Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ολες σαν τραβελι με ωραια ρουχα δεν ειναι?

Καλα ναι γενικά η φάτσα της είναι πολύ άγρια και τραβελο-φέρνει αλλά στη συγκεκριμένη φωτό παρα ήταν μεγάλο το σοκ

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ε μην ανησυχείς, ρίξε το σύνθημα εδώ στο ινσομνια και θα τιγκάρει το inbox σου από lower half selfies.

Σκωτσέζων μόνο παρακαλώ χαχαχαχαχ!

Δημοσ.

η αμήχανη στιγμή που μπαίνεις στο σαλόνι αναμονής του γυναικολόγου και έχει 5 άντρες.

γιατί τους κουβαλάτε μαζί μωρέ κανάγιες;

• Like 2
Δημοσ.

Αχ τα 5 μικρά τους Πόνυ. Τεχνική σημείωση: ποτε προλαβαίνει ο γιατρός να εξετάσει 6 κύριες; Ενα δεκάλεπτακι για την καθεμία δε το χρειαζεται; Κι αυτό αλά γκουζγκουνης.

Δημοσ.

Εγώ σε γυναικολόγο πήγαινα ανελλιπώς σε εγκυμοσύνες. Τώρα θα ξαναπάω παρέα αν παίξει κανένας καρκίνος μόνο. Μήπως έπεσες στην περίπτωση?

Δημοσ.

Αχ τα 5 μικρά τους Πόνυ. Τεχνική σημείωση: ποτε προλαβαίνει ο γιατρός να εξετάσει 6 κύριες; Ενα δεκάλεπτακι για την καθεμία δε το χρειαζεται; Κι αυτό αλά γκουζγκουνης.

άργησε μία να έρθει , και μαζεύτηκε κόσμος. η μία ήταν στο εξεταστήριο , οι 2 μέσα δείχναν εξετάσεις φίλες ή αδερφές δεν ξέρω και οι 2 είχαν έρθει να πάρουν εξετάσεις για τις δικές τους . ότι θέλουν σας κάνουνεε ρεεε

Δημοσ.

Εγω πάντως σήμερα το πρώι μόλις ξύπνησα χωρίς να φάω τίποτα πηγα και έβαλα να παίξω fifa 15 online και παραλίγο να πάθω ανακοπή απο το καρδιοχτύπι ο μαλάκας.

Ηθικο δίδαγμα μην παίζεται fifa 15 online νηστικοί και μόλις έχετε ξυπνήσει

Δημοσ.

Για πες.

Και που ολοκλήρωσε τη συναυλία επίτευγμα ήταν. Με το πρόβλημα υγείας που έχει, οι περισσότεροι άμα ήταν στη θέση του δεν θα το σκεφτόντουσαν καν να ξεκινήσουν tour.

Αυτό, γενικά φαινόταν ότι δεν την πολυπάλευε (κρίμα για τον άνθρωπο, shit happens δυστυχώς...)

Έπαιξε και πολλά από το νέο του album (που δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα), ο χώρος είχε φτιαχτεί σχετικά οκ, αν και έκανα μάλλον μαλακία που πήγα και έκατσα ακριβώς απέναντι από την σκηνή ενώ μπορούσα και πιο κοντά.

Αλλά ρε γμτ ζω την μέρα και την στιγμή που δεν θα βγαίνω σαν καπνιστό κρέας ύστερα από συναυλία...

10848081_629128513863945_465038978_n.jpg

Δημοσ.

Ναι ρε φιλε, μακρυα! Αλλά την τελευταια φορά που προσπάθησα να αναπαραχθώ μόνος μου, απέτυχα.

Μακρια απο μας οι συνεπειες που πιθανον να προκυψουν, αν δεν τις συνοδευσεις στον γυναικολογο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...