Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Λοιπόν έχω το εξής θέμα, αυτό:

post-262765-0-08067700-1402998846_thumb.jpg

Είναι στον παλιό υπολογιστή μου, δεν το χρησιμοποιώ συχνά, γι'αυτό και δεν με πολυένοιαζε τόσον καιρό. Όλα, εκτός του τελευταίου XP είναι άχρηστα, άλλα βγάζουν μπλε οθόνη, άλλα κολλάνε. Όποτε κάνω boot πρέπει να πατήσω το esc ώστε να μπει σ'αυτή τη σελίδα και να επιλέξω το τελευταίο. Θέλω να μάθω πώς γίνεται να αφαιρέσω όλα τα υπόλοιπα και να αφήσω μόνο το τελευταίο, αυτό που λειτουργεί. Υπάρχει τρόπος ρε παιδιά; Thanks!

Δημοσ.

lol τη έχεις κάνει? αυτές είναι εγκαταστάσεις τον xp, μα κάλα όταν έκανες format άνοιγες καινούργιο partition? δεν έκανες πρώτα clean το παλιό και πάνω σε αυτό εγκατάσταση?

καλα ειναι να κανεις απο την αρχη καθαρη εγκατασταση για να φύγουν όλα αυτάοπότε πάρε τα αρχεία σου βρες cd και κάνεπρόσεχε στην περίπτωση σου θα σβήσεις όλα τα partirion και θα ανοίξεις ένα καινούργιο για να μπορείς να χρησιμοποίησης όλων των χώρο στο δίσκο

• Like 1
Δημοσ.

Οτι ειπε και ο μιχάλης καθαρή εγκατάσταση να γίνει σωστή δουλειά και να φύγουν ολα τα περιττά και άχρηστα

Επισκέπτης
Δημοσ.

lol τη έχεις κάνει? αυτές είναι εγκαταστάσεις τον xp, μα κάλα όταν έκανες format άνοιγες καινούργιο partition? δεν έκανες πρώτα clean το παλιό και πάνω σε αυτό εγκατάσταση?

καλα ειναι να κανεις απο την αρχη καθαρη εγκατασταση για να φύγουν όλα αυτά, οπότε πάρε τα αρχεία σου βρες cd και κάνε, πρόσεχε στην περίπτωση σου θα σβήσεις όλα τα partirion και θα ανοίξεις ένα καινούργιο για να μπορείς να χρησιμοποίησης όλων των χώρο στο δίσκο

χαχαχα ασε ρε Μιχάλη, μη τα ρωτάς. Βασικά ήμουν κάπως μικρός και δεν ήξερα ότα εγκαθιστούσα πάλι το λειτουργικό να μην ανοιγα καινουριο partition, και οπότε έγινε αυτό που βλέπεις. Δηλαδή μόνο κάνοντας clean install θα φτιάξει το πράγμα έτσι; Και πώς θα σβήσω τα partition;

Δημοσ.

Πήγαινε Έναρξη->Εκτέλεση και δώσε notepad.exe %systemdrive%\boot.ini και πάτα enter.

Το timeout από 30 κάντο 0

Έλεγξε αν η 1η καταχώριση στο operating systems συμφωνεί με την default (multi-disk-rdisk-partition) και αν ναι διάγραψε τες όλες εκτός από την 1η.

Σώσε κα κάνε επανεκκίνηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...