Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επίσης μου τέλειωσαν τα τσιγάρα

Μια φορά στην Ομόνοια με ρωτάει ένας ''Που πουλάνε τσιγάρα?'' Τον κοιτάζω εμβρόντητος και του δείχνω το περίπτερο δίπλα. ''Όχι αυτά!'' μου λέει ''Ψάχνω το χύμα, το φτηνό, το καλό!'' γνέφοντάς μου με νόημα. Του λέω ''Το φτηνό αγνοείται''. Με κοίταε.. :mellow: :mellow: :mellow:

• Like 1
Δημοσ.

μέθρεν

ρε πηγα χθες να αγοράσω μπανάνες και η τύπισσα 20κάτι? ηταν χαμογελαστή αλλα σε περίεργη φάση δεν ξέρω και της λέω βάλε μου ενα κιλό μπανάνες και μου λέει θες να διαλέξεις ? μπα της λεω , έτσι κ αλλιώς όλες ίδιες δεν ειναι ? και γελάω αλλα δεν ξέρω γιατι γέλασα ημουν απο ύπνο. Και η τύπισσα γελάει κάπως και οπως πήγε να τις μετρήσει κοιταζόταν με εναν άλλο σε φάση οτι κάτι έγινε δεν ξέρω

τι έγινε ρε? με πέρασε για μπούστη η οτι της την έπεφτα ρε? 
τελικά μου έβαλε 2kg  

Δημοσ.

μέθρεν

ρε πηγα χθες να αγοράσω μπανάνες και η τύπισσα 20κάτι? ηταν χαμογελαστή αλλα σε περίεργη φάση δεν ξέρω και της λέω βάλε μου ενα κιλό μπανάνες και μου λέει θες να διαλέξεις ? μπα της λεω , έτσι κ αλλιώς όλες ίδιες δεν ειναι ? και γελάω αλλα δεν ξέρω γιατι γέλασα ημουν απο ύπνο. Και η τύπισσα γελάει κάπως και οπως πήγε να τις μετρήσει κοιταζόταν με εναν άλλο σε φάση οτι κάτι έγινε δεν ξέρω

τι έγινε ρε? με πέρασε για μπούστη η οτι της την έπεφτα ρε? 

τελικά μου έβαλε 2kg  

Σκέψου πως μπορεί να σκέφτεται το περιστατικό και να χαζογελάει καθώς θα φεύγει το μεσημέρι και ξαφνικά να την πατήσει νταλίκα.

• Like 3
Δημοσ.

Το υπέροχο πρωινό φαίνεται εκεί που βλέπεις ότι το γάλα που πήρες χθες βιαστικά είναι μια οργανική μ@λ@κια σογιογιαουρτόνιανια. :mellow:

Δεν πειράζει και το νερό καλό είναι. -_-

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...