caution Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Θα σε έλεγα χιπστερά - αλλά πέφτω στην πρώτη κατηγορία και το βουλώνω Για πες το σωστό τσουρέκι, να το φάω αύριο και να κάνω ότι δεν μου άρεσε...
Adon1s Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 απο τον φούρνο της γειτονιάς σου , απο την μητέρα / γιαγιά σου που το φτιάχνει στο σπίτι . Αποστολή απο την γραφομηχανή μου @Starbucks
Lucifer Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Είναι αμαρτία να σπρώχνετε τόσο τον τερκενλή ενώ έχετε την πρέζα που λέγεται κούκι μαν εκεί πάνω.
leftermann Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 εμείς τον σπρώχνουμε; Οι τουρίσται. Κάνει τσουρέκια ο Κούκι Μαν;
Adon1s Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Κάνει κάτι υπεργαμηστερότατα μπισκότα σαν πτι φουρ , που είναι 2 φέτες λεπτό μπισκότο και ανάμεσα λευκή κρέμα . Έχει και με σοκολάτα , αλλά με την λευκή είναι απλά θάνατος . Jizz in my pants που λέει και το τραγούδι . έντιτ να , Site: αυτά εδώ τα σιχάματα λέω
caution Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Σιγά που ο κοντινότερος φούρνος μου έχει καλύτερο τσουρέκι από του Τερκενλή. Απλά ήθελες να πεις κακία για το καρντάσι... Τι τσουρέκι παριστάνεις;!
Lucifer Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 εμείς τον σπρώχνουμε; Οι τουρίσται. Κάνει τσουρέκια ο Κούκι Μαν; Δεν ξέρω, δεν μ' αρέσει το τσουρέκι.
leftermann Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 δεν έχεις φάει τσουρέκι απ' τα χεράκια μου γι αυτό Τεσπά, οκ, υπερβολή αυτό με τον φούρνο της γειτονιάς, σίγουρα όμως υπάρχουν και φούρνοι γειτονιάς που κάνουν καλύτερο τσουρέκι από τον Τερκενλή. πουλέτε, είμαι στην ευχάριστη θέση να μπορώ να ψωνίσω πράγματα αξίας 250 ευρώ και την ουσία να μου κοστίσουν περίπου 70, αρκεί τα ψώνια να γίνουν ως τις 31/12/2014 και να μπορούν να δικαιολογηθούν ως έξοδα του μαγαζιού. Πείτε καμιά ιδέα. Προς το παρόν έχω ματιάξει έναν έσω και έναν έξω σκληρό δίσκο, 110 ευρώ σύνολο.
gatokoritso Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Κυκλοφορεί τέτοιο πράγμα ;; δεν νομιζω αλλα δεν χρειαζεται.μια φετα ψωμι,μια στρωση φυστικοβούτυρο,μια στρώση νουτελα done.
whodatinsomniaK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 δεν έχεις φάει τσουρέκι απ' τα χεράκια μου γι αυτό Τεσπά, οκ, υπερβολή αυτό με τον φούρνο της γειτονιάς, σίγουρα όμως υπάρχουν και φούρνοι γειτονιάς που κάνουν καλύτερο τσουρέκι από τον Τερκενλή. πουλέτε, είμαι στην ευχάριστη θέση να μπορώ να ψωνίσω πράγματα αξίας 250 ευρώ και την ουσία να μου κοστίσουν περίπου 70, αρκεί τα ψώνια να γίνουν ως τις 31/12/2014 και να μπορούν να δικαιολογηθούν ως έξοδα του μαγαζιού. Πείτε καμιά ιδέα. Προς το παρόν έχω ματιάξει έναν έσω και έναν έξω σκληρό δίσκο, 110 ευρώ σύνολο. Κυρίες για εξάσκηση. Κρατά τους τα διαβατηρία!
whodatinsomniaK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ούτε γω θα πουλούσα τα διαβατήρια.... Πάρε αναλώσιμα. Κωλοχαρτο, αντιβακτηριδιακά, ποδιά, κομπρέσες, στρώματα γιόγκα, νέα ταμπέλα!
caution Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 DDR3 και τις σπρώχνεις - αν θέλεις τα λεφτά σου πίσω. Οθόνη - αν είσαι κάτω από 1440p και ξενερώνεις. Στα μη-κομπιουτερίστικα, dunno, δες telemarketing
Lucifer Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 μπορώ να ψωνίσω πράγματα αξίας 250 ευρώ και την ουσία να μου κοστίσουν περίπου 70, αρκεί τα ψώνια να γίνουν ως τις 31/12/2014 και να μπορούν να δικαιολογηθούν ως έξοδα του μαγαζιού. Πείτε καμιά ιδέα. Κρέας, πατάτες, μπύρες και αυτά τα πουλιά που αφήνουν τα αυγά τους σε ξένες φωλιές. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις