Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=WU4uaKgCQ9A Εμένα πάλι μου πήρε 14 χρόνια, αλλά είδα το Donnie Darko. Μεχ. Ποια version?
Gtr34 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Τυροπιτούλα ζεστή από τον φούρνο της γειτονιάς, απευθείας από το ταψί. Καλημέρα!
viper2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 'ειμαστε μαζεμενοι ολοι μαζι για να μην παθουμε τπτ απο το κρυο' 'κουβερτες εχετε?' MEGA, μεγαλο καναλι... in other news μερες
leftermann Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Πνίγηκε με την τυρόπιτα και πέθανε είμαι συγκλονισμένος... Και δίνω στα παιδιά τυρόπιτες, σπανακόπιτες και τέτοια αρκετά συχνά, αγνές σπιτικές από τα χεράκια μου... Κομμένα όλα, θα πω και στην μάνα να ξεχάσει για φέτος την παραδοσιακή κρεατόπιτα με το φλουρί για την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Σκατά. Και λέω να σβήσω και το Nooz από τους σελιδοδείκτες μου επιτέλους. Καληφάκινμέρα. πάντως αυτό εδώ: Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ο άτυχος 47χρονος προγευμάτιζε στο σπίτι του στο Σίσι, σύμφωνα με δημοσίευμα. Όπως όλα δείχνουν όμως, πιθανότατα στραβοκατάπιε με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. είναι η κορυφαία ειδησεογραφική παράγραφος που έχω διαβάσει στην ζωή μου. Ναι.
status Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Πνίγηκε με την τυρόπιτα και πέθανε είμαι συγκλονισμένος... Και δίνω στα παιδιά τυρόπιτες, σπανακόπιτες και τέτοια αρκετά συχνά, αγνές σπιτικές από τα χεράκια μου... Κομμένα όλα, θα πω και στην μάνα να ξεχάσει για φέτος την παραδοσιακή κρεατόπιτα με το φλουρί για την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Σκατά. Και λέω να σβήσω και το Nooz από τους σελιδοδείκτες μου επιτέλους. Καληφάκινμέρα. πάντως αυτό εδώ: είναι η κορυφαία ειδησεογραφική παράγραφος που έχω διαβάσει στην ζωή μου. Ναι. Καλά, οι του λασιθίου, ούτε νερό δεν μπορούν να πιούν χωρίς να συμβεί συμφορά. 1
Valerie_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Στη τύχη τους αυτοί στο πλοίο που καιγεται.
status Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα πάλι μου πήρε 14 χρόνια, αλλά είδα το Donnie Darko. Μεχ. Που να δεις και το 2ο μέρος...χαίρομαι που συμφωνούμε σε αυτό, ούτε εμένα μου άρεσε. 1
gatokoritso Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 καραβι θαλασσοπνίγεται αεροπλανο παλι χαθηκε τα τρενα πως πανε?
LongTom Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 καραβι θαλασσοπνίγεται αεροπλανο παλι χαθηκε τα τρενα πως πανε? Εάν δεν χιονίζει πάνε με τα πόδια.
viper2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 'Οι αντί μνημονικοι άνεμοι δεν άφησαν την φωτιά να ζεσταίνει τους επιβατες' 'Που να είσαι πάνω στο πλοίο και να σε πάρει τηλ ο Αυτιάς. Αλλάζεις ταυτότητα και εθνικότητα' '470 επιβάτες, 220 οχήματα. Είμαι σίγουρος οτι οι περισσότερες πινακίδες ειναι ελληνικες' Οφείλω να ομολογώ οτι Twitter σημερα ειναι ολα τα λεφτα. =] Σπερες
Gtr34 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξερω πως να χαρακτηρισω τα ψευτομαγκακια που κανουν αυτα τα σχολια στο twitter. Το χιουμορ εχει και ορια.
nicoc89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=SwpQriG4MYQμμμμμμμ ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις