Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στην Ελλαδα υπαρχει περιπτωση να βρουμε τετοια δαχτυλιδια?

https://jewelrybyjohan.com/product-category/dinosaur-bone-rings/

Εγώ είχα σκαλώσει με κάτι γαμάτα αυθεντικά δαχτυλίδια Viking αλλά δεν υπήρχαν στο νούμερό μου. Κι επειδή ήταν μίγμα χαλκού/χρυσού δεν έπαιζε resizing.

Αυτά του δεινόσαυρου είναι άσχημα όμως.

Δημοσ.

Ένας από τους λόγους που υπάρχει παρεμπόριο απολιθωμάτων.

Τα οστά δεινοσαύρων σε μουσεία,όχι σε κιτς δακτυλίδια.

Daily-Life-GIFs-06-The-Rock-Clappin_zpsb

Δημοσ.

Ένας από τους λόγους που υπάρχει παρεμπόριο απολιθωμάτων.

Τα οστά δεινοσαύρων σε μουσεία,όχι σε κιτς δακτυλίδια.

Αν τα συγκεκριμένα ευρήματα είναι σπασμένα και μη αξιόλογα δεν καταλαβαίνω γιατί να μην χρησιμοποιηθούν σε κοσμήματα. Δεν πρόκειται να βρεις κοσμήματα με T-rex μέσα, το πολύ πολύ κανένα αρχαίο κοτόπουλο :P

Δημοσ.

Αν τα συγκεκριμένα ευρήματα είναι σπασμένα και μη αξιόλογα δεν καταλαβαίνω γιατί να μην χρησιμοποιηθούν σε κοσμήματα. Δεν πρόκειται να βρεις κοσμήματα με T-rex μέσα, το πολύ πολύ κανένα αρχαίο κοτόπουλο :P

Σχεδόν όλα τα οστά μπορούν να δώσουν πληροφορίες,έστω και στατιστική φύσης για μελέτες μεγέθους/κατανομής κ.ο.κ.

Όταν λοιπόν κάποιος τα μαζεύει και τα πουλά δίχως να περάσουν από επίσημη επιστημονική ανάλυση μπορεί να στερήσει πολλά από την Επιστήμη και την γνώση.

Είναι σαν να λιώνεις σαρκοφάγους Φαραώ για βραχιόλια "YOLO" ή να θανατώνεις ρινόκερους για τους μικροτσούτσουνους Ασιάτες που δεν τους κάνει κούκου...  

Υπάρχουν δεκάδες άλλα όμορφα και μοναδικά υλικά να φτιάξεις κοσμήματα.

Δημοσ.

Γαμώ τη ζωή μου, πάω να στύψω την σφουγγαρίστρα και όπως στρίβω το κοντάρι κάνει ένα κρακ και μου γίνεται 2 κομμάτια. Είχε σκουριάσει το μπουρδέλο και έσπασε σαν τσόφλι.

Εγώ φταίω που είπα να σφουγγαρίσω

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ είχα σκαλώσει με κάτι γαμάτα αυθεντικά δαχτυλίδια Viking αλλά δεν υπήρχαν στο νούμερό μου. Κι επειδή ήταν μίγμα χαλκού/χρυσού δεν έπαιζε resizing.

Αυτά του δεινόσαυρου είναι άσχημα όμως.

Λινκ πληζ.  

• Moderators
Δημοσ.

Καιιιι επισήμως taxisnet και έτοιμο το συμβόλαιο μίσθωσης  ^_^ home sweet home!

ΦΑκ γεα  καλως ηρθες στη γειτονια! 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...