Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγώ κάνω ερωτήσεις, κι ο τόξος κάστινγκ με πρόσχημα τα κείμενα ψυχολογίας και με "πριβέ" πμ

Θα κάνεις καριέρα :-D .

Δημοσ.

Θα κάνεις καριέρα :-D .

Εσύ είσαι πιο εκτεθειμένος ρεβόλβα,εγώ φυλάω τα νώτα μου και δεν ανεβάζω ακόμα φωτό στο αντίστοιχο θρέντ. ;)

@τριλοβίτη που είναι ο πεοράμπος ρε? :ph34r:

Δημοσ.

Ναι αλλά εγώ δεν του δίνω πατήματα.

Κάποια μέρα θα μας δούμε σε ινδικό πόρν site. :unsure: :fear:  

ΤriLoBiTe

O pitogyros άλλαξε avatar.Τον έφτασες στο αμήν?

Δημοσ.

E λογικό δεν είναι όταν αυτοί που είναι στη σύνταξη πάνε να γίνουν περισσότεροι από αυτούς που πληρώνουν εισφορές; Γι' αυτό τα όρια συνταξιοδότησης αυξάνονται με το προσδόκιμο της ηλικίας.

Άσχετο κορίτσια (και αγόρια) πως προετοιμάζεστε ψυχολογικά για anal penetration? Πάω για σιγμοειδοσκόπηση any tips? Δαγκώνω μαξιλάρι; Παίρνω τσίκλες μαζί; να βάλω κανα δυο δάχτυλα από το σπίτι πριν πάω;

Δημοσ.

Άσχετο κορίτσια (και αγόρια) πως προετοιμάζεστε ψυχολογικά για anal penetration? Πάω για σιγμοειδοσκόπηση any tips? Δαγκώνω μαξιλάρι; Παίρνω τσίκλες μαζί; να βάλω κανα δυο δάχτυλα από το σπίτι πριν πάω;

Αυτό.

Και αυτό:

johnsons-baby-bedtime-oil.jpg

για να μυρίζεις και όμορφα

• Like 3
Δημοσ.

χθες έδωσα αίμα για μια εξέταση και μετά πήγα για προπόνηση

ξυπνάω σήμερα κ η τρύπα και γύρω γύρω απο αυτή ειναι μοβ xD
μέθρες δουδούνιαμ :"3

Δημοσ.

Αυτό.

Και αυτό:

για να μυρίζεις και όμορφα

Όχι ρε, δεν θα βλέπει τίποτα με τα λάδια ο μορφονιός. Update: To αυτοχορηγούμενο κλύσμα, μια από τις χειρότερες και καλύτερες εμπειρίες. Σε φάση που λες δεν το ξανακάνω, δεν το  ξανακάνω  και 2 λεπτά μετά OH YEAHHHHHH

OJPN5AF.jpg

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Youtube rewind για το 2014. Πρώτο frame η φάτσα του pewdiepie. Δεν περίμενα να αποδώσουν το πόσο σκατά πήγε το 2014, αλλά αυτό πλησίασε πολύ. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...