GreekMonkey Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ πάλι έχω καμιά 50αριά τρίχες στο πρόσωπο. Στο χαλαρό. Στο χαλαρό βέβαια η αδελφοσύνη σας τίνει στο άπειρο όταν συγκρίνεστε μαζί μου. Τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτά.
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 χαχαχαχαχα, πεθανα!!!! Γελάς με τον Ινδό Τσούπραμαν ρε αχρείε!? Δε θα 'θελα να 'μαι στη θέση σου dude.. τo ξέρεις φαντάζομαι πως όλες οι τοξοκατάρες πέφτουν βροχή προς το μέρος σου αυτή τη στιγμή..
Silverage Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει και ο θείος για ενεργοποιημένο 2013. Το LibreOffice ήταν βαρύ και τελείως αντιπαραγωγικό σε σχέση με το οριγκενάλ Office. Ε, είπα να το πάρω original αφού το έχει μόνο 13 ευρώ, για να το αγοράσεις κανονικά θέλεις 450 ευρώ που είδα στο αμαζον.
Unabomber Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Γελάς με τον Ινδό Τσούπραμαν ρε αχρείε!? Δε θα 'θελα να 'μαι στη θέση σου dude.. τo ξέρεις φαντάζομαι πως όλες οι τοξοκατάρες πέφτουν βροχή προς το μέρος σου αυτή τη στιγμή.. Χαχαχαχαχα, δεν νομιζω να ασχολειται με εμας…. τωρα πεταει στα συνεφα….. 1
viper2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ειδα το θεμα με το "γιατι να μην ερθουν πιο αργα οι κλεφτες" και πηγα να ποσταρω "it's not friday" ...oh w8 Σπερες
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 δεν νομιζω να ασχολειται με εμας…. Νομίζεις... ή μάλλλον δεν νομίζεις. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ??? Υοu're in 4 A surprise my friend. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ειδα το θεμα με το "γιατι να μην ερθουν πιο αργα οι κλεφτες" και πηγα να ποσταρω "it's not friday" ...oh w8 Σπερες περιμένω τον zoranb να τον ρωτήσει πια είναι η πατέντα με τις λαμαρίνες και το λουκέτο! 3
viper2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 So, ο λαζοπουλος εχει video του Χαϊκάλη που (και καλα) αρνείται να πάρει τα 2 εκ για την εκλογή προέδρου... Okay, I am calling it: ειναι τόσο στημένο, που το video θα ειναι γραμμένο με 4k camera. Μέρες 3
frenzy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Τραγουδάκι για την διάθεση https://www.youtube.com/watch?v=WqGTcfUQLRU Ταινιάκι μικρού μήκους για το τραγουδάκι ^bonus η Ναταλι Πορτμαν γυμνή για το φαπακι. Hint: Darjeeling limited 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 οταν ήμουνα μικρούλης ,έβαζα δυναμιτάκια (γουρούνες) σε ανάποδα άδεια δοχεία χρωμάτων! Και μετά τα άναβα και τα έβλεπα να εκτοξέυονται σαν πύραυλοι! Λετε να πάω στην κόλαση?
slipknot Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 οχι τι παθανε τα παιδια... http://www.businessinsider.com/professional-gamers-cheating-scandal-2014-12 Στο CS πάντα παίζουν cheaters, δεν περίμενα τίποτα λιγότερο όσον αφορά τους scrubs Γάλλους. Biceps is always with you.
viper2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 So, ο λαζοπουλος εχει video του Χαϊκάλη που (και καλα) αρνείται να πάρει τα 2 εκ για την εκλογή προέδρου... Okay, I am calling it: ειναι τόσο στημένο, που το video θα ειναι γραμμένο με 4k camera. Μέρες Χαικάλης: Απευθύνθηκα στον Λαζόπουλο επειδή είναι φίλος μου κ για να καθαρίσει τον ήχο αλλά κ μηπως μου συμβεί κάτι πωωω
LongTom Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ναι λοιπόν,αι γυναίκαι συμπεριφέρονται χειρότερα και από γουρούνια στις τουαλέτες. Πραγματικά τέτοια δίποδα δεν έχω ξαναματαδεί εκτός στρατού. Είναι η νιοστή φορά που μπαίνω σε τουαλέτα μετά από γυναίκα σε δουλειά/βιβλιοθήκη/κοινό χώρο και βλέπω το απόλυτο χάος. Η άλλη όχι μόνο δεν έκανε τον κόπο να τραβήξει το καζανάκι,αλλά είχε πετάξει και το χαρτί που σκουπίζεις τα χέρια σου στον νιπτήρα. Έλεος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις