ZAKKWYLDE Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Γιατί δεν το κάνεις; Γιατί δε βρίσκεις άλλους 9 και να στήσετε δική σας δουλειά; Από τη στιγμή που θεωρείς ότι αυτός είναι ο σωστός/συμφέρων τρόπος τότε γιατί δεν κάνεις το βήμα; Εκτός αν θεωρείς ότι το μπλοκάκι σε συμφέρει καλύτερα, οπότε απλά θα θεωρήσω ότι δεν είσαι καλός στην αριθμητική. 1. Αν μιλάμε για εμένα προσωπικά, το έχω ήδη κάνει, αλλά προς στιγμή είναι side project γιατί προφανώς δεν μπορεί να είναι κερδοφόρο απο τη μία μέρα στην άλλη. Άρα χρειάζεται ένα transition phase. Ούτε υπάρχει άμεσος λόγος να πάρω ένα μεγάλο ρίσκο σε αυτή τη φάση και να πώ ότι τα παρατάω όλα. Κάποιος ο οποίος όμως είτε είναι άνεργος, είτε ημιαπασχολούμενος είτε παίρνει μισθό πείνας, είτε είναι 6 μήνες πίσω στη πληρωμή γιατί να μη πάρει το ρίσκο; Ούτως η άλλως δεν θα χάσει και πολλά. Αν μιλάμε γενικά τώρα δεν βρίσκεις κάθε μέρα στο δρόμο άλλους Χ ικανούς να συστρατευθούν μαζί σου γιατί απλά δεν θέλουν να ρισκάρουν, είναι βολεμένοι, δεν σε εμπιστεύονται/δεν εμεπιστεύονται τον εαυτό τους και πολλά άλλα. Οπότε είναι και θέμα κουλτούρας η οποία πρέπει να αλλάξει για να γίνονται συνέχεια τέτοια πράγματα. 2. Αφού πάλι για μένα προσωπικά μιλάμε, το μπλοκάκι προς το παρόν για μένα είναι αρκετά κερδοφόρο. Προφανώς όχι όσο κερδοφόρο θα ήταν μια πετυχημένη δική μου, αλλά τα κίνητρά μου είναι σαφώς λιγότερα με κάποιον ο οποίος έχει 5 πτυχία και παίρνει 587. Επίσης είμαι γενικότερα ευχαριστημένος απο τους πελάτες/εργοδότες μου. Κάτι το οποίο δυστυχώς δεν συμβαίνει παντού. Αν αναρωτιέσαι γιατί χρησιμοποιούσα πρώτο ενικό "γιατί να μη βρώ άλλους 9", αναφερόμουν στον εαυτό μου ώς έναν οποιονδήποτε εργαζόμενο και όχι σε εμένα προσωπικά. Ομοίως οι περικοπές των μισθών έλαβαν χώρα με την αντοχή, υπό την ανοχή, ακόμα και -αν θες- κατ' επιλογήν της εργατικής τάξης και μάλιστα σε πολλαπλό επίπεδο. Αν αύριο αυξηθεί το ωράριο, με τον ίδιο τρόπο θα γίνει, αναίμακτα. Απίστευτων διαστάσεων μπαρούφα. Αρχουσα Τάξη: Σου δίνω την επιλογή ή παίρνεις 50€/μήνα ή πεθαίνεις. Εργατική Τάξη: Εεεεε επιλέγω τα 50€ ----- Μετα απο λίγους μήνες ----- Εργατική Τάξη: Ερμ ξέρεις...δεν με φτάνουν τα 50 για να ζήσω; Άρχουσα Τάξη: Τι φωνάζεις για τους μισθούς πείνας φιλαράκο; Εσύ δεν τους επέλεξες; Άσε τον επιχειρηματία και την αγορά να κινηθεί ελεύθερα και το ....αόρατο χέρι θα κάνει τη δουλειά του. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 1. Αν μιλάμε για εμένα προσωπικά, το έχω ήδη κάνει, αλλά προς στιγμή είναι side project γιατί προφανώς δεν μπορεί να είναι κερδοφόρο απο τη μία μέρα στην άλλη. Άρα χρειάζεται ένα transition phase. Ούτε υπάρχει άμεσος λόγος να πάρω ένα μεγάλο ρίσκο σε αυτή τη φάση και να πώ ότι τα παρατάω όλα. Κάποιος ο οποίος όμως είτε είναι άνεργος, είτε ημιαπασχολούμενος είτε παίρνει μισθό πείνας, είτε είναι 6 μήνες πίσω στη πληρωμή γιατί να μη πάρει το ρίσκο; Ούτως η άλλως δεν θα χάσει και πολλά. Αν μιλάμε γενικά τώρα δεν βρίσκεις κάθε μέρα στο δρόμο άλλους Χ ικανούς να συστρατευθούν μαζί σου γιατί απλά δεν θέλουν να ρισκάρουν, είναι βολεμένοι, δεν σε εμπιστεύονται/δεν εμεπιστεύονται τον εαυτό τους και πολλά άλλα. Οπότε είναι και θέμα κουλτούρας η οποία πρέπει να αλλάξει για να γίνονται συνέχεια τέτοια πράγματα. 2. Αφού πάλι για μένα προσωπικά μιλάμε, το μπλοκάκι προς το παρόν για μένα είναι αρκετά κερδοφόρο. Προφανώς όχι όσο κερδοφόρο θα ήταν μια πετυχημένη δική μου, αλλά τα κίνητρά μου είναι σαφώς λιγότερα με κάποιον ο οποίος έχει 5 πτυχία και παίρνει 587. Επίσης είμαι γενικότερα ευχαριστημένος απο τους πελάτες/εργοδότες μου. Κάτι το οποίο δυστυχώς δεν συμβαίνει παντού. Αν αναρωτιέσαι γιατί χρησιμοποιούσα πρώτο ενικό "γιατί να μη βρώ άλλους 9", αναφερόμουν στον εαυτό μου ώς έναν οποιονδήποτε εργαζόμενο και όχι σε εμένα προσωπικά. Ok, δεκτά και τα δύο points. Από την εμπειρία στον κλάδο μου (δευτερογενής τομέας παραγωγής) πάντως μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι οι διάφοροι συνεταιρισμοί αποτυγχάνουν οικτρά μετά από Χ διάστημα. Γενικά στη θεωρία είναι όλα ωραία και ανθηρά, στην πράξη όμως είναι απίστευτα δύσκολο να έχεις μία επιχείρηση μόνος σου, πόσο μάλλον μαζί με άλλους δέκα, οι οποίοι θα έχουν διαφορετικές αντιλήψεις, διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικές δυνατότητες/ικανότητες. Απίστευτων διαστάσεων μπαρούφα. Αρχουσα Τάξη: Σε δίνω την επιλογή ή παίρνεις 50€/μήνα ή πεθαίνεις. Εργατική Τάξη: Εεεεε επιλέγω τα 50€ ----- Μετα απο λίγους μήνες ----- Εργατική Τάξη: Ερμ ξέρεις...δεν με φτάνουν τα 50 για να ζήσω; Άρχουσα Τάξη: Τι φωνάζεις για τους μισθούς πείνας φιλαράκο; Εσύ δεν τους επέλεξες; Άσε τον επιχειρηματία και την αγορά να κινηθεί ελεύθερα και το ....αόρατο χέρι θα κάνει τη δουλειά του. Ενώ η επανάσταση των προλετάριων με ευχολόγια και «σαβουάρ βιβρ» είναι δυνητικό σενάριο, δεν είναι μπαρούφα; Τέσπα, ρητορικό είναι μην απαντήσεις, δεν το συνεχίζω γιατί θα πέσει το νήμα στον κανόνα περί πολιτικών συζητήσεων και θα κλειδωθεί.
bluesattack Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ομοίως οι περικοπές των μισθών έλαβαν χώρα με την αντοχή, υπό την ανοχή, ακόμα και -αν θες- κατ' επιλογήν της εργατικής τάξης και μάλιστα σε πολλαπλό επίπεδο. Αν αύριο αυξηθεί το ωράριο, με τον ίδιο τρόπο θα γίνει, αναίμακτα. Οπότε ναι, δύο μέτρα και δύο σταθμά. Χαιρω πολυ.Ποτε ειπα εγω κατι διαφορετικο ? Επειδη τρολλαρουν τα βολεμενα νεοφιλια και αυτα που οριζει η ιδια η εργατικη νομοθεσια τα ονομαζουν κομμουνιστικη επανασταση και εξτρεμισμο ?
LogokrisiaGR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ενώ η επανάσταση των προλετάριων με ευχολόγια και «σαβουάρ βιβρ» είναι δυνητικό σενάριο, δεν είναι μπαρούφα; Τέσπα, ρητορικό είναι μην απαντήσεις, δεν το συνεχίζω γιατί θα πέσει το νήμα στον κανόνα περί πολιτικών συζητήσεων και θα κλειδωθεί. Δεν μίλησε κανείς για επανάσταση κλπ... αλλά το να λες πως οι περικοπές μισθών έγιναν αναίμακτα, τότε μάλλον ζεις σε άλλη χώρα... το ξύλο, τα χημικά και η καταστολή των τελευταίων ετών δεν έχει προηγούμενο... κάποιοι αντιστάθηκαν...
bluesattack Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Απίστευτων διαστάσεων μπαρούφα. Αρχουσα Τάξη: Σου δίνω την επιλογή ή παίρνεις 50€/μήνα ή πεθαίνεις. Εργατική Τάξη: Εεεεε επιλέγω τα 50€ ----- Μετα απο λίγους μήνες ----- Εργατική Τάξη: Ερμ ξέρεις...δεν με φτάνουν τα 50 για να ζήσω; Άρχουσα Τάξη: Τι φωνάζεις για τους μισθούς πείνας φιλαράκο; Εσύ δεν τους επέλεξες; Άσε τον επιχειρηματία και την αγορά να κινηθεί ελεύθερα και το ....αόρατο χέρι θα κάνει τη δουλειά του. Πεστε του οτι ειναι επιλογη σας.Τι θελετε τωρα ? Να σας τρολλαρει οτι αφου δεν ξεχυθηκατε ως αλλοι μπολσεβικοι να παρετε τα μεσα παραγωγης αρα σας αρεσει. ? 4
LiquidTroll Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δεν μίλησε κανείς για επανάσταση κλπ... αλλά το να λες πως οι περικοπές μισθών έγιναν αναίμακτα, τότε μάλλον ζεις σε άλλη χώρα... το ξύλο, τα χημικά και η καταστολή των τελευταίων ετών δεν έχει προηγούμενο... κάποιοι αντιστάθηκαν... Αγαπητέ μου φίλε , ήμουνα απο τους πρώτους που κατέβηκα στους Αγανακτισμένους. Η αντίστασή μας ήτανε μπυρίτσα , μούτζες και selfies. Και μετά τα κόμματα , κεκαλυμένα , μπήκανε στο παιχνίδι. Μετά απο αυτά που είδα , σταμάτησα να κατεβαίνω , όπως και πολύς κόσμος. Και τα χημικά που φάγανε μερικοί , δεν τα φάγανε γιατί παλευανε για μένα και για σένα , αλλά γιατί είναι στρατευσιμοι απο το κόμμα τους. Εχω βαρεθεί να ακούω για αγώνες , με τα σημαιάκια του κόμματος αγκαλιά. ΔΕΝ παλεψες για μένα , πάλεψες για τον εαυτό σου , και πάλεψες γιατί το κόμμα σου και η ιδεολογία σου σου είπανε να παλέψεις. Δεν υπάρχει αλτρουισμός σε αυτό το Συμπαν , όλοι και όλα κάπου αποσκοπούνε. Σταματήστε να το παίζετε Ζορό που παλευετε για τον λαό , μου προκαλείτε αηδία πραγματικά. 2
LogokrisiaGR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Αγαπητέ μου φίλε , ήμουνα απο τους πρώτους που κατέβηκα στους Αγανακτισμένους. Η αντίστασή μας ήτανε μπυρίτσα , μούτζες και selfies. Και μετά τα κόμματα , κεκαλυμένα , μπήκανε στο παιχνίδι. Μετά απο αυτά που είδα , σταμάτησα να κατεβαίνω , όπως και πολύς κόσμος. Και τα χημικά που φάγανε μερικοί , δεν τα φάγανε γιατί παλευανε για μένα και για σένα , αλλά γιατί είναι στρατευσιμοι απο το κόμμα τους. Εχω βαρεθεί να ακούω για αγώνες , με τα σημαιάκια του κόμματος αγκαλιά. ΔΕΝ παλεψες για μένα , πάλεψες για τον εαυτό σου , και πάλεψες γιατί το κόμμα σου και η ιδεολογία σου σου είπανε να παλέψεις. Δεν υπάρχει αλτρουισμός σε αυτό το Συμπαν , όλοι και όλα κάπου αποσκοπούνε. Σταματήστε να το παίζετε Ζορό που παλευετε για τον λαό , μου προκαλείτε αηδία πραγματικά. καλά ότι να'ναι...
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δεν μίλησε κανείς για επανάσταση κλπ... αλλά το να λες πως οι περικοπές μισθών έγιναν αναίμακτα, τότε μάλλον ζεις σε άλλη χώρα... το ξύλο, τα χημικά και η καταστολή των τελευταίων ετών δεν έχει προηγούμενο... κάποιοι αντιστάθηκαν... Όταν είπα «αναίμακτα» εννοούσα «δεν άνοιξαν αρκετά ρουθούνια». Επίσης, όταν είπα «αναίμακτα» εννοούσα και κάποιες εκλογές που έχουν γίνει από τότε. Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος από την αγανάκτηση των θιγμένων από τις μεταρρυθμίσεις, πάσο. Εγώ δεν είμαι. Πεστε του οτι ειναι επιλογη σας.Τι θελετε τωρα ? Να σας τρολλαρει οτι αφου δεν ξεχυθηκατε ως αλλοι μπολσεβικοι να παρετε τα μεσα παραγωγης αρα σας αρεσει. ? Μπα εσύ τρολλάρεις καλύτερα ,που φωνάζεις στο insomnia, ενώ σου μειώνουν το μισθό. Καλά το πας, έχουν τρομοκρατηθεί.
haris_216 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Αγαπητέ μου φίλε , ήμουνα απο τους πρώτους που κατέβηκα στους Αγανακτισμένους. Η αντίστασή μας ήτανε μπυρίτσα , μούτζες και selfies. Και μετά τα κόμματα , κεκαλυμένα , μπήκανε στο παιχνίδι. Μετά απο αυτά που είδα , σταμάτησα να κατεβαίνω , όπως και πολύς κόσμος. Και τα χημικά που φάγανε μερικοί , δεν τα φάγανε γιατί παλευανε για μένα και για σένα , αλλά γιατί είναι στρατευσιμοι απο το κόμμα τους. Εχω βαρεθεί να ακούω για αγώνες , με τα σημαιάκια του κόμματος αγκαλιά. ΔΕΝ παλεψες για μένα , πάλεψες για τον εαυτό σου , και πάλεψες γιατί το κόμμα σου και η ιδεολογία σου σου είπανε να παλέψεις. Δεν υπάρχει αλτρουισμός σε αυτό το Συμπαν , όλοι και όλα κάπου αποσκοπούνε. Σταματήστε να το παίζετε Ζορό που παλευετε για τον λαό , μου προκαλείτε αηδία πραγματικά. Προσπάθησα να το "αφήσω να πέσει χάμω" αλλά δεν μπόρεσα. Πως βγαίνει αυτή (υπογραμμισμένη) κουβέντα από το στόμα που σε αρκετά ποστ λέει και ξαναλέει "δίνω, δίνω, δίνω" (χωρίς να αναγνωρίζει ότι "παίρνει");
bluesattack Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ενώ η επανάσταση των προλετάριων με ευχολόγια και «σαβουάρ βιβρ» είναι δυνητικό σενάριο, δεν είναι μπαρούφα; Μπα εσύ τρολλάρεις καλύτερα ,που φωνάζεις στο insomnia, ενώ σου μειώνουν το μισθό. Καλά το πας, έχουν τρομοκρατηθεί. Ενταξει χαλαρωσε.Ειμαι σιγουρος οτι η καθημερινη σου εννοια ειναι η ...οπισθοχωρηση του εργατικου κινηματος και ο φοβος του συμβιβασμου της εργατικης ταξης και μη συνειδητοποιησης των ταξικων συμφεροντων της.Με επεισες Εξαλλου εχω παρατηρησει,δεν εχει να κανει με σενα βεβαια,οτι πολλοι νεοφιλελευθεροι δηλωνουν εναν απεριοριστο σεβασμο προς το κομμουνισμο.Που να οφειλεται λες αραγε ?
SlimData Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Αγαπητέ μου φίλε , ήμουνα απο τους πρώτους που κατέβηκα στους Αγανακτισμένους. Η αντίστασή μας ήτανε μπυρίτσα , μούτζες και selfies. Και μετά τα κόμματα , κεκαλυμένα , μπήκανε στο παιχνίδι. Μετά απο αυτά που είδα , σταμάτησα να κατεβαίνω , όπως και πολύς κόσμος. Και τα χημικά που φάγανε μερικοί , δεν τα φάγανε γιατί παλευανε για μένα και για σένα , αλλά γιατί είναι στρατευσιμοι απο το κόμμα τους. Εχω βαρεθεί να ακούω για αγώνες , με τα σημαιάκια του κόμματος αγκαλιά. ΔΕΝ παλεψες για μένα , πάλεψες για τον εαυτό σου , και πάλεψες γιατί το κόμμα σου και η ιδεολογία σου σου είπανε να παλέψεις. Δεν υπάρχει αλτρουισμός σε αυτό το Συμπαν , όλοι και όλα κάπου αποσκοπούνε. Σταματήστε να το παίζετε Ζορό που παλευετε για τον λαό , μου προκαλείτε αηδία πραγματικά. Δε νομίζω να αμφιβάλει κάποιος για την επιρροή που ασκούν τα κόμματα και τις μεθοδευμένες συγκεντρώσεις.. Απ'ότι καταλαβαίνω όμως, όποιος αντιστέκεται, όποιος προσπαθεί να παλέψει κάνει τον ζορό και σου προκαλεί αηδία; Εμένα ξέρεις ποιος μου προκαλεί αηδία; Αυτός που εκμετταλεύεται την κατάσταση, παρέχει λιγότερα απ'όσα οφείλει, θέλει παράσημο γιατί είναι λιγότερο κακός από άλλους και ζητάει να μην τον παίρνει η μπάλα μαζί με τους άλλους. Αυτός που δεν του αρέσουν οι γενικεύσεις όταν αφορά τον ίδιο αλλά μια χαρά ξέρει να γενικεύει όταν αφορά τους άλλους. Επειδή λοιπόν ο άνθρωπος όσο ζει μαθαίνει, μάθε κι εσύ σήμερα εδώ πως αλτρουισμός υπάρχει και ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν και για εσένα, ακόμα κι αν εσύ τους φτύνεις κατάμουτρα. Ακόμα κι αν, ίσως, δεν το αξίζεις... Και γι'αυτό πρέπει να λες κι ένα ευχαριστώ Όσο ενοχλητικοί και αντιπαθητικοί γίνονται όσοι μας πρήζουν με το σημαιάκι αγκαλιά που λες κι εσύ, άλλο τόσο και περισσότερο ενοχλητικοί είναι οι δήθεν φιλοσοφημένοι και κατασταλαγμένοι ξερόλες που αηδιάζουν από τους "υποκριτές". Πλάκα-πλάκα, τόσο εξοργιστικό μήνυμα νομίζω έχω πολύ καιρό να διαβάσω. Άλλαξε μυαλά, καλό θα κάνει και σε σένα και στους γύρω σου 5
LiquidTroll Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Προσπάθησα να το "αφήσω να πέσει χάμω" αλλά δεν μπόρεσα. Πως βγαίνει αυτή (υπογραμμισμένη) κουβέντα από το στόμα που σε αρκετά ποστ λέει και ξαναλέει "δίνω, δίνω, δίνω" (χωρίς να αναγνωρίζει ότι "παίρνει"); Είπαμε , το συμφωνήσαμε , είμαι ένα καπιταλιστικό γουρούνι που μαστιγώνει εργαζομένους. Εάν θέλεις να βοηθήσεις τον κόσμος χωρίς κέρδος , πήγαινε μια βόλτα απο το Χαμόγελο του Παιδιου ή το ΟΑΚΑΝΑ και κάνε εθελοντικό έργο , χωρίς να περιμένεις κατι , και ασε με εμένα...Σε παρακαλώ δηλαδή , αάσε με , μην παλευεις για μένα. Σαν χάρη στο ζητάω. Δε νομίζω να αμφιβάλει κάποιος για την επιρροή που ασκούν τα κόμματα και τις μεθοδευμένες συγκεντρώσεις.. Απ'ότι καταλαβαίνω όμως, όποιος αντιστέκεται, όποιος προσπαθεί να παλέψει κάνει τον ζορό και σου προκαλεί αηδία; Εμένα ξέρεις ποιος μου προκαλεί αηδία; Αυτός που εκμετταλεύεται την κατάσταση, παρέχει λιγότερα απ'όσα οφείλει, θέλει παράσημο γιατί είναι λιγότερο κακός από άλλους και ζητάει να μην τον παίρνει η μπάλα μαζί με τους άλλους. Αυτός που δεν του αρέσουν οι γενικεύσεις όταν αφορά τον ίδιο αλλά μια χαρά ξέρει να γενικεύει όταν αφορά τους άλλους. Επειδή λοιπόν ο άνθρωπος όσο ζει μαθαίνει, μάθε κι εσύ σήμερα εδώ πως αλτρουισμός υπάρχει και ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν και για εσένα, ακόμα κι αν εσύ τους φτύνεις κατάμουτρα. Ακόμα κι αν, ίσως, δεν το αξίζεις... Και γι'αυτό πρέπει να λες κι ένα ευχαριστώ Όσο ενοχλητικοί και αντιπαθητικοί γίνονται όσοι μας πρήζουν με το σημαιάκι αγκαλιά που λες κι εσύ, άλλο τόσο και περισσότερο ενοχλητικοί είναι οι δήθεν φιλοσοφημένοι και κατασταλαγμένοι ξερόλες που αηδιάζουν από τους "υποκριτές". Πλάκα-πλάκα, τόσο εξοργιστικό μήνυμα νομίζω έχω πολύ καιρό να διαβάσω. Άλλαξε μυαλά, καλό θα κάνει και σε σένα και στους γύρω σου Διάβασε παραπάνω , αυτή την στιγμή είμαι στην γραφειάρα μου , χαιδευω την γάτα μου , και γελάω έτσι : Ναι ναι , το είδα στους αγανακτισμένους ! Αχου μωρέ τα κακόμοιρα τα κομματόσκυλα , κατεβαίνουνε κάτω σε πορείες και κλείνουνε λιμάνια για μενα......Μόλις κύλισε ένα δάκρυ και ένας λυγμός με έπνιξε στον λαιμό. Αντε ρε φυγέτε απο δω ........το κάθε πουλημένο κομματόσκυλο μου το παίζει και αγωνιστής. Έχετε μερίδιο ευθύνης για το κατάντημά μας , με τους συνδικαλισμούς σας και τα κοπρόσκυλά σας στο δημόσιο. 1
SlimData Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Στο δικό σου σύμπαν δηλαδή κάποιος μπορεί να είναι ή πουλημένο κομματόσκυλο ή κλάψας εκμεταλλευτής των αδυνάτων ε; Αλήθεια, εσύ ποια μεριά διάλεξες;
LiquidTroll Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ελατε υπερασπιστες των κομμάτων σας , ελατε , ρίξτε χολή , ελατε , ρίξτε τα μανιφέστα σας , τρολλάρετέ με , βγάλτε με φασίστα , καπιτάλα , εκμεταλευτή των αδυνάτων .......
Cossutius. Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Εσυ τι κανεις για να αλλαξεις τι κατασταση? Οκ οι συγκεντρωσεις δε σου αρεσουν. Ναι βοηθας το χαμογελο του παιδιου (το κανει και η Βαρδινογιαννη ) πραγμα σεβαστο. Σε τι βοηθανε τα παραπανω στη καταπολεμηση της ανεργιας την υπερφορολογιση τις απολυσεις τα λουκετα των καταστηματων και γενικα την αποτυχημενη πολιτικη; Εκτος και αν θεωρεις οτι ολα πανε καλα οποτε παω πασο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις