stavi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Αγαπή είναι να αποθηκεύεις φωτογραφία του πρώην σου κι ας είναι αγκαλιά με την νυν. . .
Razor_7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Είδα για πρώτη φορά ταινία με την Μέγκαν Φοξ. Θέλω να της τον σφυρίξω αυτήν την ρώτησες?
NickTG Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Αγαπή είναι να αποθηκεύεις φωτογραφία του πρώην σου κι ας είναι αγκαλιά με την νυν. . . Ή εμμονή με επικίνδυνα αποτελέσματα. Όπως το βλέπει κανείς.
stavi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Ή εμμονή με επικίνδυνα αποτελέσματα. Όπως το βλέπει κανείς. μπααα απλά είναι είναι μανάρι can't help it
AntiCambeR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα... Τελευταιο post στις 01:09?Σαββατο προς Κυριακη κιολας? Μηπως σας επηρεασε το θεμα "Δε μου αρεσει να ξενυχταω"?
Gtr34 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Χτυπήσατε φλέβα με τα ρώσικα. Μπολεκ και λολεκ επερνα τη δόση μου και σε μεγάλη ηλικία όσο ζούσε το 902 το πετυχαινα κάτι άκυρα απογεύματα και έριχνα το γέλιο. Ο λύκος και ο λαγός ήταν το cult κινούμενο που το έβλεπα μέχρι θανάτου. Κάτι κασέτες που είχα της είχα καταφαει.πριν χρόνια προσπάθησα να τα βρω στο θείο για αρχείο αλλά δεν πέτυχα κάτι. Πωωωωωω τώρα που το θυμήθηκα θα ξαναψάξω αύριο!! Στον 902 έπαιζε και ένα cartoon/βίντεο με πολεμικό περιεχόμενο, όπου οι στρατιώτες ήταν αληθινά σπίρτα !
viper2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Αγαπή είναι να αποθηκεύεις φωτογραφία του πρώην σου κι ας είναι αγκαλιά με την νυν. . . μπααα απλά είναι είναι μανάρι can't help it Deep love... In other news Παραδοσιακό ελληνικό κατάλυμα τάδε. Βλέπω μεςα μια Harley... Μέρες.
frenzy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Αγαπή είναι να αποθηκεύεις φωτογραφία του πρώην σου κι ας είναι αγκαλιά με την νυν. . . Σε καταλαβαίνω, έχω κι εγώ μια βιντεοκασέτα κάπου από μια πρώην πριν 20 χρόνια, δεν την πετάω. 3
frenzy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Dvd αν την βρει κανείς θα μπορεί και να την δει, σε VHS δεν υπάρχει κίνδυνος.
slipknot Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα εντόπισα την πιο ξεσκισμένη (κυριολεκτικά) μήτρα για τον μήνα Δεκέμβρη. Είχε από τα κλασσικά τζιν με σκίσιμο, αλλά όχι κάνα μικρό στο γόνατο ή πιο πάνω. Έλειπε αρκετό ύφασμα ώστε να φαίνονται και τα 2 μπούτια ολόκληρα μέχρι το γόνατο. -Γιατί είναι μόδα αυτό; -Πώς γίνεται ένας άστεγος, που φοράει κυριολεκτικά ό,τι βρει να έχει πρακτικά καλύτερο fashion sense από αυτή; -Τι συμβαίνει με το ύφασμα που αφαιρείται; Που πραγματικά καταλήγει;
viper2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα εντόπισα την πιο ξεσκισμένη (κυριολεκτικά) μήτρα για τον μήνα Δεκέμβρη. Είχε από τα κλασσικά τζιν με σκίσιμο, αλλά όχι κάνα μικρό στο γόνατο ή πιο πάνω. Έλειπε αρκετό ύφασμα ώστε να φαίνονται και τα 2 μπούτια ολόκληρα μέχρι το γόνατο. -Γιατί είναι μόδα αυτό; -Πώς γίνεται ένας άστεγος, που φοράει κυριολεκτικά ό,τι βρει να έχει πρακτικά καλύτερο fashion sense από αυτή; -Τι συμβαίνει με το ύφασμα που αφαιρείται; Που πραγματικά καταλήγει; oh wow in other news ποιον μου θυμίζει ποιον μου θυμίζει... Χτυπάει ο ήλιος στο τραπεζακι του σαλονιού το λακαριστο και με βαράει στα μάτια θα σας σκοτώσω ολους Σπερες 2
Lucifer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Βλέπεις να φοράμε πετσέτες στο κεφάλι μας φίλε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις