leftermann Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 καλή χρονιά έβρυμπάντυ! Ελπίζω να σας μπήκε όλους καλά. 8
caution Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλή χρονιά οφφτοπικ όντα 2015 και ακόμα χωρίς jetpacks. To "μέλλον" των παιδικών μου χρόνων δεν ήταν έτσι! ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ 1
agrio.imeros Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 τι μου κάνετε μικρά μου πόνυ; Μας έπιασαν οι πόνοι ... Απ΄το πολύ κατσικάκι ... 1
leftermann Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 κι εγώ όλο με πονοκέφαλο είμαι τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν ξέρω σίγουρα αν φταίει το πολύ κρασί ή ο πολύς ύπνος. Το φαγητό μου κυμάνθηκε σε λογικά για την εποχή επίπεδα.
revolver1990 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Λεβεντόπαιδα μου. Πόσο χαίρεσαι όταν το βυζί τελικά είναι 10 φορές καλύτερο όταν βγει το σουτιέν? 3
caution Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 ^ Τέρμα! Ειδικά σε 2160p, είναι εκεί που λες "Άξιζε το bandwidth!". 8
revolver1990 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 ^ Τέρμα! Ειδικά σε 2160p, είναι εκεί που λες "Άξιζε το bandwidth!". Επίσης,βυζί καλό μόνο μικρό.
gatokoritso Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 μας εκανα επισκεψη και μας εφεραν τουρτα αν εχουν το θεο τους!δεν φτανει που εχουμε φαει τα παντα αυτες τις μερες,εχουμε μιση βασιλοπιτα κολαση που εχει μεινει ε τωρα εχουμε και την τουρτα να φαμε. δεν θελω αλλο φαι μεχρι τα φωτα.σιριουσλι... 1
caution Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Επίσης,βυζί καλό μόνο μικρό. Ισχύει. Αλλά δεν μας είπες το στόρι. Έπιασες το νόημα των γιορτών; Έσπρωξες στο κρεβάτι με τα μπουφάν ρε τρελέ;! 1
revolver1990 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ισχύει. Αλλά δεν μας είπες το στόρι. Έπιασες το νόημα των γιορτών; Έσπρωξες στο κρεβάτι με τα μπουφάν ρε τρελέ;! Μισά πράγματα γιατί κάποιους τους πιάσαν οι ντροπές.
gatokoritso Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Αυτά^ είναι προβλήματα κύριοι!!! yeah i know first world problems και ετσι...
caution Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μισά πράγματα γιατί κάποιους τους πιάσαν οι ντροπές. Εεε το μισά πράγματα είναι θολά ορισμένο. Για κάποιους το μισά πράγματα είναι απλά πίπα. Για άλλους, τα πάντα εκτός από watersports... ΜΩΡΗ REVOLVERΑΡΑ ΕΚΦΥΛΗ!
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μας έπιασαν οι πόνοι ... Απ΄το πολύ κατσικάκι ... hnw.gif Καλά το χοιρινό το γεμιστό με τα τυριά που έφαγα τρεις κομμάτες, καλά οι πατάτες οι γεμιστές ,τα τζατζίκια , οι τυρόπιτες κ ολα αυτά τα μπινελίκια με ψωμί καψαλισμένο στα κάρβουνα , αλλα μετά έκανα ενα mix βασιλόπιτα , γαλακτομπούρεκο , τσουρέκι σοκολάτα , κεικ σοκολάτα μια κρέμα που δεν ξέρω τι ηταν , έμοιαζε με τη γέμιση του kinder bueno και απο πάνω τα πότισα με σιρόπι γαλακτομπούρεκου . Μια πιατέλα γκάυλα να σου πω ποιο πολυ ευχαριστιέμαι αν τρώω μια φορά το μήνα και να χεστώ παρά κάθε τρεις κ λίγο απο ενα σημείο κ μετά δεν παίρνω ευχαρίστηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις