Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τελευταία μελετάω την ευαίσθητη πλευρά μου. [...] Με διαφορά τα καλύτερα τραγούδια έχουν γραφτεί και ερμηνευτεί από καλλιτέχνες που ήταν φτιαγμένοι. 

edit: άσχετο ήταν με το βίντεο της βέρας που αγαπάμε.

Δημοσ.

αυτή η άσκηση είναι επίπονη για τη μέση.

περιμένω να μου αλλάξουν τα λάδια του αυτοκινήτου και με έχει πιάσει να πάω τουαλέτα για χοντρό μου. 

Δημοσ.

ποιον denon εχεις;

AVR-X1000, εάν εξαιρέσεις την έλλειψη onboard wifi (θα χρειαστώ κάποιο Link.png Site: ethernet wifi repeater ) είναι ΜΠΟΜΠΑ στα χρήματα του τις ανάγκες & χώρο μου (jbl cinema 510 bookshelf)

Δημοσ.

Και με το που μπαίνω στο λεοφωρείο, σηκόνεται ο οδηγός και αρχίζει να λέει σε έναν τύπο που καθόταν κάπου στην μέση να κατέβει κάτω, και ότι δεν παέι άλλο. Νόμιζα ότι είχε μπει χωρίς εισιτίριο αλλά κατάλαβα τι παιζόταν μετά από 10'' που μου ήρθε η μπόχα. Δεν ξέρω αν ήταν άστεγος αλλά ο τύπος που είχε μπει στην μόλις προηγούμενη στάση (300μέτρα) είχε αναγκάσει το μισό λεοφορείο να σηκώσει τον γιακά και να αναπνέει μέσα από την μπλούζα. Με τα πολλά κατέβηκε και του είπαν να μπει στο επόμενο με το ίδιο εισιτίριο. Άνοιξε ο οδηγός και τις μπροστινές και τις πίσω πόρτες και πάτησε γκάζι για να κάνει ρεύμα και να ξεμυρίσει.

Μου ήρθε μια αναγούλα(και χωρίς να τον είχα πλησιάσει, λυπάμαι αυτούς που ήταν δίπλα του) αλλά ευτυχώς μετά από λίγο ξεμύρισε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...