GreekMonkey Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Στα κινητά όταν είναι συνδεδεμένα στο πισί, πρέπει να τα κάνεις ασφαλή κατάργηση από το πισί ή όχι;
BadBoy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Όχι απαραίτητα, αλλά μην το αποσυνδέεις την ώρα που μεταφέρει αρχεία.
gatokoritso Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 <p>Στα κινητά όταν είναι συνδεδεμένα στο πισί, πρέπει να τα κάνεις ασφαλή κατάργηση από το πισί ή όχι;</p> Όταν συνδέω το κινητό δεν μου βγάζει ασφαλή κατάργηση. Έτσι όταν τελειώσω τα περάσματα κάνω το σταυρό μ και βγάζω το USB.
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Θα μείνω στον τόπο καμιά μέρα σαν το σκυλί
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι σεισμολογος αυτος; Ψιλοφανμπόι τον κόβω, οπότε θα έλεγα σεισμολάγνος. Ιn other news, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έπιασαν οι κεραίες μου ο Τόξος ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Άντε και καλούς απογόνους.
revolver1990 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι σεισμολογος αυτος; Όχι αλλά το ανησυχητικό είναι ότι πολλές φορές πέφτει μέσα.
nicoc89 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 morningκ έλεγα να ξυπνήσω νωρίς να πάω για κάτι δουλειές και έβαλα να με ξυπνήσουν πριν φύγουν οι δικοί μου , να χτυπάνε ξυπνητήρια και τελικά ακόμα πίνω τον καφέ μου το καλοκαίρι αμα θέλω να ξυπνήσω νωρίς σηκώνομαι πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι, το χειμώνα balls
revolver1990 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Weird dream today. Αρχικά ήμασταν 4 άτομα σε ένα υπόγειο μπαρ ακούγοντας perfect circle. Βγαίνοντας έξω μόνος κατά την επιστροφή δεν συνάντησα ούτε άνθρωπο ούτε αυτοκίνητο. H πόλη ήταν κάπως έτσι. Φτάνοντας κοντά στο σπίτι μου η δομή των κτηριών άρχισε να αλλάζει.Όλο και ψηλότερα έως ότου δεν μπορούσες να διακρίνεις την κορυφή. Η αρχιτεκτονική έμοιαζε πολύ με αυτή της Kowloon city Δεν υπήρχε κανένα φως,κανείς αλλά άκουγες μικροθορύβους από παντού. Ξαφνικά μόλις έφτασα το σπίτι φυσάει ένας δυνατός αέρας και το επακόλουθο ήταν αυτό. Διαλύθηκαν όλα και πήγα στο επόμενο όνειρο. 1
LongTom Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Χειμωνιάτικες καλημέρες μικρά μου πόνυ! Καλημέρα(που λέει ο λόγος γιατί φως δεν είδαμε ακόμη και είναι 8:37). Σήμερα προβλέπεται καλή μέρα!(ελπίζω) 1
Valerie_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Βάζεις μια αγγελία πώλησης και αρχίζει ο άλλος έβαλες cyanogen γιατί έβαλες cyanogen? αι παίξε παραπέρα πρωί πρωί
viper2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Υπέροχη υπογα; well at least it's Friday. Μέρες αγαπουλες που ψάχνετε την γόνδολας σας
GreekMonkey Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Πίνω καφέ στην νέα μου κούπα. Αρκετά αδελφήστικη, κόκκινη με πορτοκαλί γαρ. Δεν πειράζει. Θα την παίρνει η γκόμενα.
viper2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Χουχου Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο δεν συγκαταλέγεται στη λίστα που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει πανεπιστημιακά ιδρύματα από την Ινδία, το Μεξικό, τη Νέα Ζηλανδία και την Ισπανία. http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/paideia/45599/afta-einai-ta-panepistimia-pou-sou-vriskoun-douleia
Προτεινόμενες αναρτήσεις