thomasG4 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 σε ολες σαν τραβελι με ωραια ρουχα δεν ειναι? Καλα ναι γενικά η φάτσα της είναι πολύ άγρια και τραβελο-φέρνει αλλά στη συγκεκριμένη φωτό παρα ήταν μεγάλο το σοκ
*nenya* Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ε μην ανησυχείς, ρίξε το σύνθημα εδώ στο ινσομνια και θα τιγκάρει το inbox σου από lower half selfies. Σκωτσέζων μόνο παρακαλώ χαχαχαχαχ!
Praetorianos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Γύρισες εσύ ρε ή ακόμα;Το καινουριο το terminal της Aegean στο Λονδινο, ε, τα πηγαινελα μου το χτισανε. Εσυ το μπεμπε, μεγαλωνει? 1
Valerie_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 η αμήχανη στιγμή που μπαίνεις στο σαλόνι αναμονής του γυναικολόγου και έχει 5 άντρες. γιατί τους κουβαλάτε μαζί μωρέ κανάγιες; 2
whodatinsomniaK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Αχ τα 5 μικρά τους Πόνυ. Τεχνική σημείωση: ποτε προλαβαίνει ο γιατρός να εξετάσει 6 κύριες; Ενα δεκάλεπτακι για την καθεμία δε το χρειαζεται; Κι αυτό αλά γκουζγκουνης.
frenzy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ σε γυναικολόγο πήγαινα ανελλιπώς σε εγκυμοσύνες. Τώρα θα ξαναπάω παρέα αν παίξει κανένας καρκίνος μόνο. Μήπως έπεσες στην περίπτωση?
Valerie_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Αχ τα 5 μικρά τους Πόνυ. Τεχνική σημείωση: ποτε προλαβαίνει ο γιατρός να εξετάσει 6 κύριες; Ενα δεκάλεπτακι για την καθεμία δε το χρειαζεται; Κι αυτό αλά γκουζγκουνης. άργησε μία να έρθει , και μαζεύτηκε κόσμος. η μία ήταν στο εξεταστήριο , οι 2 μέσα δείχναν εξετάσεις φίλες ή αδερφές δεν ξέρω και οι 2 είχαν έρθει να πάρουν εξετάσεις για τις δικές τους . ότι θέλουν σας κάνουνεε ρεεε
Gtr34 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μα αν δεν πας μαζι της θα σε πει μουλαρι, καραγκιοζη,μαλακα + η κρεβατομουρμουρα . Μακρια απο μας.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 whodatinsomniaK γελάω σαν μαιμού με τις συκοφαντικές ατάκες σου!
whodatinsomniaK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ναι ρε φιλε, μακρυα! Αλλά την τελευταια φορά που προσπάθησα να αναπαραχθώ μόνος μου, απέτυχα. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Εγω πάντως σήμερα το πρώι μόλις ξύπνησα χωρίς να φάω τίποτα πηγα και έβαλα να παίξω fifa 15 online και παραλίγο να πάθω ανακοπή απο το καρδιοχτύπι ο μαλάκας. Ηθικο δίδαγμα μην παίζεται fifa 15 online νηστικοί και μόλις έχετε ξυπνήσει
Muchacho Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 http://www.mathpapa.com/algebra-calculator.html
Material_Defender_1032 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Για πες. Και που ολοκλήρωσε τη συναυλία επίτευγμα ήταν. Με το πρόβλημα υγείας που έχει, οι περισσότεροι άμα ήταν στη θέση του δεν θα το σκεφτόντουσαν καν να ξεκινήσουν tour. Αυτό, γενικά φαινόταν ότι δεν την πολυπάλευε (κρίμα για τον άνθρωπο, shit happens δυστυχώς...) Έπαιξε και πολλά από το νέο του album (που δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα), ο χώρος είχε φτιαχτεί σχετικά οκ, αν και έκανα μάλλον μαλακία που πήγα και έκατσα ακριβώς απέναντι από την σκηνή ενώ μπορούσα και πιο κοντά. Αλλά ρε γμτ ζω την μέρα και την στιγμή που δεν θα βγαίνω σαν καπνιστό κρέας ύστερα από συναυλία...
Gtr34 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ναι ρε φιλε, μακρυα! Αλλά την τελευταια φορά που προσπάθησα να αναπαραχθώ μόνος μου, απέτυχα. Μακρια απο μας οι συνεπειες που πιθανον να προκυψουν, αν δεν τις συνοδευσεις στον γυναικολογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις