Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για πείτε εσείς οι κοπελούδες τι φταίει κ οταν κάνετε σχέση με κάποιον με κιλάκια/κιλά απο κουκλάρες γίνεστε βουβάλες ?

δεν έχει παίξει ούτε μια ουτε δυο φορές το σκηνικό , γιαυτό ρωτάω , με κάνει εντύπωση

γιατι για παράδειγμα δεν τραβάτε τον άλλο επάνω αλλα πέφτετε εσείς ? το έχω δει να γίνεται σε φιλίες απο αδύναμα άτομα που ψάχνουν να κολλήσουν κάπου και αντιγράφουν όλες τις κακές συνήθειες για να γίνουν αποδεκτά , με τσι γυναίκες τι παίζει ? εσείς δεν ειστε το ισχυρό φυλο ? α?

Η πρώην μου πάντως επί 6.5 χρόνια ήταν στα μισά σχεδόν κιλά από εμένα.

Ποτέ δεν ανέβηκε. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Η πρώην μου πάντως επί 6.5 χρόνια ήταν στα μισά σχεδόν κιλά από εμένα.

Ποτέ δεν ανέβηκε. 

θετικό, μάλλον την ικανοποιούσες αρκετά ωστε να μη χρειάζεται σοκολάτες κ άλλα υποκατάστατα  B)

ευγε !

Αλλα και πάλι ειναι μια περίπτωση , δεν υπάρχει κ καμια ερευνα να κοιτάξω

Εγω παντως στον 1,5 χρονο εβαλα 2 κιλα σιγουρα...

Η σχεση μας, μας παχαινει. :cry:

1,5 το χρόνο ok , για κάτι 10kg λέω εγώ

-----------------

ξέρω περίπτωση πάντως γυναίκας παχιάς (το ανάποδο δηλαδή) που απο τη στιγμή που έκανε σχέση με κανονικό προς αδύνατο και κομπλέ τύπο τον πάχυνε γιατι ζυλευε και ήθελε να τον κάνει κ αυτόν παχουλό να μην τον κοιτάζουν τόσες (ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ)

Πώς? μα φάε , φάε κ αυτό φάε κ εκείνο, έκανα γλυκό , μα φαε ... και δώστου,  ειναι και ο dude άνθρωπος που του αρέσει το φαγητό , δεν αθλείται(η τότε δουλειά του ήταν ομως σαν άθληση γιατι σήκωνε βάρος και γενικά ηταν χειρωνακτική 10 ώρες τη μέρα), ε δεν ηθελε και πολύ προσπάθεια , ιδικά όταν άλλαξε δουλειά για να πάει σε κάτι ποιο ξεκούραστο με καλύτερο μισθό ...

αυτό πιστευω παίζει κ απο τους άντρες προς τις γυναίκες , απλά θεωρώ πως για οποιοδήποτε λόγο ειτε αυτός ειναι ζήλεια ειτε ούστο , γνωρίζεις κάποιον/κάποια που ειναι έτσι , οφείλεις να το αποδεχθείς τον άλλο όπως τον γνώρισες και οχι να προσπαθείς να τον αλλάξεις προς το χειρότερο

Βασικά είναι μερικά άτομα που το μόνο που σκέφτομαι για αυτούς είναι ότι κάνουν 10 μήνες υπομονή τον χρόνο (γυμναστική-διατροφή και οτιδήποτε άλλο) για να μπορέσουν να ικανοποιήσουν στο άριστο το lifestyle του έλληνα κλαρινογαμπρού για τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο.

Τι παίζει με αυτά τα άτομα; Γιατί εξακολουθούν να μένουν στην εφηβική ηλικία;

• Like 1

Βασικά είναι μερικά άτομα που το μόνο που σκέφτομαι για αυτούς είναι ότι κάνουν 10 μήνες υπομονή τον χρόνο (γυμναστική-διατροφή και οτιδήποτε άλλο) για να μπορέσουν να ικανοποιήσουν στο άριστο το lifestyle του έλληνα κλαρινογαμπρού για τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο.

Τι παίζει με αυτά τα άτομα; Γιατί εξακολουθούν να μένουν στην εφηβική ηλικία;

οτι υπάρχουν υπάρχουν , αυτό ξαναπέστο . Λίγοι ειμαστε ωραίοι και μετράει αυτό που κάνουμε , η πλειοψηφία ειναι απλά κλαρινογαμπροί 99,9 φλώροι της καρπαζιάς που προσπαθούν να κερδίσουν λίγο απο την λάμψη μας. Προσωπικά σκοτίστικα ε , γελάω με τη φάση , ειμαι ενα mix απο τα πάντα και γιαυτό τσαντίζω κόσμο , μαζι κ αυτούς.

Νίκο εσύ έχεις σχέση/έχεις κάνει μακροχρόνια σχέση;

οχι , το μονο που με ενδιαφέρει ειναι το σεξ και ειναι η μόνη σχέση που έχω και θα έχω ποτέ με γυναίκα. Αν αλλάξω μυαλά αργότερα θα το σκεφτώ , προς το παρον το θεωρώ αχρείαστο και δεν έχει να μου προσφέρει κάτι παραπάνω απο προβλήματα.

μιαμιση ωρα ακομα για το ρεποτετραημερο. μιαμιση ωρα.

Όλες οι σχέσεις μου πάχυναν, κιλά όχι μαλακίες.

Εγώ πάλι τώρα πήρα κάτι λίγα αλλά μάλλον θα χαθούν πριν την παραλία.

• Like 1

μιαμιση ωρα ακομα για το ρεποτετραημερο. μιαμιση ωρα.

Όλες οι σχέσεις μου πάχυναν, κιλά όχι μαλακίες.

Εγώ πάλι τώρα πήρα κάτι λίγα αλλά μάλλον θα χαθούν πριν την παραλία.

αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...