defacer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Τοτε ας γινει σοβαρη επιχειρηση κι ας δοσει καποιους μηνες εκπαιδευσης στους εργαζομενους η αλλιως ας βολοδερνει κι ας το κλεισει. Δεν γινεται να ζητας πτυχια,μαστερ , γλωσσες , συγκεκριμενα επαγγελματικα λογισμικα κι 5 χρονια προυπηρεσια κι κατω απο 30 ας πουμε. Ας επενδυσουν πρωτα σοβαρα κι μετα να κλαφτουν αλλα στην Ελλαδα θελουμε τον Κυρο γραναζι , το Μπομπ το μαστορα σε καλη τιμη με μηδενικο κοστος προπαρασκευης. Δυσκολα αυτα... Συγγνώμη, πώς τηλεμεταφέρθηκε το θέμα στις αγγελίες που ζητάνε τα παραπάνω; Το quote που μου έκανες απαντούσε στην ερώτηση "γιατί δεν παίρνει κάποιος νέα παιδιά αντί να ζητάει προϋπηρεσία απαραίτητα". Απο αυτό πως φτάσαμε στα 5 χρόνια προϋπηρεσία κλπ κλπ και κάτω από 30 και μηδενικό κόστος προπαρασκευής μόνο εσύ το ξέρεις. Και στην τελική τι σχέση έχει το κόστος προπαρασκευής; Αν θέλω να φτιάξω ποδοσφαιρικό σύλλογο πρέπει ντε και καλά να κάνω ακαδημία και να μεγαλώσω τους παίκτες από 5 χρονών; Απαγορεύεται να πληρώσω για να φέρω έτοιμους developed επαγγελματίες;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Οι μισοι εδω μεσα εκτος του οτι (μαλλον) δεν τα πανε και πολυ καλα με το θεμα εργασια , τα βλεπουν και μονοπλευρα και για παρτη τους . Και αν τους πεις "για δες λιγο και την αλλη πλευρα", σου απαντουν "σιγα μην λυπηθω τα αφεντικα τωρα". Καλη ανεργια. Δε το λεω ειρωνικα. Κυριολεκτω. Ειστε οι κλασσικες περιπτωσεις ατομων που και σε σουπερ ντουπερ θεση να σας παρουν με ουαου μισθο, Ρωσσιδες συναδελφους που σας περιμενουν να κανετε διαλλειμα για τα περαιτερω και Μερσεντες εταιρικο αμαξι για παρτη σας, παντα ο ανωτερος θα σας υποσκαπτει κι εσας και την αξια σας, παντα θα αξιζετε κατι παραπανω, παντα θα σας εκμεταλλευονται, τα παντα ολα γενικως. Να 'χετε υποψιν σας ομως οτι ενας εργοδοτης τον μυριζει απο χιλιομετρο τον συγκεκριμενο υπαλληλο και σε πρωτη ευκαιρια του κουνα μαντηλι. έχω Μπάτσελορ Μηχανικής στον κλάδο Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στην εκπαίδευση (στην Μετα-Υποχρεωτική εκπαίδευση) Μάστερ Επιστημών στο Σχεδιασμό και Διαχείριση σε Δίκτυα Επικοινωνιών Εμπειρία 1 Χρόνο Καθηγητης CCNA 3 Χρόνια Καθηγητης ECDL, CLAIT 2 Χρόνια σε εταιρία με Radar 2 Χρόνια σε εταιρία με Αισθητήρες πάσης φύσεως Όλα αυτά Αγγλία. 4 Χρόνια άνεργος και δεν με παίρνει κανείς εδω στην Ελλάδα. (ούτε ως αποθηκάριος) Όλοι λένε να φύγω πάλι έξω και με ρωτάνε τι δουλειά έχω εδώ Τρια ερωτηματα: Για ποιο λογο γυρισες Ελλαδα; Για ποιο λογο δεν ξαναπας εξωτερικο; Γιατι εισαι 4 χρονια ανεργος με τα συγκεκριμενα προσοντα; Δεν υπαρχουν θεσεις; Δεν σε θελει κανεις; Δεν τα βρισκετε στους ορους εργασιας; Για το rest of topic, οι μισοι εδω μεσα εκτος του οτι (μαλλον) δεν τα πανε και πολυ καλα με το θεμα εργασια , τα βλεπουν και μονοπλευρα και για παρτη τους . Και αν τους πεις "για δες λιγο και την αλλη πλευρα", σου απαντουν "σιγα μην λυπηθω τωρα για τα αφεντικα". Καλη ανεργια. Δε το λεω ειρωνικα. Κυριολεκτω. Ειστε οι κλασσικες περιπτωσεις ατομων που και σε σουπερ ντουπερ θεση να σας παρουν με ουαου μισθο, Ρωσσιδες συναδελφους και Μερσεντες εταιρικο αμαξι για παρτη σας, παντα ο ανωτερος θα σας υποσκαπτει κι εσας και την αξια σας. Να 'χετε υποψιν σας ομως οτι ενας εργοδοτης τον μυριζει απο χιλιομετρο τον συγκεκριμενο υπαλληλο και σε πρωτη ευκαιρια του κουνα μαντηλι. 6
Asmodeus21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Συγγνώμη, πώς τηλεμεταφέρθηκε το θέμα στις αγγελίες που ζητάνε τα παραπάνω; Το quote που μου έκανες απαντούσε στην ερώτηση "γιατί δεν παίρνει κάποιος νέα παιδιά αντί να ζητάει προϋπηρεσία απαραίτητα". Απο αυτό πως φτάσαμε στα 5 χρόνια προϋπηρεσία κλπ κλπ και κάτω από 30 και μηδενικό κόστος προπαρασκευής μόνο εσύ το ξέρεις. Και στην τελική τι σχέση έχει το κόστος προπαρασκευής; Αν θέλω να φτιάξω ποδοσφαιρικό σύλλογο πρέπει ντε και καλά να κάνω ακαδημία και να μεγαλώσω τους παίκτες από 5 χρονών; Απαγορεύεται να πληρώσω για να φέρω έτοιμους developed επαγγελματίες; Οι περισσοτεροι ζητανε προυπηρεσια (οχι 5 ετη υπερεβαλα για να τονισω το μεγεθος του χασματος). Το μηδενικο κοστος προπαρασκευης που επιζητουν οι επιχειρησεις στην Ελλαδα αν το αγνοεις οκ δεν ειναι δικο μου προβλημα. Τιποτα δεν απαγορευεται αλλα εδω ξεχναν το πληρωσω που αναφερεις , ζηταν ετοιμους developed επαγγελματιες οπως λες κι θελουν να πληρωσουν σαν junior (κι λιγοτερο) αυτα οπως ειπα δυσκολα... ας σοβαρευτουν Το τελευταιο με τα πενταχρονα στις ακαδημιες ειναι ανισοβαρη συγκριση.
epp Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Θα μιλησω για τον δικο μου τομεα .Επισης για να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος γινεται θα αναφερω μονο τα στραβα απτην δικη μου πλευρα(των εργαζομενων) για τους δυο εξτρα λογους : -Το 70-75% των ελληνων "Αφεντικων" (επιτηδες μικρο στο ε και κεφαλαιο Α) μπορει να εχουν πτυχια αλλα δεν εχουν παιδεια -Γιατι ,ισως και με το δίκιο του, θα μου πει καποιος οτι απεξω απτο χορο πολλα τραγουδια λενε οποτε θα επανελθω σε 30 χρονια που μπορει να εχω δικια μου επιχειρηση -Αγγελια για θεση ζηταει απαραιτητο προσόν τελεια αγγλικα και στανταρακι τα μισα βιογραφικα που μαντευω οτι πηγαινουν ειναι : Ατομα που δεν μπορουν να καταλαβουν οτι δεν μιλαν τελεια τα αγγλικα . Το πιο γρηγορο τεστ που μπορεις να κανεις ειναι α)Μπορεις να γραψεις μονος σου ενα τελειο cover letter στα αγγλικα? β) Μπορεις να γραψεις εμαιλ χωρις λαθη σε business στυλ? γ)Μπορεις να γραψεις ενα πολυ συντομο ρεπορτ πανω σε καποιο θεμα? Αν οχι σε καποιο απο αυτα σορρυ αλλα ειναι πολυ πιθανο να υπερεκτιμας τις δυνατοτητες σου. Καλα και τα πιστοποιητικα και εγω το πηρα το προφισιενσι αλλα απο μονα τους δεν λενε τιποτε . Δεν θα σχολιασω καν τυχαια που ειχε πεσει το ματι μου σε βιογραφικα γνωστων μου και γραφαν την λεξη proficiency λαθος...... - Για word-excel με καλυψαν παρολαυτα να (ξανα) αναφερω το εξης γιατι το εχω δει με τα ιδια μου τα ματια . Κανεις δεν περιμενει απο σενα να θυμασαι 3938438493 διαφορετικα options του excel παρολαυτα ειναι must αν δεν θυμασαι κατι να ξερεις απο μονο σου που να ψαξεις (ειτε λεγεται google ειτε δεν ξερω τι) . Ο λογος γιαυτο ειναι οτι ειχα πχ συναδελφο που επειδη βαριοταν να κανει ενα απλο google search πηγαινε περα δωθε διακόπτοντας αλλους να του βρουν λυση . 1- Ψαξε , 2-Δεν βρηκες?Ρωτα με μια απλη αλλα κατανοητη ερωτηση - Αιτησεις του τυπου "ειδα φως και εστειλα" . Αυτη η κατηγορια δεν ειναι και τοσο τραγικη και εχω μπει και εγω μερικες φορες σε αυτο το τριπακι γιατι μερικες φορες οταν ψαχνεις δουλεια αρχιζεις και στελνεις και αιτησεις που ειναι ναι μεν ειναι πανω στο πολυ γενικο αντικειμενο των σπουδων σου αλλα δεν εχεις ακουσει/δει/διαβασει κατι σχετικα με τον τομεα αποταν πηρες πτυχιο . Ολα καλα αρκει να ξερεις εξαρχης οτι ηταν λιγο long shot.. - Υπερβολικα γεματο ειτε υπερβολικα αδειο cv 26-27ριδων . α)Οκ καλως ή κακως εκανες 8 χρονια να παρεις πτυχιο . Στο διαστημα αυτο θες να μου πεις δεν ειχες χρονο να μαθεις μια 2η ξενη γλωσσα ειτε να κανεις 1-2 πρακτικες? εστω και συντομες εστω και ενα καλοκαιρι κατι β) Οκ CV με τους βαθμους του γυμνασιου πανω , 10 διαφορετικα ποστα dj-barman-σουβλατζης , αιτηση για θεση mid level engineer και πανω("Μα γιατι να στειλω σε entry level? δουλευα καθε καλοκαιρι στο ταδε κλαμπ!!") γ) Αληθινη ιστορια : Οταν καποτε αποφασισα να κανω πρακτικη(με μισθο ) σε μια εταιρεία υπηρχαν κανα δυο γνωστοι μου που δεν μπορουσαν να καταλαβουν οσο και αν τους εξηγουσα τον σκοπο και το κερδος απο μια πρακτικη . - Το ιδιο θεμα με τις ξενες γλωσσες αλλα πανω στο pc software . Αν η θεση (ακομα και entry level) μιλαει για δουλεια με cad software και designing πανω στο ταδε θεμα (πχ circuits ) ακομα και αν λεει οτι η προυπηρεσια ειναι πλεονεκτημα αλλα δεν ειναι απαραιτητη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ αν δεν εισαι τουλαχιστον μετριος στο software που χρειαζονται και ας ειναι entry level. Ισως ειχες ευκαιρια αν ηταν πρακτικη αλλα και παλι παιζεται . - Να πιασω τα θεματα deadlines , team skills ? εχω να ξυπνησω και νωρις το πρωι δεν λεει.. 1
epp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 busted Το διορθωσα σχετικα γρηγορα.. αλλα δεν νομιζω να περιμενεις να κανω και proofreading στα μηνυματα μου στο φορουμ
Asmodeus21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Το διορθωσα σχετικα γρηγορα.. αλλα δεν νομιζω να περιμενεις να κανω και proof reading στα μηνυματα μου στο φορουμ Πλακιτσα κανω απλα μου φανηκε αστειο , τελεια αγγλικα κι το λαθος 1
defacer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Το μηδενικο κοστος προπαρασκευης που επιζητουν οι επιχειρησεις στην Ελλαδα αν το αγνοεις οκ δεν ειναι δικο μου προβλημα. Τιποτα δεν απαγορευεται αλλα εδω ξεχναν το πληρωσω που αναφερεις , ζηταν ετοιμους developed επαγγελματιες οπως λες κι θελουν να πληροσουν σαν junior (κι λιγοτερο) αυτα οπως ειπα δυσκολα... ας σοβαρευτουν Αυτό που λες είναι τελείως ισοπεδωτικό. Ναι, κάποιοι ζητάνε λαγούς με πετραχήλεια και θέλουν να πληρώνουν βασικό μισθό. Όχι, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό δεν είναι τέτοιοι. Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι, μπορεί κι αυτοί που δεν είναι έτσι να έχουν άλλα κουσούρια, αλλά δε γίνεται να κάνουμε συζήτηση βγάζοντας όλη την αγορά άκυρη με μία πρόταση. Καλα και τα πιστοποιητικα και εγω το πηρα το προφισιενσι αλλα απο μονα τους δεν λενε τιποτε. Ε ναι. LOL το έχω proficiency άρα ξέρω φοβερά αγγλικά. Πήρα proficiency στα 15 χωρίς ούτε καν να προσπαθήσω λόγω άπειρης έκθεσης σε υπολογιστές και RPG (όλα αγγλικά γιατί τότε δεν είχες άλλη επιλογή) από μικρός. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι λίγες μέρες μετά το proficiency είχα πάρει να διαβάσω το Number of the Beast του Heinlein σκεπτόμενος "πόσο δύσκολο μπορεί να είναι εδώ έχουμε μάθει απέξω όλο το Player's Handbook και το dark elf trilogy". Στην πρώτη σελίδα αποφάσισα ότι δε γίνεται χωρίς λεξικό. Στη δεύτερη αποφάσισα ότι δε γίνεται γενικότερα. Κατάφερα να το διαβάσω μόνο όταν το ξανάπιασα μετά από χρόνια. Απλώς άμα δεν ξέρεις και πολλά πολλά σου φαίνεται ότι το proficiency είναι μεγάλη υπόθεση. Που είναι, από την άποψη ότι μπορείς πλέον να βγάλεις συνεννόηση χωρίς να ζορίζεσαι. Αλλά όχι από την άποψη ότι ξέρεις αγγλικά.
Asmodeus21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτό που λες είναι τελείως ισοπεδωτικό. Ναι, κάποιοι ζητάνε λαγούς με πετραχήλεια και θέλουν να πληρώνουν βασικό μισθό. Όχι, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό δεν είναι τέτοιοι. Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι, μπορεί κι αυτοί που δεν είναι έτσι να έχουν άλλα κουσούρια, αλλά δε γίνεται να κάνουμε συζήτηση βγάζοντας όλη την αγορά άκυρη με μία πρόταση. Δεν εβγαλα ολη την αγορα ακυρη αλλα ενα σοβαρα μεγαλο μεριδιο της . Οπως ειπες για να φτιαξεις καλη ομαδα η θα πληρωσεις καλα το "φτασμενο" παικτη για να ερθει η θα γαλουχησεις ενα νεο να σου κανει τη δουλεια σου, το να ζητας (αυτο ισχυει σε πολυ μεγαλο ευρος) τον φτασμενο στη τιμη του νεου ειναι δυσκολο και μη σοβαρο (αν οχι ανηθικο). Εκτος αν υποστηριζεις οτι οι περισσοτερες επιχειρησεις στην Ελλαδα ειναι σοβαρες (υπαρχουν κι αυτες αλλα ειναι σχετικα λιγες). Κακο στoν "εαυτο" τους κανουν δυστυχως. Καλο βραδυ , (ξυπνημα αυριο ) Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2014 από Asmodeus21
ChimairaX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Τα πραματα ειναι απλα. Ζουμε στην Ελλαδα. Καθε θεση εργασιας πρεπει να διαλεγεται προσεκτικα απο καθε αφεντικο. Προφανως οι περισσοτερες επιχειρησεις δεν ειναι σε θεση να ασχολιουνται με ανειδικευτους. Θελουν ατομο σπιρτο. Αυτος που εχει 2000 πτυχια και δε δουλευει ειναι γιατι του προσφερουν χαμηλο μισθο και δε γουσταρει. Πως το λενε; Και ας πουμε οτι αυτος με τα 2000 πτυχια ειναι στοκος. Δε το χει ρε παιδι μου. Τζαμπα τα χαρτια. Τι να τον κανει ο εργοδοτης; Να λεει "εχω υπαλληλο με 2000 χαρτια"; Δυστυχως η ευτυχως στην σημερινη εποχη πρεπει να κανουμε δουλειες δυο και περισσοτερων ατομων. Θα μιλησω και για μενα με την ευκαιρια. Δεν εχω χαρτια της προκοπης. Ξεκινησα απο πολυυυυ χαμηλα σε μια εταιρεια, ξεκινησα με πολυ χαμηλο μισθο, εκανα τον μαλακα για πολλα χρονια, και με τον καιρο ο μισθος μου εχει τριπλασιαστει και η θεση μου ειναι το δεξι χερι του boss μου. Ασχετως οτι κι εχω γινει the employee of the company. Εγω ξερω οτι απο το "πεζοδρομιο" εχω ηδη φαει, και μια ζωη θα τρωω αυτον που δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του με το master. Ξερω οτι επομενος μου στοχος ειναι να γινω ελευθερος επαγγελματιας. Ξερω οτι καποια στιγμη θα σταματησω να κανω λεφτα για αλλους. Αλλα ολα αυτα με υπομονη. Και ενα κουτσομπολιο... Τις προαλλες ειχε ερθει μια στην εταιρεια για τηλεφωνητρια και ζητουσε 1000 ευρω γιατι λεει εχει προυπηρεσια κι εχει βγαλει λεει επικοινωνιες. ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΩΡΗ ΜΟΛΩΧΑ; Κι οχι μονο αυτη, σκασαν πολλαααααα νουμερα... Αυτα βλεπω και λεω να γιατι εχουμε ανεργια.
Praetorianos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Σοβαρή και ειλικρινέστατη απορία, γιατί μου κάνει εντύπωση πως real life γνωστοί και forum χωρίζονται σε δυο εντελώς αντιφατικά στρατόπεδα. Οι "ξέρω να κάνω 1000 πράγματα, έχω 2 πτυχία και δεν με καλούν καν για συνέντευξη" και οι "καλώ τους πάντες και δεν ξέρουν καν πρόσθεση στο Excel". Προφανώς και καθένας έχει τις εμπειρίες του, αλλά είναι κάποιος από δω ή έστω ξέρει κοντινό πρόσωπο που να α) μην ήταν πληροφορικάριος ή λογιστής, β) να μην είχε κονέ μέσα στην εταιρία, γ) να έστειλε χύμα βιογραφικό για σοβαρή θέση και να πήρε τη δουλειά (Ελλάδα πάντα)? 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 2 Χρόνια σε εταιρία με Radar 2 Χρόνια σε εταιρία με Αισθητήρες πάσης φύσεως Με αυτά (plus το BEng) ως δεδομένα, τότε κάτι κάνεις λάθος και δεν βρίσκεις δουλειά στην Ελλάδα του σήμερα... Ειδικά με αυτά. Απλά έξω θα είναι μεγαλύτερη η ζήτηση και άρα πιο πιθανό να βρεις κάτι ακόμα και εάν "κάτι δεν κάνεις καλά". Σοβαρή και ειλικρινέστατη απορία, γιατί μου κάνει εντύπωση πως real life γνωστοί και forum χωρίζονται σε δυο εντελώς αντιφατικά στρατόπεδα. Οι "ξέρω να κάνω 1000 πράγματα, έχω 2 πτυχία και δεν με καλούν καν για συνέντευξη" και οι "καλώ τους πάντες και δεν ξέρουν καν πρόσθεση στο Excel". Προφανώς και καθένας έχει τις εμπειρίες του, αλλά είναι κάποιος από δω ή έστω ξέρει κοντινό πρόσωπο που να α) μην ήταν πληροφορικάριος ή λογιστής, β) να μην είχε κονέ μέσα στην εταιρία, γ) να έστειλε χύμα βιογραφικό για σοβαρή θέση και να πήρε τη δουλειά (Ελλάδα πάντα)? Αρκετούς... και σε θεωρητικούς κλάδους και σε τεχνικούς/τεχνολογικούς. Και πέρα από αυτό, define σοβαρή και κυρίως define τα προσόντα που εννοείς για την σοβαρή. 1
DrLo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Προφανώς και καθένας έχει τις εμπειρίες του, αλλά είναι κάποιος από δω ή έστω ξέρει κοντινό πρόσωπο που να α) μην ήταν πληροφορικάριος ή λογιστής, β) να μην είχε κονέ μέσα στην εταιρία, γ) να έστειλε χύμα βιογραφικό για σοβαρή θέση και να πήρε τη δουλειά (Ελλάδα πάντα)? Εγώ. - και τις 3 φορές που έχω αλλάξει εταιρεία (και μοναδικές) - το "σοβαρή" θέση κάποιες φορές αποδείχθηκε ότι σήκωνε κουβέντα.
Praetorianos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Αρκετούς... και σε θεωρητικούς κλάδους και σε τεχνικούς/τεχνολογικούς.Nice. Επίπεδο εταιριών/μισθών/θέσεων αν επιτρέπεται, κάτι πιο συγκεκριμένο? Και πέρα από αυτό, define σοβαρή και κυρίως define τα προσόντα που εννοείς για την σοβαρή. Ε τώρα, τι define σοβαρά προσόντα, μεγάλα παιδιά είμαστε. Αν πάει για δουλειά γραφείου, δεν είναι ανάγκη να ξέρει την SUMXYMY2, αλλά ένα IF κι ένα SUM ναι, αν είναι λογιστής δεν είναι ανάγκη να γράφει 1000σέλιδο M&A pitch book στo lunch του, αλλά ένα απλό P&L Analysis ναι, αν είναι μαρκετίστας δεν είναι ανάγκη να διοργανώνει promo events για το iPhone 6, αλλά ένα cluster analysis ναι, αν είναι "διοικητής επιχειρήσεων" δεν είναι ανάγκη να παίζει GARCH models στα δάχτυλα, αλλά ένα regression ναι, αν ειναι προγραμματιστης δεν θα του ζητήσουν να φτιάξει τον pagerank algorithm, αλλά ένα απλό *random μέτριο πράγμα στη γλώσσα προγραμματισμού που ζητείται* ναι, πολιτικος μηχανικος Burj Al Arab όχι, χειρισμός AutoCad ναι, web designer/developer διάδοχο του Facebook όχι, χειρισμός Joomla ναι, ε καταλαβες πανω κατω. Εγώ. - και τις 3 φορές που έχω αλλάξει εταιρεία (και μοναδικές) - το "σοβαρή" θέση κάποιες φορές αποδείχθηκε ότι σήκωνε κουβέντα. Ναι, σόρρυ δεν το ξεκαθάρισα, εννοούσα και η εμπειρία σου/skills σου να είναι ό,τι περιμένεις από έναν καλό 20φευγα30κάτι ηλικιακά. Αν έχεις 10 και 20 χρόνια προϋπηρεσία στον κλάδο, σαφώς τα πράγματα είναι πιο "εύκολα". Οπότε κρατάω την πρώτη σου δουλειά ως "ναι".
DrLo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ναι, σόρρυ δεν το ξεκαθάρισα, εννοούσα και η εμπειρία σου/skills σου να είναι ό,τι περιμένεις από έναν καλό 20φευγα30κάτι ηλικιακά. Αν έχεις 10 και 20 χρόνια προϋπηρεσία στον κλάδο, σαφώς τα πράγματα είναι πιο "εύκολα". Οπότε κρατάω την πρώτη σου δουλειά ως "ναι". Όχι, σε καμία από τις 3 φορές δεν υπήρξε αυτό. Την τρίτη, σε ηλικία 31 ετών είχα κάποια χρόνια εμπειρία αλλά όχι στο αντικείμενο της 3ης δουλειάς. Για να μη "κλέβω", τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησα να δουλέυω ήταν πραγματικά δύσκολο να ήσουν μηχανικός και να μην έβρισκες δουλειά. Η 3η ήταν "ειδική" περίπτωση ... αλλά έκανα αυτό που δεν έκαναν/τολμούσαν άλλοι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις