Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γενικά εγώ είμαι κλεισμένος στο σπίτι.Τις τελευταίες 17 μέρες βγήκα μια φορά.Το σχέδιο μου να γίνω αλκοολικός απέτυχε λόγω μπάτζετ και δε μου αρέσει ούτε η καινούργια γκόμενα.

Οι μόνες κοινωνικές επαφές που έχω είναι εκεί.Ξαναδίνω και πανελλήνιες.Και ο καταραμένος με έδιωξε γιατί έχει έναν τεράστιο όγκο στον εγκέφαλο και γαρίδες στα μάτια και ελπίζω να πεθάνει στο κρύο από καρφίτσες. 

Άνοιξε θέμα (την Παρασκευή). Δεν θα κλειδώσει, στο υπόσχεται.

έδιτ: Godamnit ήδη το έκανε.. Πιάσε τον Snoob και μίλα του.

Δημοσ.

Ολοκαίνουργος είμαι αλλά νιώθω έξω από τα νερά μου και δεν ξέρω αν δε θα κάτσω.Λογικά θα αράξω τουλάχιστον μέχρι να μου βγει το μπαν.Ελπίζω να ψαρέψω το ακκ κάποιου μοντ αλλιώς.Μετά θα κάνω κάθε πικραμένο μοντερέιτορ και θα μου βγάλω τα μπαν και θα σπαμάρω στα κρυφά τους σέκτιονς. 

Δυστυχώς δεν είμαι γυναίκα αλλά όπως έχω πει πολλές φορές θα ήθελα να είμαι γιατί θα ήμουν πολύ τέλεια.Αν ήμουν κοντή με λεπτά μπούτια,λεπτά χαρακτηριστικά και τον τρόπο σκέψης μου.Αλλιώς θα αυτοκτονούσα ή θα έκανα ό,τι κάνω τώρα.

Έχει κάποιο θέμα αυτό το φόρουμ;Εγώ λογικά ακριβώς εδώ μέσα θα αράζω και θα μονολογώ με εντίτ.

Μου έλειψε πάρα πολύ το ημερολογιακό γράψιμο.

Δηλαδή έχω ποστς για κάθε μέρα της ζωής μου μέχρι πριν από 15 μέρες.Και ξαφνικά αναγκάζομαι να μην γράψω τίποτα για 15 μέρες και να μετακομίσω κιόλας.

Πώς περνάτε το βράδυ σας;Εγώ πίνω το χαμομήλι μου γιατί έχω με την καταραμένη λατινικό το πρωί και πρέπει να κοιμηθώ.Και αυτήν τη μισώ.

Ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε μια 25χρονή λατινικό και έναν 40αρη έμπειρο.Επέλεξα το θηλυκό με ελπίδες λογοτεχνικού έρωτα.Τελικά παραπάνω πιθανότητες είχε το ενδεχόμενο του λογοτεχνικού τέτοιου με τον τέτοιο.

Ελπίζω να μη μπαίνει εδώ μέσα αλήθεια.Σιγά μη μπαίνει.IE χρησιμοποιεί σίγουρα.

Δημοσ.

Έκανα edit για να αποφύγω το double post

Γενικά εγώ είμαι κλεισμένος στο σπίτι.Τις τελευταίες 17 μέρες βγήκα μια φορά.Το σχέδιο μου να γίνω αλκοολικός απέτυχε λόγω μπάτζετ και δε μου αρέσει ούτε η καινούργια γκόμενα.

Οι μόνες κοινωνικές επαφές που έχω είναι εκεί.Ξαναδίνω και πανελλήνιες.Και ο καταραμένος με έδιωξε γιατί έχει έναν τεράστιο όγκο στον εγκέφαλο και γαρίδες στα μάτια και ελπίζω να πεθάνει στο κρύο από καρφίτσες. 

ξαναδιαβασα το ποστ σου και σου προτεινω να ακουσεις yonka mayonka

πχ 

Δημοσ.

Εχώ υπάρξει πωρωμένος ακροατής πριν πολλά χρόνια και μεταφραστής/τραγουδιστής ένα μεθυσμένο πρωινό σε ένα καράβι γεμάτο τουρίστες με προορισμό τη σαντορίνη.

Έπρεπε να δεις τα πρόσωπα κάθε μέλους μιας οικογένειας γάλλων όταν άκουγαν τους στοίχους του <<η cia θέλει να με βλάψει σωματικά>> στα αγγλικά 

προσπαθησε να κάνεις της latinikus τρυφερό έρωτα. 

το latinikus μάλλον γιατί ουδέτερου φύλου 

και ελπίζω να μην είσαι αυτό το πράγμα και να μου την πέφτεις

και αν δεν είσαι ανακοινώνω πως θα προτιμούσα να κάνω τρυφερό έρωτα σε ένα λεμόνι 

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερωτηση. Πως γινεται να ποσταρε 3 τουλαχιστον φορες και να δειχνει 0 μνμτα? O.o

btw με εκανες να κλαψω στα ισα

Στο μπλα-μπλα δεν μετρανε τα ποστς…..  :-D

Δημοσ.

Ρε παιδιά,ας βγάλει κάποιος το πέος του τσάκι από το μυαλό μου.Γιατί το πόσταρες αυτό;Τι άρρωστο.

Παιδιά,πείτε κάτι και εσείς,δε μπορώ να σπαμάρω μόνος μου από την πρώτη μέρα.

Στο μπλα-μπλα δεν μετρανε τα ποστς…..  :-D

Α υπέροχα,λογικά δε θα ξεπεράσω ποτέ τα 0.

Τι θέμα έχει το φόρουμ;Σοβαρά δεν ξέρω

Απλά στο άλλο φόρουμ κάποιος ανέβασε ένα λινκ από εδώ ,το οποίο οδηγούσε σε ένα θέμα οπού ένα δικό μας αποτυχημένο τρολ προσπαθεί υποτίθεται να τρολάρει και λέω ας μιλήσω εδώ και έκανα ακκ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά,ας βγάλει κάποιος το πέος του τσάκι από το μυαλό μου.Γιατί το πόσταρες αυτό;Τι άρρωστο.

Παιδιά,πείτε κάτι και εσείς,δε μπορώ να σπαμάρω μόνος μου από την πρώτη μέρα.

Έχουμε μια βάση δεδομένων για ένα
φόρουμ συζητήσεων για φοιτητές πανεπιστημιακών τμημάτων με αναρτήσεις σχετικές με τα
μαθήματα που διδάσκονται. Το σχεσιακό της σχήμα είναι το παρακάτω, στο οποίο τα κύρια
κλειδιά είναι υπογραμμισμένα, ενώ τα ξένα κλειδιά με πλάγια γραφή.
ΧΡΗΣΤΗΣ(login, όνομα, επώνυμο, ηλικία, ημερομηνία_εγγραφής)
ΤΜΗΜΑ(κωδικός, όνομα, διεύθυνση, πόλη, ταχυδρομικός_κώδικας)
ΜΑΘΗΜΑ(κωδικός, κωδικός_τμήματος, λεκτικό, εξάμηνο, τίτλος, κατάσταση)
ΕΓΓΡΑΦΗ( login , κωδικός_μαθήματος, ρόλος, ειδοποίηση, προτίμηση)
ΑΝΑΡΤΗΣΗ(κωδικός, login, κωδικός_μαθήματος, περιεχόμενο, χρόνος, αρχικός_κωδ_ανάρτησης)
(α) Γράψτε τις ακόλουθες ερωτήσεις σε σχεσιακή άλγεβρα.
1. Εμφανίστε τους κωδικούς όλων των αναρτήσεων για το μάθημα μας με λεκτικό “INF134” και
εξάμηνο “Χειμερινό 14”.
2. Εμφανίστε τα ονοματεπώνυμα όλων των χρηστών που έχουν εγγραφεί ως Διδάσκοντες σε
τουλάχιστον ένα μάθημα.
3. Εμφανίστε τα ονοματεπώνυμα όλων των χρηστών που έχουν εγγραφεί τόσο ως Διδάσκοντες όσο
και ως Φοιτητές (σε διαφορετικά μαθήματα).
4. Βρείτε το ονοματεπώνυμο του νεότερου χρήστη που έχει εγγραφεί στο φόρουμ, και τους
κωδικούς όλων των ενεργών μαθημάτων στα οποία έχει εγγραφεί.

Λύστο μου λίγο τσακ μπαμ
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...