Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μλκες παιζει το πιο παρακμιακο (εξωτερικα) greek bakery του Chicago να εχει τα πιο αρρωστα μελομακαρονα και διπλες που εχω φαει ποτε.

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Chiraq και τι να μου πουνε. Χωρις μλκιες, εχουν απιστευτα πραγματα εκει μεσα. Το θεμα ειναι οτι αμα περασεις απο εκει εξω και δεις το μαγαζι δεν μπαινεις μεσα για κανενα λογο, εγω απο γνωστο πηγα.

Δημοσ.

Chiraq και τι να μου πουνε. Χωρις μλκιες, εχουν απιστευτα πραγματα εκει μεσα. Το θεμα ειναι οτι αμα περασεις απο εκει εξω και δεις το μαγαζι δεν μπαινεις μεσα για κανενα λογο, εγω απο γνωστο πηγα.

Δυστυχώς είναι κοινό με κάποια ντονεράδικα-Ελ ζαχαροπλαστεία. Από έξω είναι σαν γιάφκες-μπορδέλα και όταν κάνεις το "λάθος" να πας βλέπεις ότι έχουν την καλύτερη ποιότητα στην πόλη-περιοχή.

Αλλά το κακό είναι ότι συνήθως τα φαινόμενα δεν απατούν,τα περισσότερα είναι "βιτρίνες".

• Like 1
Δημοσ.

Girls, επειδη εφαγα κολλημα και δε μου ρχεται στο μυαλο κανενα καταστημα, εκτος από τα Calzedonia που βρισκω καλτσες βαμβακερες λιγο πανω απο το γονατο;

Δημοσ.

Νύχτες

Μην ξεχαστούμε
Λεφτεριά στο mpolek&Lolek και στα υπόλοιπα τρίγραμμα animation με μπαμπούσκες που έχουν αποτυπωθεί στα αθώα μυαλουδάκια από τις λεβεντιές του 902.

:(

Δημοσ.

Π.χ. στα Oysho.

hmmmm δε το σκεφτηκα. Αλλού;;;; Αλλού;;;; Αν ψαξω και κατεβω κέντρο δλδ να εχω εναλλακτικές...

Δημοσ.

hmmmm δε το σκεφτηκα. Αλλού;;;; Αλλού;;;; Αν ψαξω και κατεβω κέντρο δλδ να εχω εναλλακτικές...

Για Θεσσαλονικη, τσεκαρε και εδω http://kapetanios.com/index.php?option=com_content&view=article&id=113&Itemid=121&lang=el

μπορει και εδω   :-D   

• Like 1
Δημοσ.

intimissimi?

Σήμερα εντόπισα την πιο ξεσκισμένη (κυριολεκτικά) μήτρα για τον μήνα Δεκέμβρη. Είχε από τα κλασσικά τζιν με σκίσιμο, αλλά όχι κάνα μικρό στο γόνατο ή πιο πάνω. Έλειπε αρκετό ύφασμα ώστε να φαίνονται και τα 2 μπούτια ολόκληρα μέχρι το γόνατο.

-Γιατί είναι μόδα αυτό;

-Πώς γίνεται ένας άστεγος, που φοράει κυριολεκτικά ό,τι βρει να έχει πρακτικά καλύτερο fashion sense από αυτή;

-Τι συμβαίνει με το ύφασμα που αφαιρείται; Που πραγματικά καταλήγει;

ποια ξεσκισμένη μήτρα; 

τι λες ακριβώς;

Μλκες παιζει το πιο παρακμιακο (εξωτερικα) greek bakery του Chicago να εχει τα πιο αρρωστα μελομακαρονα και διπλες που εχω φαει ποτε.

εσύ τι κάνεις στο σικάγο;

• Like 1
Δημοσ.

Σωστή η Stavi. Unabomber τον Καπετανιο, το σκεφτηκα και γω, αλλά νομιιιζω πως ειναι πιο κλασσικο μαγαζι, δλδ εσωρουχα, καλτσες κανονικες, πυτζαμες κλπ.

Αρα, κοιταω σε oysho, intimissimi, καπετανιο. Αντε να δω αν θα βρω.

• Like 2
Δημοσ.

Βαμβακερες, ανθεκτικές, σε πολλά χρωματακια και πάνω απο το γονατο!

http://www.skroutz.gr/c/935/athlitikes-kaltses.html?keyphrase=καλτσες+ποδοσφαιρου

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...