linkin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μλκες παιζει το πιο παρακμιακο (εξωτερικα) greek bakery του Chicago να εχει τα πιο αρρωστα μελομακαρονα και διπλες που εχω φαει ποτε. 1
caution Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Είναι το thug life που τα νοστιμίζει ψηλέ! Chiraq motherfucker!
linkin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Chiraq και τι να μου πουνε. Χωρις μλκιες, εχουν απιστευτα πραγματα εκει μεσα. Το θεμα ειναι οτι αμα περασεις απο εκει εξω και δεις το μαγαζι δεν μπαινεις μεσα για κανενα λογο, εγω απο γνωστο πηγα.
LongTom Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Chiraq και τι να μου πουνε. Χωρις μλκιες, εχουν απιστευτα πραγματα εκει μεσα. Το θεμα ειναι οτι αμα περασεις απο εκει εξω και δεις το μαγαζι δεν μπαινεις μεσα για κανενα λογο, εγω απο γνωστο πηγα. Δυστυχώς είναι κοινό με κάποια ντονεράδικα-Ελ ζαχαροπλαστεία. Από έξω είναι σαν γιάφκες-μπορδέλα και όταν κάνεις το "λάθος" να πας βλέπεις ότι έχουν την καλύτερη ποιότητα στην πόλη-περιοχή. Αλλά το κακό είναι ότι συνήθως τα φαινόμενα δεν απατούν,τα περισσότερα είναι "βιτρίνες". 1
mary Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Girls, επειδη εφαγα κολλημα και δε μου ρχεται στο μυαλο κανενα καταστημα, εκτος από τα Calzedonia που βρισκω καλτσες βαμβακερες λιγο πανω απο το γονατο;
revolver1990 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Νύχτες Μην ξεχαστούμεΛεφτεριά στο mpolek&Lolek και στα υπόλοιπα τρίγραμμα animation με μπαμπούσκες που έχουν αποτυπωθεί στα αθώα μυαλουδάκια από τις λεβεντιές του 902.
mary Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Π.χ. στα Oysho. hmmmm δε το σκεφτηκα. Αλλού;;;; Αλλού;;;; Αν ψαξω και κατεβω κέντρο δλδ να εχω εναλλακτικές...
Razor_7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 ποιός είναι αυτός που τραγουδάει το κομμάτι στο youtube "Ymnos sto Samara" ?
Unabomber Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 hmmmm δε το σκεφτηκα. Αλλού;;;; Αλλού;;;; Αν ψαξω και κατεβω κέντρο δλδ να εχω εναλλακτικές... Για Θεσσαλονικη, τσεκαρε και εδω http://kapetanios.com/index.php?option=com_content&view=article&id=113&Itemid=121&lang=el μπορει και εδω http://www.sexyromina.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.tos 1
stavi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 hmmmm δε το σκεφτηκα. Αλλού;;;; Αλλού;;;; Αν ψαξω και κατεβω κέντρο δλδ να εχω εναλλακτικές... intimissimi? Σήμερα εντόπισα την πιο ξεσκισμένη (κυριολεκτικά) μήτρα για τον μήνα Δεκέμβρη. Είχε από τα κλασσικά τζιν με σκίσιμο, αλλά όχι κάνα μικρό στο γόνατο ή πιο πάνω. Έλειπε αρκετό ύφασμα ώστε να φαίνονται και τα 2 μπούτια ολόκληρα μέχρι το γόνατο. -Γιατί είναι μόδα αυτό; -Πώς γίνεται ένας άστεγος, που φοράει κυριολεκτικά ό,τι βρει να έχει πρακτικά καλύτερο fashion sense από αυτή; -Τι συμβαίνει με το ύφασμα που αφαιρείται; Που πραγματικά καταλήγει; ποια ξεσκισμένη μήτρα; τι λες ακριβώς; Μλκες παιζει το πιο παρακμιακο (εξωτερικα) greek bakery του Chicago να εχει τα πιο αρρωστα μελομακαρονα και διπλες που εχω φαει ποτε. εσύ τι κάνεις στο σικάγο; 1
mary Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Σωστή η Stavi. Unabomber τον Καπετανιο, το σκεφτηκα και γω, αλλά νομιιιζω πως ειναι πιο κλασσικο μαγαζι, δλδ εσωρουχα, καλτσες κανονικες, πυτζαμες κλπ. Αρα, κοιταω σε oysho, intimissimi, καπετανιο. Αντε να δω αν θα βρω. 2
Material_Defender_1032 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Βλέποντας το Enter the Void αναρωτιέμαι τι ναρκωτικά πήρε ο Noe και που μπορώ να βρω και εγώ από δαύτα. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 hmmmm δε το σκεφτηκα. Αλλού;;;; Αλλού;;;; Αν ψαξω και κατεβω κέντρο δλδ να εχω εναλλακτικές...Βαμβακερες, ανθεκτικές, σε πολλά χρωματακια και πάνω απο το γονατο!http://www.skroutz.gr/c/935/athlitikes-kaltses.html?keyphrase=καλτσες+ποδοσφαιρου 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις