Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ενα Ρωσικο με εναν λαγο που τον κυνηγουσε ενας λυκος μεσα σε πολεις και φορουσε παντελονι-"καμπανα"

Το κοκασφούλου νυούλ λες; Με το τηλεσκόπιο που έκανε ελικόπτερο τα αυτιά του;

Αν ναι, Ούγγρικο.

Δημοσ.

Btw ψάχνω και ένα άλλο που είχα παλιά σε μια κασέτα που περιείχε διάφορα επεισόδια-shorts, η οποία όμως αγνοείται. Δε θυμάμαι χώρα προέλευσης, αλλά από το σχέδιο θα το τοποθετούσα στη Σοβιετική εποχή. Το μόνο που θυμάμαι είναι ένα πλάσμα που δεν έχω ιδέα τι ήτανε, με προβοσκίδα σίγουρα και μακρυά αυτιά ίσως. Το σώμα του πρέπει να είχε έντονο χρώμα, κίτρινο νομίζω. Έμπαινε σε κάτι υπόγεια τούνελ και σε μια φάση κατέβαινε μια τσουλήθρα με νερά. Κι αυτό το animated ήταν mindfuck και κάπως σκοτεινό σε σχέση με τα συνηθισμένα.

Δημοσ.

έβλεπα κάτι βίντεο με reversed songs της katy parie και τώρα στο δωμάτιο μου βρωμάει κλούβιο αυγό 
δεν έκλασα ..

Another common sign of a demonic haunting is BAD SMELLS. Often times the smell may smell like sulfur, rotten eggs, and/or rotten meat or flesh.

post-212651-0-43755800-1419094407_thumb.jpg

Δημοσ.

Btw ψάχνω και ένα άλλο που είχα παλιά σε μια κασέτα που περιείχε διάφορα επεισόδια-shorts, η οποία όμως αγνοείται. Δε θυμάμαι χώρα προέλευσης, αλλά από το σχέδιο θα το τοποθετούσα στη Σοβιετική εποχή. Το μόνο που θυμάμαι είναι ένα πλάσμα που δεν έχω ιδέα τι ήτανε, με προβοσκίδα σίγουρα και μακρυά αυτιά ίσως. Το σώμα του πρέπει να είχε έντονο χρώμα, κίτρινο νομίζω. Έμπαινε σε κάτι υπόγεια τούνελ και σε μια φάση κατέβαινε μια τσουλήθρα με νερά. Κι αυτό το animated ήταν mindfuck και κάπως σκοτεινό σε σχέση με τα συνηθισμένα.

Cheburashka μηπως ;

Δημοσ.

Cheburashka μηπως ;

Όχι, αυτό φαίνεται πιο kid-friendly, αυτό που λέω εγώ ήταν αρκετά creepy. Πολύ μπροστά το Σοβιετικό animation πάντως.

Δημοσ.

Χτυπήσατε φλέβα με τα ρώσικα. Μπολεκ και λολεκ επερνα τη δόση μου και σε μεγάλη ηλικία όσο ζούσε το 902 το πετυχαινα κάτι άκυρα απογεύματα και έριχνα το γέλιο. Ο λύκος και ο λαγός ήταν το cult κινούμενο που το έβλεπα μέχρι θανάτου. Κάτι

κασέτες που είχα της είχα καταφαει.πριν χρόνια προσπάθησα να τα βρω στο θείο για αρχείο αλλά δεν πέτυχα κάτι. Πωωωωωω τώρα που το θυμήθηκα θα ξαναψάξω αύριο!!

• Like 2
Δημοσ.

Ειχα μια κουβεντα με κατι φιλους , και για επιβεβαιωση ανετρεξα στα αρχεια του ιντερνετς.

(No fapfap )

Ποια η γνωμη σας για το πιρσινκ στις γυναικες ;

Προσωπιμα το nipple piercing το βρισκω super ultimately ερεθιστικο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...