Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσυ τι κανεις για να αλλαξεις τι κατασταση? Οκ οι συγκεντρωσεις δε σου αρεσουν. Ναι βοηθας το χαμογελο του παιδιου (το κανει και η Βαρδινογιαννη ) πραγμα σεβαστο. Σε τι βοηθανε τα παραπανω στη καταπολεμηση της ανεργιας την υπερφορολογιση τις απολυσεις τα λουκετα των καταστηματων και γενικα την αποτυχημενη πολιτικη;

Εκτος και αν θεωρεις οτι ολα πανε καλα οποτε παω πασο.

Εσύ τι κάνεις...?

• Απαντ. 603
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελατε υπερασπιστες των κομμάτων σας , ελατε , ρίξτε χολή , ελατε , ρίξτε τα μανιφέστα σας , τρολλάρετέ με , βγάλτε με φασίστα , καπιτάλα , εκμεταλευτή των αδυνάτων .......

Come_at_me_bro.jpg

Θα σου πω. Εγώ π.χ. δεν ανήκω σε κάποιο κόμμα. Ούτε τώρα, ούτε πριν όταν εσύ έκλεβες την εφορία και πάταγες όσους είχαν ανάγη για δουλειά. Στα παπάκια μου κιόλας αν θα σε πείσω, το δηλωνω για να υπάρχει στην ροή της κουβέντας.

Μπορείς να διανοηθείς πόσο κουτός φαίνεσαι στα μάτια μου με τις αντιδράσεις σου;

Και θα σου εξηγήσω ένα ακόμα πράγμα.

Στον κόσμο, πάντα κάποιοι πρέπει να κουβαλάνε βάρη. Αποδεδειγμένο ιστορικά.

Εσύ λοιπόν έχεις επιλέξει να είσαι μέρος αυτού του βάρους που άλλοι υποχρεωτικά θα κουβαλήσουν.

Τουλάχιστον προσπάθησε να τρως καμιά σαλάτα με τα λεφτά που γλιτώνεις από την εκμετάλλευση των εργαζομένων σου μπας και είσαι, έστω, μικρότερο βάρος.

Δεν λέω πάντως, είναι λολ φάση να μιλάς με έναν αδαή ενήλικα που νομίζει ότι έχει ξεφύγει από την προεφηβεία

• Like 2
Δημοσ.

Εσύ τι κάνεις...?

Ανυμπορος να απαντησεις σε μια απλη ερωτηση πετας το μπαλακι;

Εσυ εισαι αυτος που γενικευεις και λες οτι κανεις πραγματα βγαζοντας την ουρα σου απ εξω απ το τσουκαλι που βαζεις τους αλλους.

• Like 4
Δημοσ.

Θα σου πω. Εγώ π.χ. δεν ανήκω σε κάποιο κόμμα. Ούτε τώρα, ούτε πριν όταν εσύ έκλεβες την εφορία και πάταγες όσους είχαν ανάγη για δουλειά. Στα παπάκια μου κιόλας αν θα σε πείσω, το δηλωνω για να υπάρχει στην ροή της κουβέντας.

Μπορείς να διανοηθείς πόσο κουτός φαίνεσαι στα μάτια μου με τις αντιδράσεις σου;

Και θα σου εξηγήσω ένα ακόμα πράγμα.

Στον κόσμο, πάντα κάποιοι πρέπει να κουβαλάνε βάρη. Αποδεδειγμένο ιστορικά.

Εσύ λοιπόν έχεις επιλέξει να είσαι μέρος αυτού του βάρους που άλλοι υποχρεωτικά θα κουβαλήσουν.

Τουλάχιστον προσπάθησε να τρως καμιά σαλάτα με τα λεφτά που γλιτώνεις από την εκμετάλλευση των εργαζομένων σου μπας και είσαι, έστω, μικρότερο βάρος.

Δεν λέω πάντως, είναι λολ φάση να μιλάς με έναν αδαή ενήλικα που νομίζει ότι έχει ξεφύγει από την προεφηβεία

Είδες ? Ειμαι μεγάλο βάρος , δεν πληρώνω φόρους , και εκμεταλευομαι τους εργαζομένους.

Αυτό με την προεφηβεία με προβλημάτισε πάντως. Μεεεεεγααλε , τι είπες....

Εκτός ότι μου την είπες άσχημα , με έβαλες σε σκέψεις να ωριμάσω. Δηλαδή τώρα που το σκέφτομαι , πρεπει να ωριμάσω τόσο πολύ , που πρέπει να γραφτώ σε κόμμα , και να αρχίσω τις πορείες !

Επίσης σε παρακαλώ , φένεσαι πολύ ώριμο άτομο , πες μου και αλλα....θέλω να μάθω απο σενα!

Ανυμπορος να απαντησεις σε μια απλη ερωτηση πετας το μπαλακι;

Εσυ εισαι αυτος που γενικευεις και λες οτι κανεις πραγματα βγαζοντας την ουρα σου απ εξω απ το τσουκαλι που βαζεις τους αλλους.

Οχι ρε αγόρι , μου κάνεις μια ερώτηση , και σου απαντάω με ερώτηση. Με κατηγορείς ότι δεν κάνω τίποτε.

Οκ , σεβαστό.Εγώ στο δίνω κιόλας ότι είναι αλήθεια , είμαι καναπέ- φάση.

ΕΣΥ που μου κάνεις την ερώτηση , ΤΙ κανεις?

Δημοσ.

Είδες ? Ειμαι μεγάλο βάρος , δεν πληρώνω φόρους , και εκμεταλευομαι τους εργαζομένους.

Αυτό με την προεφηβεία με προβλημάτισε πάντως. Μεεεεεγααλε , τι είπες....

Εκτός ότι μου την είπες άσχημα , με έβαλες σε σκέψεις να ωριμάσω. Δηλαδή τώρα που το σκέφτομαι , πρεπει να ωριμάσω τόσο πολύ , που πρέπει να γραφτώ σε κόμμα , και να αρχίσω τις πορείες !

Επίσης σε παρακαλώ , φένεσαι πολύ ώριμο άτομο , πες μου και αλλα....θέλω να μάθω απο σενα!

Βασικά επειδή δεν σε κατάλαβα πολύ καλά, πόσταρε και μια εικόνα να γίνεις πιο κατανοητός...

• Like 1
Δημοσ.

Σαν κλασικοί βλάκες Έλληνες που είστε, είναι αδύνατον να γίνει μια σοβαρή κουβέντα εδώ μέσα. Κλασικά χαλάσατε το θέμα διότι στις τελευταίες (τουλάχιστον) 5 σελίδες μόνο βλακείες λέτε χωρις να προσφέρετε ουσιαστικά τίποτα.

Προτείνω να κλειδωθεί το εν λόγω θέμα. Οτι είναι να αποκομίση κάποιος θα το πάρει διαβάζωντας τις πρώτες 7 σελίδες. Συγχαρητήρια σε όλους σας που το παίζεται και μορφωμένοι, είτε είστε άνεργοι είτε εργοδότες.

• Like 3
Δημοσ.

Η απαντηση σου δεν ειναι απαντηση. Ειναι αποδοχη.

Ουδεποτε σε κατηγόρησα οτι δε κάνεις τιποτε. Μονος σου το εγραψες. Ουτε φυσικα υπερηφανευτικα οτι εγω κανω κατι αξιολογο για να αλλαξει η πολιτικη κατασταση. Το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι να μη την υποστηριζω.

Κατα τα αλλα ανθρωποι που λενε οτι πηγαν σε διαδηλωσεις και ετρωγαν σουβλακια υπιστηριζοντας πως κ οι υπολοιποι εκαναν το ιδιο ειτε δεν πηγαν ποτε ειτε τα λογια τους εχουν αλλους στοχους.

Επι του θεματος οι περισσοτεροι εργαζομενοι προσπαθουν να διατηρησουν τη θεση τους. Αλλοι κάνουν κατι πιο εξυπνο. Προσπαθουν να γινουν απαραιτητοι και μετα ζητανε. Ειτε βελτιωση συνθηκων (τοσα σου φερνω, φερε μου εναν νεο υπολογιστη και 2-3 βοηθους) ειτε ζητανε αυξησεις...Στη πρώτη περιπτωση βοηθας στο ανοιγμα της αγορας περισσοτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Σαν κλασικοί βλάκες Έλληνες που είστε, είναι αδύνατον να γίνει μια σοβαρή κουβέντα εδώ μέσα. Κλασικά χαλάσατε το θέμα διότι στις τελευταίες (τουλάχιστον) 5 σελίδες μόνο βλακείες λέτε χωρις να προσφέρετε ουσιαστικά τίποτα.

Προτείνω να κλειδωθεί το εν λόγω θέμα. Οτι είναι να αποκομίση κάποιος θα το πάρει διαβάζωντας τις πρώτες 7 σελίδες. Συγχαρητήρια σε όλους σας που το παίζεται και μορφωμένοι, είτε είστε άνεργοι είτε εργοδότες.

Πρεπει πραγματικα να ειστε απεγνωσμενοι για να ζητατε καθε τοσο κλειδωμα, ετσι δεν ειναι ?

• Like 4
Δημοσ.

Προσωπικα προτιμω να παιρνω 800 λογου χαρη και στις 6 να πινω καφε παρα να παιρνω 1300 και να γυρναω στη 1....Ναι το ποσο ειναι μεγαλο αλλα τι να το κανεις αν ειναι να το φας σε γιατρους αργοτερα?

Δημοσ.

Εσυ τι κανεις για να αλλαξεις τι κατασταση? Οκ οι συγκεντρωσεις δε σου αρεσουν. Ναι βοηθας το χαμογελο του παιδιου (το κανει και η Βαρδινογιαννη ) πραγμα σεβαστο. Σε τι βοηθανε τα παραπανω στη καταπολεμηση της ανεργιας την υπερφορολογιση τις απολυσεις τα λουκετα των καταστηματων και γενικα την αποτυχημενη πολιτικη;

Εκτος και αν θεωρεις οτι ολα πανε καλα οποτε παω πασο.

Δεν υπάρχει πράγμα ποιό υποκριτικό απο εργοδότη να βοηθάει φιλανθρωπικούς οργανισμους. Δηλαδή φτωχούς ανθρώπους των οποίων η φτώχεια προέκυψε απο την αλόγιστη εκμετάλλευση της εργατικής τάξης για την οποία αυτοί είναι υπεύθυνοι. Προφανώς είναι καλό να βοηθάς...αλλά αυτοί το δημιούργησαν.

• Like 4
Δημοσ.

Πρεπει πραγματικα να ειστε απεγνωσμενοι για να ζητατε καθε τοσο κλειδωμα, ετσι δεν ειναι ?

Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, ο ηλίθιος επιμένει.
Δημοσ.

Δεν υπάρχει πράγμα ποιό υποκριτικό απο εργοδότη να βοηθάει φιλανθρωπικούς οργανισμους. Δηλαδή φτωχούς ανθρώπους των οποίων η φτώχεια προέκυψε απο την αλόγιστη εκμετάλλευση της εργατικής τάξης για την οποία αυτοί είναι υπεύθυνοι. Προφανώς είναι καλό να βοηθάς...αλλά αυτοί το δημιούργησαν.

Seriously? Όποιος είναι εργοδότης είναι αυτόματα και υπεύθυνος για την εκμετάλλευση της εργατικής τάξης; Και δημιούργησε το πρόβλημα της κοινωνικής ανισότητας;

Εσένα προσωπικά θέλω να ελπίζω ότι σου ξέφυγε, αλλά το ανησυχητικό είναι πως υπάρχουν άλλοι που το κεφάλι τους έχει μέσα ακριβώς αυτά τα σκατά.

PS: Το πρόβλημα της ανισότητας, λυπάμαι που χαλάω το πάρτι αλλά το δημιουργούν οι κυβερνήσεις και οι πολιτικοί. Γιατί η δουλειά τους είναι να φροντίζουν για "το συμφέρον του λαού" αλλά σε πολλές περιπτώσεις δε θέλουν η/και δε μπορούν να το κάνουν. Γιατί όταν έρθει κάποιος να μου πει "φίλε βγάζεις τόσα δισεκατομμύρια, θα σε φορολογήσω" εγώ του λέω "κάνε κανα αστείο και έχω φύγει στο γείτονα πριν καταλάβεις τι θα πει 10000 θέσεις εργασίας". Γιατί ο γείτονας φυσικά νοιάζεται μόνο για το συμφέρον του δικού του λαού και με περιμένει με ανοιχτές αγκάλες, και στο race to the bottom που προκύπτει κερδισμένος είναι η πολυεθνική και χαμένοι όλοι μας.

Και μετά γίνεται το κράτος το πουτανάκι της πολυεθνικής και φταίει και καλά η πολυεθνική. Όπως ακριβώς γίνεται ο εργάτης το πουτανάκι του επιχειρηματία και φταίει ο επιχειρηματίας, όχι ο άλλος εργάτης που δέχεται να δουλέψει για ένα κομμάτι ψωμί.

Δημοσ.

Προσωπικα προτιμω να παιρνω 800 λογου χαρη και στις 6 να πινω καφε παρα να παιρνω 1300 και να γυρναω στη 1....Ναι το ποσο ειναι μεγαλο αλλα τι να το κανεις αν ειναι να το φας σε γιατρους αργοτερα?

την βγαζεις με 800 ευρω ρε θηριο; Σε αυτη την χωρα; 

Τι με λες...

τρολλαρεις, ετσι;

Εδω ζητανε ατομα με 10 χρονια προυπηρεσια και κατω τον 25 ρε μαστορα δηλαδη απο τα 5 να χα βγει στο μεροκαματο δεν θα προλαβαινα :Ρ

απο τα 15 πρεπει να δουλευεις φιλος.

Οι συναγωνιστες μας στην κινα πως δουλευουν απο τα ~10;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...