TriLoBiTe Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Επίσης μου τέλειωσαν τα τσιγάρα Μια φορά στην Ομόνοια με ρωτάει ένας ''Που πουλάνε τσιγάρα?'' Τον κοιτάζω εμβρόντητος και του δείχνω το περίπτερο δίπλα. ''Όχι αυτά!'' μου λέει ''Ψάχνω το χύμα, το φτηνό, το καλό!'' γνέφοντάς μου με νόημα. Του λέω ''Το φτηνό αγνοείται''. Με κοίταε.. :mellow: 1
scullyist Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Τσάι πίνουν οι φλώροι. Πάρτο πίσω μη σφαχτούμε. 1
Lucifer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 ''Ψάχνω το χύμα, το φτηνό, το καλό!'' πατριαρχία
Lucifer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 ας έχουμε λίγη πίστη στην αυτοδιάθεση του κόσμου μωρέ.
driftingcris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 lyci your avatar is broken? γτ δεν κλεινει ματακι? εμενα μια μερα ενα τυπος στην πλατεια(κατα της 4-5 πμ) με λεει, ρε φιλε εχεις να πιω καμια πρεζα?
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 ρε φιλε εχεις να πιω καμια πρεζα? Στα ίσα και παλικαρίσα. Τίμιος.
nicoc89 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 μέθρενρε πηγα χθες να αγοράσω μπανάνες και η τύπισσα 20κάτι? ηταν χαμογελαστή αλλα σε περίεργη φάση δεν ξέρω και της λέω βάλε μου ενα κιλό μπανάνες και μου λέει θες να διαλέξεις ? μπα της λεω , έτσι κ αλλιώς όλες ίδιες δεν ειναι ? και γελάω αλλα δεν ξέρω γιατι γέλασα ημουν απο ύπνο. Και η τύπισσα γελάει κάπως και οπως πήγε να τις μετρήσει κοιταζόταν με εναν άλλο σε φάση οτι κάτι έγινε δεν ξέρωτι έγινε ρε? με πέρασε για μπούστη η οτι της την έπεφτα ρε? τελικά μου έβαλε 2kg
viper2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 ^στα έφαγε τα λεφτα... In other news Wtf is happening in the country? Μέρες...
Εξάντας Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 μέθρεν ρε πηγα χθες να αγοράσω μπανάνες και η τύπισσα 20κάτι? ηταν χαμογελαστή αλλα σε περίεργη φάση δεν ξέρω και της λέω βάλε μου ενα κιλό μπανάνες και μου λέει θες να διαλέξεις ? μπα της λεω , έτσι κ αλλιώς όλες ίδιες δεν ειναι ? και γελάω αλλα δεν ξέρω γιατι γέλασα ημουν απο ύπνο. Και η τύπισσα γελάει κάπως και οπως πήγε να τις μετρήσει κοιταζόταν με εναν άλλο σε φάση οτι κάτι έγινε δεν ξέρω τι έγινε ρε? με πέρασε για μπούστη η οτι της την έπεφτα ρε? τελικά μου έβαλε 2kg Σκέψου πως μπορεί να σκέφτεται το περιστατικό και να χαζογελάει καθώς θα φεύγει το μεσημέρι και ξαφνικά να την πατήσει νταλίκα. 3
LongTom Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Το υπέροχο πρωινό φαίνεται εκεί που βλέπεις ότι το γάλα που πήρες χθες βιαστικά είναι μια οργανική μ@λ@κια σογιογιαουρτόνιανια. Δεν πειράζει και το νερό καλό είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις