Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποδηλάτης παραβίασε κόκκινο για να κοζάρει κώλο διερχόμενης κορασίδας...

In other news, εν έτη 2014 υπάρχουν άτομα που στέλνουν ακόμα SMS.

In other news 2, ήρθαν τα ηχεία και ο a/v receiver! XD

Δημοσ.

2014, smartphones, internet και επιλέγουν να "χρεωθούν" sms (ενώ έχουν smartphone των 400 ευρώ), just my 2cents.

Για λύσε τούτο το μυστήριο.

Δεν έχεις data plan,είσαι μακρυά από wifi και θέλεις απλά να στείλεις ένα μονολεκτικό(ή/και μικρό) μήνυμα δίχως να ενοχλήσεις τους γύρω σου.

Πως το κάμεις;

edit:Ξέχασα να γράψω ότι έχεις κάπου 3000-4000 τζάμπα SMS κάθε μήνα από τον πάροχο...

• Like 2
Δημοσ.

αναφέρεις ακραία σενάρια τώρα και συμφωνώ μαζί σου αλλά στην περίπτωση μου θα μπορούσαν να με βρουν παντού στα ιντερνετς. just my 2cents as i said.

ps. δεν έχω sms plan (cosmoκάρτα) και δεν στέλνω εδώ και μήνες sms.

Δημοσ.

Επίσης δεν έχουν όλοι smartphone, δεν είναι δεδομένο. Είναι και η σιγουριά ότι στέλνεις ένα μήνυμα που σίγουρα θα το λάβει ο άλλος, ανεξαρτήτως του αν έχει το τάδε ή το δείνα πρόγραμμα.

• Like 1
Δημοσ.

αναφέρεις ακραία σενάρια τώρα και συμφωνώ μαζί σου αλλά στην περίπτωση μου θα μπορούσαν να με βρουν παντού στα ιντερνετς. just my 2cents as i said.

ps. δεν έχω sms plan (cosmoκάρτα) και δεν στέλνω εδώ και μήνες sms.

Ακραία σενάρια που είναι καθημερινά για κάποιους.

Από εκεί και πέρα η περίπτωση σου(data plan)=/=της πλειοψηφίας.

Δημοσ.

Επίσης δεν έχουν όλοι smartphone, δεν είναι δεδομένο. Είναι και η σιγουριά ότι στέλνεις ένα μήνυμα που σίγουρα θα το λάβει ο άλλος, ανεξαρτήτως του αν έχει το τάδε ή το δείνα πρόγραμμα.

Στην περίπτωση μου έχουν smartphone ΚΑΙ internet access σε αυτά και δεν ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές και είναι πάντα τα ίδια άτομα που το κάνουν αυτό γιατί απλά δεν θέλουν να μάθουν να χρησιμοποιούν σωστά την τεχνολογία που έχουν αγοράσει (δεν αναφέρομαι σε γιαγιάδες/θείες που και πάλι μερικές γνωρίζουν τι εστί smartphone/fb/instant messasing). Τεσπά just my ranting.

Δημοσ.

1] to data plan στην ελλαδα ειναι expensive και αργο

2] glorious δικαρτοι κινεζοι rulezz

in other news

μειναν απο ιδεες

B4umzeLIQAAHwyi.png:large

Δημοσ.

ενώ τα glorious sms plan των 100/μήνα είναι πάμφθηνα... (γενικά είναι άλλο κεφάλαιο για το καρτέλ των τηλεπικοινωνιών εδώ)

Δημοσ.

ενώ τα glorious sms plan των 100/μήνα είναι πάμφθηνα... (γενικά είναι άλλο κεφάλαιο για το καρτέλ των τηλεπικοινωνιών εδώ)

α δεν ξερω απο αυτα, οποια/οποιος θελει με παιρνει τηλεφωνο. 

#iamdown4wateva

Δημοσ.

2] glorious δικαρτοι κινεζοι rulezz

Μεγάλες αλήθειες τα bold.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...