cthulhucarbide Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 http://www.lifo.gr/now/world/56926 Η προοδευτική αγγλία
frenzy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μα αν είναι δυνατόν, το face sitting? Ακόμη και στη βίβλο περιγράφεται And it came to pass, when he had made an end of sitting unto Saul, that the soul of Jonathan was knit with the soul of David, and Jonathan loved him as his own soul. Be completely humble and gentle; be patient, sitting on one another's face in love. Husbands, sit on your wives, just as Christ loved the church and sit himself on her.
LongTom Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα(που λέει ο λόγος γιατί φως δεν είδαμε ακόμη και είναι 8:37). Σήμερα προβλέπεται καλή μέρα!(ελπίζω) Τελικά ήταν γαμάτη μέρα και το κερασάκι στην τούρτα θα έρθει πριν τις 22:00! Επίσης φτηνά την γλυτώσαμε,η φονική( ;;; ) καταιγίς Αλεχάνδρο θα χτυπήσει ξώφαλτσα την πόλη και δεν βγήκε απαγόρευση κυκλοφορίας. Για το θέμα του πορνό στην Βρετανία απλά λελ. Τίποτα άλλο. 1
Praetorianos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 3 αλλαγές σε ένα commit ζω επικίνδυνα Τι commit ρε, σαν να πηδάς με διπλό προφυλακτικό. Η μαγκιά είναι να κάνεις UPDATE χωρις BEGIN TRANS, commando style, και να παραλείψεις να κάνεις highlight το WHERE part. Αυτή η αίσθηση fight or flight και η ψυχρή σταγόνα ιδρώτα που ξεκινάει από το σβέρκο και καταλήγει στο asscrack. Ανεκτίμητη. 1
Valerie_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Η μαγκιά είναι να κάνεις UPDATE χωρις BEGIN TRANS, commando style, και να μην κάνεις highlight το WHERE part Πες κι άλλα Ας κάνω ένα κέικ
Praetorianos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Άσεμεμένα. Πενθώ σήμερα. Οι συγκεκριμένες στάσεις, συμπεριφορές και πράξεις που απαγορεύτηκαν είναι μεταξύ άλλων το Spanking, [...] η γυναικεία εκσπερμάτιση [....] στο οποίο επιδίδονται αυτή τη στιγμή οι διαδηλωτές. Να καταγγείλω ότι δεν επιδίδονταν οι διαδηλωτές στα παραπάνω, ένας φίλος μου μου είπε.
Valerie_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 spanking και γυναικεία εκσπερμάτιση όλα για τη δική σας ευχαρίστηση
revolver1990 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 http://mashable.com/2014/12/12/qualcomm-smartphones-2015/?utm_cid=mash-com-fb-main-link
Material_Defender_1032 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Τι commit ρε, σαν να πηδάς με διπλό προφυλακτικό. Η μαγκιά είναι να κάνεις UPDATE χωρις BEGIN TRANS, commando style, και να παραλείψεις να κάνεις highlight το WHERE part. Αυτή η αίσθηση fight or flight και η ψυχρή σταγόνα ιδρώτα που ξεκινάει από το σβέρκο και καταλήγει στο asscrack. Ανεκτίμητη. Μου θύμησες ότι πρέπει να βάλω μερικά διαδοχικά DbContext saves/updates σε transaction scope την δευτέρα...
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μιας που πιάσαμε τα κομπιουτερίστικα, διαχειρίζομαι ένα site και κάνοντας νέα ποστ μου έρχεται μερικές φορές στο mail μια ειδοποίηση pingback, αλλά δεν έχω καταλάβει. Τι ακριβώς σημαίνει;
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 αυτο το baileys με σοκολατα σαν καοτονικ με οινόπνευμα ειναι..η αηδία.. Ευτυχώς που το ανέφερες γιατί θα το αγόραζα. Υοu saved me girl.. <3 Mόνο μην τύχει και το δοκιμάσω πουθενά και μου αρέσει, γιατί μετά θα σε κυνηγάω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις