Valerie_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δεν παντρεύομαιιιιιιιιι Δεν παντρευομαιιιιιιιιι εγω δεν σοβαρεύυυυομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μπορείς να παραμυθιάζεσαι όσο θες εσύ και οι υπόλοιποι. ο γάμος πάντα γίνεται όπως θέλει η γυναίκα. Να παραφράσω Μπορείς να παραμυθιάζεσαι όσο θες εσύ και οι υπόλοιποι. πάντα έρχεται η στιγμή που θέλει γάμο η γυναίκα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 "Αγάπη μου θελεις γάμο;" "Αχ ναι μωρό μου [...]" "Okay, πλήρωσε τον" 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 αυτο που περιεγραψε παντως η βαλερικατωπαυλα μονο σε γαμο δεν παραπεμπει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δεν περιέγραψα τίποτα εδιτ. αυτό με τη μηχανή; όχι ρε τι θες να πάθει ο φάδερ εγκεφαλικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 όλο το γαμημενο το μεσημέρι το πέρασε στο μπαλκόνι η οικογένεια χωράφα. και πιρι πιρι γλώσσα δεν βάλανε μέσα. σκαστε ξενινιασμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δεν περιέγραψα τίποτα εδιτ. αυτό με τη μηχανή; όχι ρε τι θες να πάθει ο φάδερ εγκεφαλικο με την μηχανη , με το μαγιο.... λες και εχω παει στον γαμο του Τορετο νιωθω... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 με την μηχανη , με το μαγιο.... λες και εχω παει στον γαμο του Τορετο νιωθω... έχεις πάει σε γάμο βαθμοφόρου του ΠΝ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 http://9gag.com/gag/a3Y7ZR8?ref=fbp Μου εσηκωθην 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Την λαίδη γάγα την προτιμώ όντως απλή αλλα οκ , δεν την λες και καύλα . Αλλα σεβομαι τοτι γούστα είναυτά Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Βασικα δεν τιθεται θεμα. Σε καθε αλλη φωτο που τη εχω δει ειναι για ξερατα. Απλα σε αυτην ειναι και γαμω τα νουνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δεν τίθεται θέμα,το τίθω εγώ! αχαχαχα _κάτι δικά μου_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 για πείτε εσείς οι κοπελούδες τι φταίει κ οταν κάνετε σχέση με κάποιον με κιλάκια/κιλά απο κουκλάρες γίνεστε βουβάλες ?δεν έχει παίξει ούτε μια ουτε δυο φορές το σκηνικό , γιαυτό ρωτάω , με κάνει εντύπωσηγιατι για παράδειγμα δεν τραβάτε τον άλλο επάνω αλλα πέφτετε εσείς ? το έχω δει να γίνεται σε φιλίες απο αδύναμα άτομα που ψάχνουν να κολλήσουν κάπου και αντιγράφουν όλες τις κακές συνήθειες για να γίνουν αποδεκτά , με τσι γυναίκες τι παίζει ? εσείς δεν ειστε το ισχυρό φυλο ? α? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 έχεις πάει σε γάμο βαθμοφόρου του ΠΝ? δε μας καλουνε, γενικα δεν κανουμε παρεα με στολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δεν χρειάζεται να κάνεις παρέα, μπορεί να.τους έχεις σόι πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις