Pantelwolf Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 ερωτησις: ποια εταιρια χρησιμοποιείτε για να αγοραζετε μετοχες στο ΧΑΑ και ποσο σας κοστίζει ανα συναλλαγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 @small time trolle Θέλω τα φρούτα μου μη εξαρτωμενα από εμένα με οποιοδήποτε τρόπο ή όρο. Σπερες In other news Παίζει return of the Mack... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Λυσσαξατε με τα παππουδια. Να σας δω οταν φτασετε στην ηλικία μου ρε τι θα κανετε. Σιγα παππού.. Μη πας απο πεσιμο προσεχε. Ο άλλος "παππους" αντεξε χθες 3 ωρες βολτα και ξηλωμα σε ικεα κλπ μαγαζια. Αντε γμτ να τελειωνουμε γιατι δε μπορω άλλα περα δωθε απο τη μια ακρη στην άλλη της Σαλονικης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μια φορά είχα δει στο Σύνταγμα κάτι Ιάπωνες να έχουν squatάρει και να παρατηρούν τις γραμμές του μετρό μιλώντας μεταξύ τους. Είμαι σίγουρος ότι λέγανε πόσο pleb είναι.Χιόν γιάκου νίτζου μογιάσε κονόοκάμαγιαρό Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2014 από slipknot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μια φορά είχα δει στο Σύνταγμα κάτι Ιάπωνες Είμαι σίγουρος ότι λέγανε πόσο pleb είναι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 εκεί δεν κάνουν μαγκιές ,να είναι κανένας της γιακούζα να μη βρουν ούτε δόντι να σε ταυτοποιήσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 εκεί δεν κάνουν μαγκιές ,να είναι κανένας της γιακούζα να μη βρουν ούτε δόντι να σε ταυτοποιήσουν. Καλά παντού έτσι είναι με τις μαφίες,μας έλεγε ένας Κολομβιανός, στο μάθημα γλώσσας, πως στον δρόμο φοβόταν να κάμει μαγκιές γιατί οι μπράβοι των καρτέλ είχαν στα αμάξια από υποπολυβόλα μέχρι αντι-αρματικά(για μπλόκα) και είχαν αναφερθεί κάτι τέτοιες περιπτώσεις που λες με "νταήδες" να τους τρώει το μαύρο χώμα. κάτι τέτοιο: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Σιγα παππού.. Μη πας απο πεσιμο προσεχε. Ο άλλος "παππους" αντεξε χθες 3 ωρες βολτα και ξηλωμα σε ικεα κλπ μαγαζια. Αντε γμτ να τελειωνουμε γιατι δε μπορω άλλα περα δωθε απο τη μια ακρη στην άλλη της Σαλονικης. Γιατί του το έκανες αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 θεούλης. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 u wanna pray games?.mp4 Το video με μπερδεύει. Η γλώσσα που ακούγεται στο τραγούδι δεν είναι με τίποτα Ιαπωνικά, θα πόνταρα στα Κινέζικα, αλλά ο τύπος που βγαίνει μου κάνει για Ιάπωνας-Κορεάτης. Τι να ισχύει άραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Να είμαστε όλοι έκει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Να είμαστε όλοι έκει Θα έχει και δωρεάν βύζαγμα για τους ενδιαφερόμενους? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Να είμαστε όλοι έκει φωτογραφίες με βυζιά ανεβάζουν η τζάμπα θα γινω μέλος ? Θα έχει και δωρεάν βύζαγμα για τους ενδιαφερόμενους? θα τσι αρμέξουμ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Θέμα με Ταξιδιωτικά περιστέρια; B-but it's not even Friday... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις