pappous_soulis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Έβαλε δροσιά σήμερα και δεν έχω δικαιολογία που αδυνατώ να διαβάσω. 2
gatokoritso Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Γατοκοριτσο κινκι γκερλ δωσε μου το μσν σου αλλαξε ατακα το msn ειναι αλλης δεκαετιας. 2
gavros10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 http://www.pentapostagma.gr/2014/06/%CF%84%CE%BF-666-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%BB%CE%AF%CE%B2%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%8C-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%87.html#.U6F6h_l_vZN Γελαστε ελευθερα (Και με τα σχολια)
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 αλλαξε ατακα το msn ειναι αλλης δεκαετιας. Δηλωνει καλτιλα, δεν γινεται. 2
Adon1s Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Τωρα που ειπωθηκε το περιοδιακο Πως γινεται και καθε φορα με αποκλιση καποιων ημερων ΟΛΕΣ στον περίγυρό μου να τους έρχεται την ίδια μέρα με αποκλιση το πολύ 3 ημερών ; Δεν υποτιθεται οτι καθεμια εχει το δικο της ρολόϊ και αναλογα ερχεται ; Χαρακτηριστικα εχω βαλει σημαδι την πανσεληνο. Τις προαλλες που ειχε πανσεληνο όλες ηταν συγχρονισμενες. Τι φαση ; Και ασχετες μεταξύ τους πχ καποιες στη σχολή και κάποιες αλλες άσχετες εκτως σχολης. Να πω πως κανουν παρεα και συγχρονιζονται με τις φερομονες πάει στον μπούτζο Αλλα... Δυσνοητα αυτα τα οιστρογόνα..... Sent from my iPhone using Insomnia
viper2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 δεν έχω ρε περίοδο. καταλήξαμε, ψυχολογικά. πωπω δε μπορώ να φάω, είμαι οριακά για νευρική ανορεξία, αλλά δε μπορώ μπουκιές και ανακατοσούρες :/ μιλάς με γρίφους γέροντα... τι υπονοείς πάλι;;; Βγες έξω με τα Brazilian σου τα τούτα σου τα κείνα σου και ολα θα φτιάξουν.
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Κλαιω χαχαχαχ Ρε συ παντως Νικοτς σορρυ κιολας αλλα ολο αυτο τον καιρο εχω την αντυπωση πως γενικα εισαι ατομο τσατίλας . Καθε μερα ολο κ για κατι θασαι τσατισμενος ή τσιτωμένος . Κουλ μωρε Sent from my iPhone using Insomnia πάντα έτσι ημουν απλά απο ενα σημείο κ μετά μεγαλωνοντας κοντρολάρω λιγο τα νευρα μου. Δηλαδή δύσκολα θα αρχίσω καυγά με ενα άγνωστο επειδή κοίταζε περίεργα κ επίμονα σε αυτή τη φάση έχουν κάτσει μερικές στραβές κ βλέπω σημάδια καθημερινά δε με θέλει η ηρεμία , με το σταυρό στο χέρι δε τσουλάει καλά το θέμα Σ'ΑΓΑΠΩ. το ξέρω κυράμ , όλες αγαπάτε τον nicoc89 να δούμ σε ποια τυχερή θα κάτσει το jackpot 2
Valerie_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Νίκο μόνο έχε το νου σου μην πας να τσαμπουκαλευτείς σε κάποιον και σου τραβήξει καμιά μαχαιριά. σίγουρα θα έχει πιο τρελούς κι από σένα.
katiepie Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Βγες έξω με τα Brazilian σου τα τούτα σου τα κείνα σου και ολα θα φτιάξουν. δεν τα μπορώ νιώθω περίεργα... Εμ όταν τα λέω γω δεν μ'ακούειιιι το κορίτσι ρε δε θέλω να δω άντρα ούτε στα 5 μέτρα, θα μπω σε rage/frenzy δε σας κάνω πλάκα
katiepie Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Και οι λεσβιες μας αρεσουν, μην μασας, γουρούνι -.-
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Νίκο μόνο έχε το νου σου μην πας να τσαμπουκαλευτείς σε κάποιον και σου τραβήξει καμιά μαχαιριά. σίγουρα θα έχει πιο τρελούς κι από σένα. δεν ειμαι τρελός κοριτσάρα ,στους καυγάδες δουλευει ένστικτο ας έχει οτι θέλει ο άλλος , αρκεί οταν το τραβήξει να ειναι έτοιμος να με σκοτώσει γιατι αν δεν το κάνει θα το κάνω εγώ με έκοψες λαθος , δεν ψάχνομαι , άλλοι ψάχνονται
Zaknafein Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Άντε βρε μοντ, κάντο εσύ φανταστικέ στοοοοοορμ Σώθηκες κι εσύ τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις