνίδια, να κάνω format. Τέτοια πράγματα. Να τον δείξεις τον άλλον ότι ξέρεις.
*nenya* Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ξέρω Paint, calculator, WordPad κλπ ε χαχαχαχ ΧD 1
GreekMonkey Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Επίσης είμαι στους top 20 greek trackmaniacs, έχω βγει πρώτος σε πανελλήνιο τουρνουά unreal tournament κτλ. Ξες τώρα. Παρόμοια πράγματα θέλουν. Υ.Γ. Νένυα αγάπη μου τώρα που σε βρήκα. Επειδή θα πάρω καλό μπουφάν για την ορειβασία-σκι. Με βάση την αστείρευτη ομορφάδα μου που σε έχει εντυπωσιάσει. Τι χρώμα να το πάρω; Τι θα με πηγαίνει; 2
*nenya* Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Σκούρο πράσινο ή σκούρο μπλε ρε όμορφο πιθηκι. Μην σε δω με κανα φουξια ε! Αν θες πιο φωτεινό συνδυασμό, δες μπλε σκούρο με λίγο τιρκουαζ.
gavros10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Εχω πεθανει απο τα σχολια http://9gag.com/gag/aVQ9xRK 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις