NickTG Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 για πείτε εσείς οι κοπελούδες τι φταίει κ οταν κάνετε σχέση με κάποιον με κιλάκια/κιλά απο κουκλάρες γίνεστε βουβάλες ? δεν έχει παίξει ούτε μια ουτε δυο φορές το σκηνικό , γιαυτό ρωτάω , με κάνει εντύπωση γιατι για παράδειγμα δεν τραβάτε τον άλλο επάνω αλλα πέφτετε εσείς ? το έχω δει να γίνεται σε φιλίες απο αδύναμα άτομα που ψάχνουν να κολλήσουν κάπου και αντιγράφουν όλες τις κακές συνήθειες για να γίνουν αποδεκτά , με τσι γυναίκες τι παίζει ? εσείς δεν ειστε το ισχυρό φυλο ? α? Η πρώην μου πάντως επί 6.5 χρόνια ήταν στα μισά σχεδόν κιλά από εμένα. Ποτέ δεν ανέβηκε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Εγω παντως στον 1,5 χρονο εβαλα 2 κιλα σιγουρα... Η σχεση μας, μας παχαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Και όλες αυτές οι έρευνες που βγαίνουν πως με το σεχ χάνεις θερμίδες πως προκύπτουν; Τι γίνεται;Τι μας κρύβουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Άλλοι μετά το σεξ τρώνε κ άλλοι τον ξανατρωνε. Οπότε εδώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Sent from Saturn using ISA (Insomnia Space App) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Η πρώην μου πάντως επί 6.5 χρόνια ήταν στα μισά σχεδόν κιλά από εμένα. Ποτέ δεν ανέβηκε. θετικό, μάλλον την ικανοποιούσες αρκετά ωστε να μη χρειάζεται σοκολάτες κ άλλα υποκατάστατα ευγε ! Αλλα και πάλι ειναι μια περίπτωση , δεν υπάρχει κ καμια ερευνα να κοιτάξω Εγω παντως στον 1,5 χρονο εβαλα 2 κιλα σιγουρα... Η σχεση μας, μας παχαινει. 1,5 το χρόνο ok , για κάτι 10kg λέω εγώ ----------------- ξέρω περίπτωση πάντως γυναίκας παχιάς (το ανάποδο δηλαδή) που απο τη στιγμή που έκανε σχέση με κανονικό προς αδύνατο και κομπλέ τύπο τον πάχυνε γιατι ζυλευε και ήθελε να τον κάνει κ αυτόν παχουλό να μην τον κοιτάζουν τόσες (ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ) Πώς? μα φάε , φάε κ αυτό φάε κ εκείνο, έκανα γλυκό , μα φαε ... και δώστου, ειναι και ο dude άνθρωπος που του αρέσει το φαγητό , δεν αθλείται(η τότε δουλειά του ήταν ομως σαν άθληση γιατι σήκωνε βάρος και γενικά ηταν χειρωνακτική 10 ώρες τη μέρα), ε δεν ηθελε και πολύ προσπάθεια , ιδικά όταν άλλαξε δουλειά για να πάει σε κάτι ποιο ξεκούραστο με καλύτερο μισθό ... αυτό πιστευω παίζει κ απο τους άντρες προς τις γυναίκες , απλά θεωρώ πως για οποιοδήποτε λόγο ειτε αυτός ειναι ζήλεια ειτε ούστο , γνωρίζεις κάποιον/κάποια που ειναι έτσι , οφείλεις να το αποδεχθείς τον άλλο όπως τον γνώρισες και οχι να προσπαθείς να τον αλλάξεις προς το χειρότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Βασικά είναι μερικά άτομα που το μόνο που σκέφτομαι για αυτούς είναι ότι κάνουν 10 μήνες υπομονή τον χρόνο (γυμναστική-διατροφή και οτιδήποτε άλλο) για να μπορέσουν να ικανοποιήσουν στο άριστο το lifestyle του έλληνα κλαρινογαμπρού για τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο. Τι παίζει με αυτά τα άτομα; Γιατί εξακολουθούν να μένουν στην εφηβική ηλικία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Νίκο εσύ έχεις σχέση/έχεις κάνει μακροχρόνια σχέση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Βασικά είναι μερικά άτομα που το μόνο που σκέφτομαι για αυτούς είναι ότι κάνουν 10 μήνες υπομονή τον χρόνο (γυμναστική-διατροφή και οτιδήποτε άλλο) για να μπορέσουν να ικανοποιήσουν στο άριστο το lifestyle του έλληνα κλαρινογαμπρού για τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο. Τι παίζει με αυτά τα άτομα; Γιατί εξακολουθούν να μένουν στην εφηβική ηλικία; οτι υπάρχουν υπάρχουν , αυτό ξαναπέστο . Λίγοι ειμαστε ωραίοι και μετράει αυτό που κάνουμε , η πλειοψηφία ειναι απλά κλαρινογαμπροί 99,9 φλώροι της καρπαζιάς που προσπαθούν να κερδίσουν λίγο απο την λάμψη μας. Προσωπικά σκοτίστικα ε , γελάω με τη φάση , ειμαι ενα mix απο τα πάντα και γιαυτό τσαντίζω κόσμο , μαζι κ αυτούς. Νίκο εσύ έχεις σχέση/έχεις κάνει μακροχρόνια σχέση; οχι , το μονο που με ενδιαφέρει ειναι το σεξ και ειναι η μόνη σχέση που έχω και θα έχω ποτέ με γυναίκα. Αν αλλάξω μυαλά αργότερα θα το σκεφτώ , προς το παρον το θεωρώ αχρείαστο και δεν έχει να μου προσφέρει κάτι παραπάνω απο προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 μιαμιση ωρα ακομα για το ρεποτετραημερο. μιαμιση ωρα. Όλες οι σχέσεις μου πάχυναν, κιλά όχι μαλακίες. Εγώ πάλι τώρα πήρα κάτι λίγα αλλά μάλλον θα χαθούν πριν την παραλία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 μιαμιση ωρα ακομα για το ρεποτετραημερο. μιαμιση ωρα. Όλες οι σχέσεις μου πάχυναν, κιλά όχι μαλακίες. Εγώ πάλι τώρα πήρα κάτι λίγα αλλά μάλλον θα χαθούν πριν την παραλία. αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 εν τω μεταξυ το μεξικο κανει κηδεια στην ολλανδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Το επαιξα ασσο ημιχρονο , 2πλο τελικό !! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Και μόλις ισοφάρισαν.Πάντως αν και είμαι λίγο οφ τοπικ στο οφτοπικ, εχουν γίνει πολυ ωραία ματς σε αυτο το Μουντιαλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ!! Διπλο ημιχρονο, ασσος τελικο θα ηταν το σωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις