Valerie_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 όχι,απλά θα μπορούσες να το πεις με 4 λέξεις αντί με 50. και όσο να το παίζετε νταήδες και "δεν μπορεί να παντρευτεί μόνη της" όταν αρχίζουν οι ετοιμασίες του γάμου,απλά ξυπνάει η μέγαιρα μέσα μας και περνάει το δικό μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Περίγραψέ μου τον τέλειο γάμο σου Βαλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Αν υπάρχει θεός και μ'ακούει ας βάλει το γείτονα να βγει να της ρίξει δυο ανάποδες να το βουλώσει η καριόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Περίγραψέ μου τον τέλειο γάμο σου Βαλ. To δα να ρχεται αυτο να ξες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 όχι,απλά θα μπορούσες να το πεις με 4 λέξεις αντί με 50. και όσο να το παίζετε νταήδες και "δεν μπορεί να παντρευτεί μόνη της" όταν αρχίζουν οι ετοιμασίες του γάμου,απλά ξυπνάει η μέγαιρα μέσα μας και περνάει το δικό μας... Οι περισσότεροι απλά βαριούνται την παραμικρή μουρμούρα για ένα θέμα που τους ενδιαφέρει στο ελάχιστο. Οπότε θέλουν απλά να το περάσουν όσο πιο χαλαρά γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δεν τον έχω σκεφτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δεν τον έχω σκεφτεί. Kι αυτο το δα να ρχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Κάνεις τώρα τη δύσκολη για να σε παρακαλάμε. Α? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Kι αυτο το δα να ρχεται Next post "Όλα τα δα να ρχονται." 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Κάνεις τώρα τη δύσκολη για να σε παρακαλάμε. Α? όχι ρε! απλά δεν το έχω σκεφτεί. σίγουρα όχι αυτά τα χαζό παραμυθένια με τα τεράστια νυφικά και το μαλλί σαν να πας μπουζούκια. νταξ; θα σκάσω με μηχανή ευχαριστημένος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Next post "Όλα τα δα να ρχονται." Αυτο ομολογουμενως δεν το δα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Ε ναι αλλά μην είσαι σαν αυτή στη χαγιαβούσα που πόσταρες τις προάλλες γιατί ο γαμβρός θα την αρπάξει και θα εξαφανιστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 με μαγιό ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Αυτο ομολογουμενως δεν το δα θύμισες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 περιμενω πμ με φωτο. και γενικά χαρακτηριστικά, και ποιά από τα κριτίρια καλύπτεις. αναλυτικά παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις