gatokoritso Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 <p>βρηκες δουλεια και εισαι χαρουμενη?</p> Lol που τέτοια τύχη. Απλά μου φάνηκε αστείο και το βαλα. Απόψε έχει Annabelle το μενού. Με τη καρδία στο χέρι βλέπετε ή θα αρχίσω να μετράω πρόβατα? Ότι είναι fail το έχω σίγουρο γιατί δεν πιστεύω ότι άνθρωπος θα έβαζε στο σπίτι του αυτή τη μπιχλα(η κούκλα που βασίζεται το στόρι είναι πολύ πιο συμπαθητική).
viper2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Lol που τέτοια τύχη. Απλά μου φάνηκε αστείο και το βαλα. Απόψε έχει Annabelle το μενού. Με τη καρδία στο χέρι βλέπετε ή θα αρχίσω να μετράω πρόβατα? Ότι είναι fail το έχω σίγουρο γιατί δεν πιστεύω ότι άνθρωπος θα έβαζε στο σπίτι του αυτή τη μπιχλα(η κούκλα που βασίζεται το στόρι είναι πολύ πιο συμπαθητική).
Razor_7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Lol που τέτοια τύχη. Γιατί,τόσο δύσκολο είναι?
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Ανακαλυψα καλη διασκευη, enjoy
viper2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 παω να δω καμια ταινια στα γρηγορα laterz
Valerie_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 όχι άλλες μαντινάδες στην τηλεόραση πια ήμαρτοοον
Praetorianos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Εφτά ζευγάρια λάστιχα αλλάζω κάθε χρόνο, γιατί περνώ τη μπόρτα τζη με μπαντιλίκια μόνο. τιριριριριι τρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Valerie_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 τουλάχιστον το διάβασα μόνο , δεν το άκουσα τραγουδιστά με αυτό το μονότονο καρμπόν κρητικό ήχο.
agrio.imeros Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Σα λαγούμι πρέπει να έχουμε σπάσει το ρεκόρ ... ή όχι ; Διάλυση ... 1
Εξάντας Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Καταρχήν,για όλα φταίει ο άκρατος Όταν αράζεις για χρόνια και όλη μέρα σε ένα μαγαζί, με ντουβάρια που καταρρέουν και θαμώνες που είναι ρεμπέτες και καίνε πράγματα για πλάκα, περιμένεις κάποια συγκεκριμένη συμπεριφορά από τους πορτιέρηδες.Στην προκειμένη περιμένεις πως μόνη τους δουλειά είναι να πετάν έξω τον τρελοδικηγόρο. Και αντί αυτού,έδιωξε εμένα,έναν αξιοπρεπέστατο άνθρωπο,γιατί είναι εμφανώς καθυστερημένος. Βασικά να πεθάνει στο κρύο.Αν δε μου πουν να επιστρέψω θα το γκρεμίσω. Επιτρέπονται τα double/triple/quadra ετσίτερα ποστς;Περαστικός είμαι αλλά μη με διώξετε και από εδώ. Τέλος πάντων. Δεν αντέχω άλλο.Εδώ και τόσες μέρες κάθομαι και τους κοιτάω και ζητιανεύω διακριτικά κομμάτια προσοχής από τους μοντς.Και μου υποσχέθηκαν πως θα κάνουν πανικό και δεν κάνουν πανικό. Και στην τελική,οι μισοί φλώρο με ανέβαζαν και φλώρο με κατέβαζαν.Από πού προκύπτουν το ip ban,τα 3 μπαν και τα 2 exerminate;Αν είναι δυνατόν.Είμαι ρεαλιστικά από τα καλύτερα πράγματα που τους έτυχαν τα τελευταία 3 χρόνια.Καταρχήν,το 25% της κίνησης είμαι εγώ.Το 1/4. Δεν έδιωξαν έναν θαμώνα.Έδιωξαν το 25% των θαμώνων. Τον σιχαίνομαι.Ελπίζω από τα βάθη της ψυχής μου να πεθάνει στο κρύο ακούγοντας καλό ραπ που αυτός σίγουρα θεωρεί σκατά γιατί προφανώς δεν έχει καμία σχέση με όποια προσεγμένη αισθητική γιατί είναι προφανώς τελείως καθυστερημένος και να πεθάνει στο κρύο. Και όλα αυτά γιατί έκανα ένα αστειάκι,το οποίο τύγχαινε να ήταν και από τα σπάνια καλά μου. Πού τη βρήκαν τέτοια καμένη αγελάδα με φαρδιά;Που να πεθάνει στο κρύο. Συγχύστηκα. 1
Εξάντας Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Έκανα edit για να αποφύγω το double post Γενικά εγώ είμαι κλεισμένος στο σπίτι.Τις τελευταίες 17 μέρες βγήκα μια φορά.Το σχέδιο μου να γίνω αλκοολικός απέτυχε λόγω μπάτζετ και δε μου αρέσει ούτε η καινούργια γκόμενα. Οι μόνες κοινωνικές επαφές που έχω είναι εκεί.Ξαναδίνω και πανελλήνιες.Και ο καταραμένος με έδιωξε γιατί έχει έναν τεράστιο όγκο στον εγκέφαλο και γαρίδες στα μάτια και ελπίζω να πεθάνει στο κρύο από καρφίτσες.
Lucifer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μα την παναγία αν είσαι γυναίκα σε παντρεύομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις