leftermann Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 λοιπόν Κόζιον, είσαι και μεγάλος κουμπιουτεράς, είσαι και μεγάλος εβραίος ρε φίλε! Δεν είχα σκεφτεί να αγοράσω κάτι και να το σπρώξω. Αν και η οθόνη με έψησε. αν πάρω αυτό πχ, πόσο λες να μπορώ να το σπρώξω την ίδια μέρα; έξοδα για το μαγαζί είπαμε ρε, τι μπύρες και πατάτες.
caution Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Kingston/Corsair πάρε που κάνουν RMA χωρίς αποδείξεις, αν δεν μπορείς να τις δώσεις. Στο μπαμ θα φύγουν λίγο πιο κάτω, πολύ σκληρές τιμές lately @ ddr3. Mazel tov! 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Οτι κι αν πάρεις μην τον πας για σκότωμα. Θα σου κόψουν τον γκώλο αν σε πιάσουν.
leftermann Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 όλα τα έχει σκεφτεί ο μπαγάσας, σαφώς και δεν θα μπορώ να δώσω τις αποδείξεις. Κόζιον σ' αγαπώ! λοιπόν αποφάσισα, έναν δίσκο έξω 2,5" και έναν έσω από 1 τέρα, μια οθονίτσα 19,5" , θέλω και ένα χαλί για το γραφείο γιατί αυτό που έχω εχει γαμηθεί εντελώς, από ΙΚΕΑ θα πάρω καμιά φτηναδούρα με κάνα 50ρικο, κομπλέ. 1
revolver1990 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μην το κλείσετε ακόμα το μπουρδελοthread έχει ψωμί. 1
mary Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Το μο*νι σερνι καραβι. Κοιταχτε τους γυρω σας. 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Βλέποντας την αυτοσχέδια επέμβαση στο Nymphomaniac Part 2, ο Trier είναι θεός ή τρελός, and i've seen some crazy shit in my life.
Adon1s Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 θύμησέ μου , για ποιά επέμβαση λες ; Εμένα μου έμειναν 3-4 σκηνές απαυτή την ταινία . τα κουταλια το γάντι με τα κέρματα το κόλπο της τύπισσας με τον χρυσό οδηγό το κατούρημα στο σοκάκι η σκηνή με την απόπειρα του παπά να πηδήξει το μπούτι αυτηνής που κοιμόταν ( που η αιτιολογία που της είπε δεν είχε κάποιο νοηματικό κενό , απλά έκανε την μαλακία να της δείξει πως δουλεύει το σιδερικό )
gatokoritso Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μετά το τέλος του the guest στο τα τσακ ήμουν να σπάσω τη τηλεόραση.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 θύμησέ μου , για ποιά επέμβαση λες ; Εμένα μου έμειναν 3-4 σκηνές απαυτή την ταινία . τα κουταλια το γάντι με τα κέρματα το κόλπο της τύπισσας με τον χρυσό οδηγό το κατούρημα στο σοκάκι η σκηνή με την απόπειρα του παπά να πηδήξει το μπούτι αυτηνής που κοιμόταν ( που η αιτιολογία που της είπε δεν είχε κάποιο νοηματικό κενό , απλά έκανε την μαλακία να της δείξει πως δουλεύει το σιδερικό ) Είδα την Director's cut, δεν ξέρω εάν η σκηνή που λέω υπάρχει στην "απλή" έκδοση και δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο (spoilers alert), δεν ξεχνιέται τόσο εύκολα... 1
Adon1s Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 οκ οκ ( και εγω προσπάθησα να μη το πω με πολλές λεπτομέρειες για τον ίδιο λόγο )
Lucifer Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=WU4uaKgCQ9A Εμένα πάλι μου πήρε 14 χρόνια, αλλά είδα το Donnie Darko. Μεχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις