slipknot Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν νταξ, στιχομυθία με γιατρό και νοσοκόμα από τις λίγες: Νοσοκόμα: Θα έρθει ο γιατρός και θα βάλει λίγο λιπαντικό στον πρωκτό σας. -Το ελπίζω μανταμ, αν μπει στεγνα θα μας ακούσουν όλοι. *γέλια. Γιατρός: Θα σου βάλω ένα δάχτυλο να χαλαρώσεις. -Δεν θα με κεράσετε κάτι πρώτα; *γέλια, λιπαντικό, κωλοδάχτυλο, ΝΝΝΓΚΓΚΚΚΚΚΚ Από ποια ηλικία και μετά ελέγχουμε συστηματικά τον προστάτη; Φύλαγα τη σφαίρα για χρόνια. 3
GreekMonkey Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Σου φαινεται σωστη η παραπανω προταση? Εκτος απο τον Οκτωμβριο που στον χτυπαει ο ορθογραφος. Cheating. Τρελέ μου διαβάζω SQL τώρα, δεν μας χέζεις λέω εγώ με τις πίπες σου; 1
Razor_7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μιλα καλα, μιλα ωραια, μιλα ομορφα.Τι κατάλαβε ο monkey:Μήλα καλά,μήλα ωραία , "πάλι έχει λαϊκή ρε πούστη μου;" 7
frenzy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Για πες, έτσι απλά από περιέργεια: ρώτησες φεύγοντας "πότε να έρθω για επανεξέταση γιατρέ;";;; Αλήθεια πες. Δεν πρόλαβα να ρωτήσω, ραντεβου για κολονοσκόπηση-γαστροσκόπηση τον Απρίλη. ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ. Από ποια ηλικία και μετά ελέγχουμε συστηματικά τον προστάτη; Φύλαγα τη σφαίρα για χρόνια. Να μην την φυλάς τη σφαίρα, κάνει κακό. Δεν έχω ιδέα, είναι το μόνο που δεν πρόκειται να πάθω με τόση μαλακία που με δέρνει. 1
GreekMonkey Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Αν τραβάς μαλακία συχνά έχεις λιγότερες πιθανότητες; Εντάξει τότε, τόχουμεεεεεεεεεε
slipknot Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Η εκσπερμάτωση γενικά μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης λένε, δε φοβάμαι τον προστάτη όμως, αλλά τη γενικότερη ζωή μετά από κάποια ηλικία. Γι' αυτό όταν έρθει η ώρα σκέφτομαι να την κάνω Hunter S. Thompson style. Είμαι σίγουρος όμως ότι η μοίρα θα με γαμήσει και θα εμπλακώ σε αλλόκοτη περίπτωση ατυχήματος με φεμινιστικό πλακάτ ή γιουβαρλάκια, για την οποία οι αρχές θα αποφασίσουν πως είναι καλύτερο να μείνει άλυτη. 2
nicoc89 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Αν τραβάς μαλακία συχνά έχεις λιγότερες πιθανότητες; Εντάξει τότε, τόχουμεεεεεεεεεε γιατί υπάρχει άντρας που δεν την τραβάει ? και γκόμενα να υπάρχει αυτό ειναι διαφορετικό κομμάτι , ειναι σα να λέμε snack σε σχέση με το κυρίως ξερω γω αμα εισαι αγχωμένος και πας για ενα job interview τι ποιο απλό , μπαίνεις στην τουαλέτα τους , βγάζεις το σμαρτφονι, βάζεις στο xn.....com κάτι καλό (με ακουστικά ) , δίνεις πόνο και βγαίνεις άλλος άνθρωπος . το fapfap ειναι sex2go και λύση της στιγμής για έντονες καταστάσεις σε ηρεμεί και βγάζει απο μέσα σου την αρνητικότητα
frenzy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Οι μικροί δεν έχετε ζήσει τις στιγμές συγκίνησης όταν βγαίναν τα πορνοσαητ στο ιντερνετ. Σε κάποια φάση τον είχα βγάλει έξω και του' λεγα "κοίτα τι έκανε η τεχνολογία για την πάρτη σου, και δακρύζαμε κι οι δύο". Και τότε στην αρχή ήταν τα περισσότερα επί πληρωμή κι έψαχνα για τα καλύτερα πορνοτρεηλερ.Μετά είχαν τρομερές αδυναμίες τα windows και βάραγα IP στην τύχη με ping κι αν απαντούσε έμπαινα κι άνοιγα πορνοφωτο από ξένους. Tα πέτρινα χρόνια.
thomasG4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Οι μικροί δεν έχετε ζήσει τις στιγμές συγκίνησης όταν βγαίναν τα πορνοσαητ στο ιντερνετ. Σε κάποια φάση τον είχα βγάλει έξω και του' λεγα "κοίτα τι έκανε η τεχνολογία για την πάρτη σου, και δακρύζαμε κι οι δύο". Και τότε στην αρχή ήταν τα περισσότερα επί πληρωμή κι έψαχνα για τα καλύτερα πορνοτρεηλερ.Μετά είχαν τρομερές αδυναμίες τα windows και βάραγα IP στην τύχη με ping κι αν απαντούσε έμπαινα κι άνοιγα πορνοφωτο από ξένους. Tα πέτρινα χρόνια. H χαρά των Nerd ήταν εκείνα τα χρόνια. Κρίμα που δεν τα πρόλαβα...
revolver1990 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Οι μικροί δεν έχετε ζήσει τις στιγμές συγκίνησης όταν βγαίναν τα πορνοσαητ στο ιντερνετ. Σε κάποια φάση τον είχα βγάλει έξω και του' λεγα "κοίτα τι έκανε η τεχνολογία για την πάρτη σου, και δακρύζαμε κι οι δύο". Και τότε στην αρχή ήταν τα περισσότερα επί πληρωμή κι έψαχνα για τα καλύτερα πορνοτρεηλερ.Μετά είχαν τρομερές αδυναμίες τα windows και βάραγα IP στην τύχη με ping κι αν απαντούσε έμπαινα κι άνοιγα πορνοφωτο από ξένους. Tα πέτρινα χρόνια. Τότε δεν μπορούσα να την παίξω καν dude.Όποτε κλεινόμουν στο δωμάτιο και έμπαινα νετ βαρούσε το pstn και έμπαινε η μάνα.Αν πάλι ήμουν τυχερός και ήμουν μόνος περίμενα κάνα λεπτό να φορτώσει η εικόνα γιατί video μόνο από περιοδικά. 1
viper2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Αλυσίδες ανταλλαγής και ολα ηταν στην πόρτα μας... Σπερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις