Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

nicki minaj

Α,τούτο το φρικιό; <_<

Το ξέρω τούτο το φρούτο,είναι πολλές φορές meme στο ίδερνετς για το πως έγινε η μις Πίγκι με τις πλαστικές. :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Η συγκεκριμένη εικόνα στο spoiler είναι το λιγότερο εξοργιστική.

Υπάρχουν threads με high res φωτογραφίες και gifs, αρκετές για να εμπλουτίσει κανείς τον προσωπικό του Nicki Minaj φάκελο.

• Like 1
Δημοσ.

έλα παιδιά τι λέει όλα καλά;

proceed with caution

έχει κώλο στην πλάτη αχχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

http://kaizerstore.gr/tablets/lg-gpad-v700-10-1-mayro-eu

γιατι το συγκεκριμένο κατάστημα το εχει 189 ευρώ ενώ πχ στο amazon το εχουν στις 211 ΛΙΡΕΣ; Γιατι στο πλαισιο το εχουν +130 ευρώ; Παιζει να ειναι "κινεζιά"; When something's too good to be true it's not φάση.

Αγοράζεις κανονικά.

Δημοσ.

Τιποτα να σας τραβήξω την προσοχη ηθελα :D

E όχι ρε φίλε, γίνονται αυτά τα πράγματα στο οφτόπικ το θρεντ???

1743589_10204683845088937_60167585180410   

Ε ναι γίνονται.

Δημοσ.
Βίδεο επιπέδου S.Illustrated...

Άλλο η επιμήκυνση του μέσου όρου ζωής,άλλο η αθανασία(όχι αυτή με το όνομα).Αυτά πριν πιάσουμε και τα πρακτικά προβλήματα.

Παίζουν με τις λέξεις και παίζεις και συ μαζί τους.Εγώ μένω στο wow factor.Σε 15-20 χρόνια αν ισχύουν αυτά που αναφέρονται θα υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του προσδόκιμου ζωής κατά 150-200 χρόνια.

Μέρες

Δημοσ.

Παίζουν με τις λέξεις και παίζεις και συ μαζί τους.Εγώ μένω στο wow factor.Σε 15-20 χρόνια αν ισχύουν αυτά που αναφέρονται θα υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του προσδόκιμου ζωής κατά 150-200 χρόνια.

Μέρες

Σιγά μην φτάσουν τα 3Κ χρόνια :rolleyes:

Παίζουν με τις λέξεις όπως παίζουν με το πτηνό τους.

Δεν μπορείς να προβλέψεις με ακρίβεια το τι θα έχουν σαν αποτέλεσμα τέτοιες τεχνικές και υπάρχει τεράστια διαφορά σε αυτό που ανέφερα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...