Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα αν είναι δυνατόν, το face sitting? Ακόμη και στη βίβλο περιγράφεται

And it came to pass, when he had made an end of sitting unto Saul, that the soul of Jonathan was knit with the soul of David, and Jonathan loved him as his own soul.
Be completely humble and gentle; be patient, sitting on one another's face in love.
Husbands, sit on your wives, just as Christ loved  the church and sit himself on her.
Δημοσ.

Καλημέρα(που λέει ο λόγος γιατί φως δεν είδαμε ακόμη και είναι 8:37).

Σήμερα προβλέπεται καλή μέρα!(ελπίζω)

Τελικά ήταν γαμάτη μέρα και το κερασάκι στην τούρτα θα έρθει πριν τις 22:00! :-D

Επίσης φτηνά την γλυτώσαμε,η φονική( ;;; ) καταιγίς Αλεχάνδρο θα χτυπήσει ξώφαλτσα την πόλη και δεν βγήκε απαγόρευση κυκλοφορίας.

Για το θέμα του πορνό στην Βρετανία απλά λελ.

Τίποτα άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

3 αλλαγές σε ένα commit

ζω επικίνδυνα

Τι commit ρε, σαν να πηδάς με διπλό προφυλακτικό.

Η μαγκιά είναι να κάνεις UPDATE χωρις BEGIN TRANS, commando style, και να παραλείψεις να κάνεις highlight το WHERE part.

Αυτή η αίσθηση fight or flight και η ψυχρή σταγόνα ιδρώτα που ξεκινάει από το σβέρκο και καταλήγει στο asscrack. Ανεκτίμητη.

• Like 1
Δημοσ.

Η μαγκιά είναι να κάνεις UPDATE χωρις BEGIN TRANS, commando style, και να μην κάνεις highlight το WHERE part

Πες κι άλλα

Ας κάνω ένα κέικ

Δημοσ.

Άσεμεμένα. Πενθώ σήμερα.

Οι συγκεκριμένες στάσεις, συμπεριφορές και πράξεις που απαγορεύτηκαν είναι μεταξύ άλλων το Spanking, [...] η γυναικεία εκσπερμάτιση [....] στο οποίο επιδίδονται αυτή τη στιγμή οι διαδηλωτές.

Να καταγγείλω ότι δεν επιδίδονταν οι διαδηλωτές στα παραπάνω, ένας φίλος μου μου είπε.

Δημοσ.

Τι commit ρε, σαν να πηδάς με διπλό προφυλακτικό.

Η μαγκιά είναι να κάνεις UPDATE χωρις BEGIN TRANS, commando style, και να παραλείψεις να κάνεις highlight το WHERE part.

Αυτή η αίσθηση fight or flight και η ψυχρή σταγόνα ιδρώτα που ξεκινάει από το σβέρκο και καταλήγει στο asscrack. Ανεκτίμητη.

Μου θύμησες ότι πρέπει να βάλω μερικά διαδοχικά DbContext saves/updates σε transaction scope την δευτέρα...

Δημοσ.

Μιας που πιάσαμε τα κομπιουτερίστικα, διαχειρίζομαι ένα site και κάνοντας νέα ποστ μου έρχεται μερικές φορές στο mail μια ειδοποίηση pingback, αλλά δεν έχω καταλάβει. Τι ακριβώς σημαίνει;

Δημοσ.

αυτο το baileys με σοκολατα σαν καοτονικ με οινόπνευμα ειναι..η αηδία..

Ευτυχώς που το ανέφερες γιατί θα το αγόραζα. Υοu saved me girl.. <3

Mόνο μην τύχει και το δοκιμάσω πουθενά και μου αρέσει, γιατί μετά θα σε κυνηγάω! :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...