Valerie_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 liopyr μην νομίζεις πως την γλίτωσα.. με το που φτάσαμε 2 το βράδυ στο δωμάτιο έπρεπε σώνει και ντε να αδειάσουμε ταπόζιτο μήηηηηηηηηπως και είναι η αντλία βενζίνης. μάντεψε ποια κρατούσε 22 λίτρα σε ημιπλάγια θέση μέχρι να αδειάσουν. άστα. 1
revolver1990 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα ήρθε η μάνα σπίτι. Γαμώ. Σφουγγάρισε το πάτωμα που είχα σφουγγαρίσει χθες, άνοιξε όλα ΌΛΑ τα παράθυρα για να στεγνώσει πιο γρήγορα...(και να πάθω πνευμονία) και πούμωσε το σπίτι από τα καθαριστικά επίπλων. Jesus christ and Mary Magdalene
Valerie_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Να του μεταφέρεις τον σεβασμό μου! όλοι ίδιοι είστε.
liopyr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Όχι και ίδιοι, εγώ έκανα σωστό troubleshooting! 1
scullyist Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μετά το ποστ του revolver, δεν περισσεύει εμπάθεια για κανέναν σας, όλες οι προσευχές μου θα επενδυθούν στον revolver. *grabs κομποσχοίνι* 1
Valerie_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα ήρθε η μάνα σπίτι. Γαμώ. Σφουγγάρισε το πάτωμα που είχα σφουγγαρίσει χθες, άνοιξε όλα ΌΛΑ τα παράθυρα για να στεγνώσει πιο γρήγορα...(και να πάθω πνευμονία) και πούμωσε το σπίτι από τα καθαριστικά επίπλων. Jesus christ and Mary Magdalene Ποιος ξέρει σε τι κατάσταση θα το βρήκε το σπίτι η γυναίκα.
viper2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 designer clothes & snow dont mix well together + Κανει κρυο, ωρα για φαι +
Adon1s Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Με την τσίμπλα στο μάτι οάω φούρνο και παραλήγω να καταλήξω ΑΧΕΠΑ Νόμιζα ήταν λόγω θωλούρας αλλά εν τέλει το οεζοδρόμιο είχε ενα τεράστιο κομμάτι πάγου που ενωνόταν με ενα εξισου μεγάλο πάγο απο το οδόστρωμα Τα μουστοκούλουρα ευτυχώς ένειναν στην σακούλα 1
viper2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Με την τσίμπλα στο μάτι οάω φούρνο και παραλήγω να καταλήξω ΑΧΕΠΑ Νόμιζα ήταν λόγω θωλούρας αλλά εν τέλει το οεζοδρόμιο είχε ενα τεράστιο κομμάτι πάγου που ενωνόταν με ενα εξισου μεγάλο πάγο απο το οδόστρωμα Τα μουστοκούλουρα ευτυχώς ένειναν στην σακούλα praise the lord edit Οχι ρε πο@#%!, σταματησε το χιονι, which dat means dat the σοι is coming tommorow... που-τουυυ
revolver1990 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Ποιος ξέρει σε τι κατάσταση θα το βρήκε το σπίτι η γυναίκα. Ολοκάθαρο,το μόνο που μπορείς να μου προσάψεις είναι το ότι αφήνω ρούχα εδώ και εκεί αλλά και αυτά τα μαζεύω συχνά.Ξεπάγιασα. Με την τσίμπλα στο μάτι οάω φούρνο και παραλήγω να καταλήξω ΑΧΕΠΑ Νόμιζα ήταν λόγω θωλούρας αλλά εν τέλει το οεζοδρόμιο είχε ενα τεράστιο κομμάτι πάγου που ενωνόταν με ενα εξισου μεγάλο πάγο απο το οδόστρωμα Τα μουστοκούλουρα ευτυχώς ένειναν στην σακούλα Τα μουστοκούλουρα να είναι καλά.Τίποτα άλλο. Όλοι οι άλλοι να πάνε να γ@μηθούνε. πηγή
gatokoritso Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα ήρθε η μάνα σπίτι. Γαμώ. Σφουγγάρισε το πάτωμα που είχα σφουγγαρίσει χθες, άνοιξε όλα ΌΛΑ τα παράθυρα για να στεγνώσει πιο γρήγορα...(και να πάθω πνευμονία) και πούμωσε το σπίτι από τα καθαριστικά επίπλων. Jesus christ and Mary Magdalene ολες οι μανες ιδιες.... ΧΙΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙ 2
*nenya* Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δώστε μου έναν λόγο να σηκωθώ απ'το κρεβάτι.
gatokoritso Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 ειναι η παραμονη της παραμονης της πρωτοχρονιας. α και ΧΙΟΝΙΖΕΙ(μου εχουν πει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις