Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχω φαει ταχινι με κακαο.υπαρχει περιπτωση να χτυπαει το φυστικοβούτυρο με νουτελα?

Οχι. Το ταχινι ειναι ωραίο σε καμια μπαρα βρωμης κλπ αλλιως αδιαφορο. 

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τώρα που λέτε για το ταχίνι ξέρω περιπτώσεις απο υπέρβαρα άτομα που τρώνε το ταχίνι με το βάζο κ μια κομμάτα ψωμί δίπλα 
οταν ρώτησα κάποιον γιατι δεν τρως μια κουταλιά μερέντα αφου σου αρέσει κ περισσότερο, το ταχίνι έχει πολλές cal , το τρως ανεξέλεγκτα (η μερέντα τον λίγωνε και σταμάταγε μετά την κουταλιά) και ειναι κακό combo με carbs , ιδικά για κάποιον παχύ που λέει οτι θέλει να αδυνατίσει. η δικαιολογία ηταν οτι αυτό ειναι υγιεινό (κ τρώει ανεξέλεγκτα) 
ανάλογη περίπτωση με το μέλι και 1002 άλλα πράγματα που δικαιολογούν σαν υγιεινά για να χεστούν στο φαΐ 
λες και λέει θα κόψω την μια κουταλιά ζάχαρη απο τον καφέ και θα τρώω μισό βάζο μέλι 
οπως κ άλλοι που θέλουν να χάσουν κιλά και αρχίζουν μια δραστηριότητα που καίει 400-500cal και συνεχίζουν να τρώνε +1000 απότι θα έπρεπε και μετά σου λένε "δεν μου δούλεψε" "έχω αργό μεταβολισμό" και ένα κάρο δικαιολογίες του χοντρού τεμπέλη.

no no no faggit ,ειναι πολύ απλό , cal in cal out, απλά τρως το καταπέτασμα , thats all  :rolleyes:  

Δημοσ.

Διεγράφη στις Προσφορές μήνυμά μου για τα τσουρέκια. :mellow:   Μένος και για τα τσουρέκια χριστουγεννιάτικα?? :huh:

Δημοσ.

Διεγράφη μήνυμά μου για τα τσουρέκια στις Προσφορές. :mellow:   Μένος και για τα τσουρέκια χριστουγεννιάτικα? :huh:

ε αφού τσουρέκια μας τα 'κανες με το μένος. :D

Δημοσ.

αυτό είναι δυνατό όνομα για parody τσόνδα πάντως,,,

Δεν το 'χω σκεφτεί ρε μαν, το ενδιαφέρον μου αυτή τη στιγμή εστιάζεται στα τσουρέκια.

Δημοσ.

Έχει άκρη για τσουρέκια; Είναι καλό ή θα μας πασάρουν αλβανό;

Γιατί σκότωσα 1/3 Τερκενλή πριν λίγο και μου τα σκασε :)

Δημοσ.

Σαν Θεσσαλονικιός μπορώ να πω πως κατά την γνώμη μου , η μόνη δικαιολογία για να εκθειάσει και να κατασπαράξει κάποιος το λεγόμενο μουλιασμένο στη σοκολάτα τσουρέκι του συγκεκριμένου υπερεκτιμημενότατου ζαχαροπλαστείου , είναι είτε να είναι τουρίστας στην πόλη ( 5μερη , Αθηναίζος , Κύπριος κλπ ) είτε να είναι έγκυος .

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...