Dakonblackblade Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Παίδες αν καταλήγουμε κάπου είναι πως Το εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα είναι πάτος Υπάρχουν κακά αφεντικά Υπάρχουν ΜΟΝΟ κακά αφεντικά Υπάρχουν και καλά αφεντικά Υπάρχουν εργαζόμενοι που αξίζουν παραπάνω λεφτά αλλά παίρνουν μπάλες Υπάρχουν εργαζόμενοι που δεν αξίζουν τη θέση που διεκδικούν Προσφορά και ζήτηση μάγκες Σώσε τον εαυτό σου, κανείς δε θα το κάνει για σένα Αν έχει αποτύχει, δεν είναι σοσιαλισμός Zakk , το κράτος σε τσακίζει στη φορολογία γιατί είναι ανίκανο. Και σπάταλο. Αντί να βάζει μια φορολογία ανάλογη και να τη διασφαλίζει, θέτει αντικειμενικά κριτήρια (τεκμήρια και ακίνητα κλπ. κλπ.) και σε πηδάει με αυτά Ο πραγματικός κομμουνιστής, όταν το ρωτάς τι θα έκανε αν ήταν αφεντικό, απαντάει πως θα φερόμουν σαν αφεντικό, . Ελάχιστο μισθό και μαστίγιο. Μην κάνετε ανώφελες ερωτήσεις.
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Οχι μονο αυτα πες τα ολα να γινουν ουρες για προσληψεις. 1. Θα προσλαμβανετε ατομα χωρις καν να μπειτε στη διαδικασια της δοκιμασιας. Με την 1η γνωριμια προσληψη... 2. Δεν θα σας νοιαζει να προσλαβετε ατομο που δεν ξερει που πανε τα 4. Εχετε την υπομονη, τον χρονο, το χρημα, την καλοσυνη, την ευχερεια να πατε πισω την παραγωγικοτητα της επιχειρησης και να τον περιμενετε κανενα χρονο να αρχισει να μπαινει στο κλιμα... Ακομα και αν δεν ξερει ουτε office (πραγμα που δεν θα το διαπιστωσετε βεβαια αφου η προσληψη θα ειναι αμεση χωρις δοκιμαστικα...) 3. Θα δινετε μισθο με @@ γιατι τα 500 και 600 ευρω ειναι για ...δουλους. Ασχετο αν δεν βγαινουν τα νουμερα. Ειμαστε large εμεις... 4. Δεν θα σας νοιαζει αν ο υπαλληλος γραφει την επιχειρηση στα @@ του, κανει αγγαρεια απλα να περασει το οχταωρο, και χεστηκε αν η επιχειρηση παει κατα διαολου... 5. Αν τυχει και χρειαστει να μεινει ο υπαλληλος κανενα μισαωρο παραπανω θα πεσει υπερωρια. Για λιγο θα ειναι αλλα καλο!!! Περιμενω pm, τα παραταω ολα και ερχομαι! για σενα και μονο επειδη ξερω τι εισαι ,θα σε προσλαβω,θα σου δινω 100 ευρω το μηνα,και θα δουλευεις στον ιδιο χωρο με 50 πακιστανους που θα πληρωνονται περισσοτερο για να σου δινουν εντολες.
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 για σενα και μονο επειδη ξερω τι εισαι ,θα σε προσλαβω,θα σου δινω 100 ευρω το μηνα,και θα δουλευεις στον ιδιο χωρο με 50 πακιστανους που θα πληρωνονται περισσοτερο για να σου δινουν εντολες. Και θα τον βαζουμε να δουλευει απο ηλιο σε ηλιο.Χωρις να του πληρωνουμε υπερωριες.Εγω πιστευω οτι θα ειναι και ευχαριστημενος.Εσυ τι λες ?
CROM271 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Βρε ανοιξτε την επιχειρηση να γελασει και το παρδαλο κατσικι. Σας εχει φαει η θεωρια και οι φιλοσοφιες με τις πλατες του μπαμπα και της μαμας... 1
NickTG Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αλήθεια, οι γιατροί με 8+ χρόνια σπουδών, πόσα παίρνουν ακριβώς; Κανείς δεν ξέρει. Όταν αρχίσουν να τα δηλώνουν ίσως μάθουμε. Κάποιοι με βίλες και Ferrari από ότι έχω δει πάντως βγάζουν λιγότερα από τη μάνα μου που είναι δημοτική υπάλληλος.
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Βρε ανοιξτε την επιχειρηση να γελασει και το παρδαλο κατσικι. Σας εχει φαει η θεωρια και οι φιλοσοφιες με τις πλατες του μπαμπα και της μαμας... Πως νιωθεις που υπαρχουν ηδη επιχειρησεις που πληρωνουν υπερωριες ? Θεωρησε αυτη την ερωτηση σαν συνεντευξη. Σφραγίζω διαβατήριο και γυρνάω παιδιά!!! Ετσι , χωρις να μαθεις το πακετο που θα σου προσφερουμε ? Αλλα για να σε δελεασουμε θα πρεπει να ξερουμε τις τωρινες σου αποδοχες.Αληθεια ποσα ειπες οτι παιρνεις; στην Μπαρτσελονα ? ...500 ?
CROM271 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Βρε για ποιες υπερωριες μιλας. Οι ''υπερωριες'' του μισαωρου ειναι το λιγοτερο. Απαριθμησα πριν μερικα απο τα μαργαριταρια που εχετε γραψει. Λογικα ξεχασα και μερικα... Αν μη τι αλλο δειχνουν ξεκαθαρα ατομα που δεν ειχαν ποτε στη ζωη τους την παραμικρη σχεση με την αγορα εργασιας. Και αν καποτε τελειωσουν τα λεφτα του μπαμπα και χρειαστει να βγουν ειναι 100% σιγουρο πως θα τους τσαλαπατησουν. Εδω κατηγορησατε τον ανθρωπο που δεν εκανε προσληψη στα τυφλα και εβαλε ενα τεστακι... 1
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Βρε για ποιες υπερωριες μιλας. Οι ''υπερωριες'' του μισαωρου ειναι το λιγοτερο. Απαριθμησα πριν μερικα απο τα μαργαριταρια που εχετε γραψει. Λογικα ξεχασα και μερικα... Αν μη τι αλλο δειχνουν ξεκαθαρα ατομα που δεν ειχαν ποτε στη ζωη τους την παραμικρη σχεση με την αγορα εργασιας. Και αν καποτε τελειωσουν τα λεφτα του μπαμπα και χρειαστει να βγουν ειναι 100% σιγουρο πως θα τους τσαλαπατησουν. Εδω κατηγορησατε τον ανθρωπο που δεν εκανε προσληψη στα τυφλα και εβαλε ενα τεστακι... Ποσο χρονων εισαι ? Γιατι σε βλεπω πολυ ψημενο με τα εργασιακα,πολυ ψημενο με την σκληρη πραγματικοτητα.Μηπως εισαι 25 και σου φαινεται το 500 σαν κατι φοβερο ?
man of steel Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Από την μία θαυμάζω την νέα γενιά και ζηλεύω το εργασιακό περιβάλλον που λένε κάποιοι ότι δουλεύουν εδώ μέσα.Επειδή όμως δεν είμαστε όλοι το ίδιο ας πούμε και εμείς οι απλοί εργάτες μερικές εμπειρίες.2003 εργασία σε εργοστάσιο κατασκευής καλοριφέρ στην Λάρισα.Τότε δεν είχε ηλεκτρονικές κάρτες είχε αυτές με τα ρολόγια.Δύο είδη κάρτας μία καφέ για το οκτάωρο και μία πράσινη για τις υπερωρίες.Κάθε μέρα και από ένας καθότανε άλλες τέσσερις ώρες επιπλέον με την σειρά.Είδατε εσείς καμία υπερωρία;Άλλο τόσο είδαμε και εμείς και μιλάμε για βιομηχανία όχι για το μπακάλικο της γειτονιάς.Υπομονή για 9 μήνες με απανωτές υποσχέσεις ότι θα πάρουμε τα λεφτά μας.Ομαδική καταγγελία αλλά ο άνθρωπος ήταν του κόμματος όπως έλεγε και ο Παπαγιανόπουλος στην γνωστή ταινία.Επόμενη δουλειά σε βιομηχανία και πάλι μόλις έκλεινε το οκτάωρο χτυπούσε σειρήνα ο ίδιος ο υπεύθυνος βάρδιας σου έλεγε σήκω και φύγε είτε έρθει κάποιος να σε αλλάξει είτε όχι.Τώρα αν μου έλεγε ότι ο άλλος είναι στο παρκινγκ και θα ρθει ντάξει καθόμουν αλλά όχι πάντα.Προσωπικά όταν πάω να κάνω σύμβαση καταλαβαίνω ότι υπάρχουν δύο μέρη που πρέπει και οι δύο να την τηρούν για να πάει ομαλά η δουλειά.Εγώ υπογράφοντας αποδέχομαι τον μισθό που μου προσφέρουν την υποχρέωση να είμαι συνεπής στο πόστο μου, στην ώρα μου, και στην δουλειά μου και αυτός να τηρεί το ωράριο που σαφώς αναφέρεται στη σύμβαση μεταξύ υμών να με πληρώνει κατά τα συμφωνηθέντα,χωρίς καθυστερήσεις.(μιλάμε πάντα για βιομηχανία).Τα πράγματα είναι απλά.Να τηρούνται και από τα δύο μέρη τα συμφωνηθέντα.Για αυτό λέγεται και σύμβαση και για αυτό πέφτουν και οι υπογραφές.Προσωπικά δουλεύοντας κοντά 20 χρόνια τώρα τρεις φορές άργησα στην δουλειά και αυτές λόγο ανωτέρας βίας.Στις δύο μου έσκασε λάστιχο στο δρόμο(μένω σε χωριό) και την τρίτη πάλι είχε συμβεί τροχαίο και έκοψε η τροχαία την κυκλοφορία.Αντίθετα και παρότι υπέγραφα συμβάσεις τις περισσότερες καταστρατηγούνταν με διαφόρους τρόπους.Π.χ έβγαινε άδεια για τον Αύγουστο κανονισμένη από τον χειμώνα για τις 6 Αυγούστου.Μέχρι τις 3 Αυγούστου παραγωγή και σε έχωνε συντήρηση ως τις 10.Τσουπ τέσσερις μερούλες άδειας με εργασία και χαρά.Και δεν μιλούσε κανένας γιατί απλά δεν υπήρχε σωματείο και μεμονομένα δεν υπήρχε περίπτωση να είσαι σε θέση να διαμαρτυρηθείς.Οπότε για τα αφεντικά τα ξέρουμε και τα έχουμε μάθει καλά!Ευτυχώς μετά από τόσες και τόσες ταλαιπωρίες βρέθηκε ένας σωστός και λέω δόξα το Θεό! 1
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Η μηπως εισαι ελευθερος επαγγελματιας και οι φιλοσοφιες σου περι ονειροπαρμενων που θελουν υπερωριες ειναι εξω απο το χορο ?
CROM271 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Οι ''υπερωριες'' του μισαωρου sorry αλλα ειναι ονειροπαρμενες. Οπως επισης και το να σε προσλαβει καποιος στα τυφλα. Οπως και το να σε προσλαβει ενω δεν εχεις ιδεα τι γινεται. Οπως και το να σε κρατησει στη δουλεια ενω εισαι στα @@ σου και χεστηκες για την επιχειρηση. Και δεν ειμαι ουτε 25 και παιρνω πολλαπλασιο νουμερο απο 500 ευρω. Αλλα παιρνω αυτα τα λεφτα γιατι οταν οι αλλοι κλαιγοταν, τεμπελιαζαν και τους εφταιγαν τα παντα εγω κυνηγουσα προυπηρεσιες και μαζευα εμπειριες των 500 ευρω...
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 και παιρνω πολλαπλασιο νουμερο απο 500 ευρω. Ενταξει αρκει.Τουλαχιστον παραδεχομαι οτι σε αντιθεση με αλλους εσυ το ειπες.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα παρουμε στα σοβαρα και τις νεοφιλελευθερες αποψεις σου τωρα που πιαστηκες ουτε θα κατσουμε να ακουσουμε την δακρυβεχτη ιστορια σου για το πως αναρριχηθηκες με πονο σκληρη δουλεια καιπονο την ιδια στιγμη που οι αλλοι απλως κλαιγοντουσαν και τεμπελιαζαν.Αν ηθελα τετοια εβλεπα και παλια ελληνικη ταινια. . Οπως και το να σε προσλαβει ενω δεν εχεις ιδεα τι γινεται. Σιγα το χιουμαν ρεσορς μανατζμεντ.Αφου με μεσο και γνωστο μπαινουν οι περισσοτεροι. 1
CROM271 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Καλα περιμενε τοτε την δευτερα παρουσια να βρεθει εργοδοτης να σου δωσει καλο μισθο, χωρις να ξερεις την δουλεια, χωρις να σε δοκιμασει και να σου πληρωνει τις φυσιολογικες μισαωρες ''υπερωριες'' που μπορει να προκυψουν. Τελοσπαντων. Αντε καληνυχτα.
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Καλα περιμενε τοτε την δευτερα παρουσια να βρεθει εργοδοτης να σου δωσει καλο μισθο, χωρις να ξερεις την δουλεια, Ποτε ειπα εγω κατι τετοιο ?
ZAKKWYLDE Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Οι ''υπερωριες'' του μισαωρου sorry αλλα ειναι ονειροπαρμενες. Sorry αλλά εσύ είσαι ο ηττοπαθής. Όπως είπα πριν, εγώ παίρνω υπερωρία απο το 1ο δευτερόλεπτο. Η σύζυγός μου που εργάζεται σε έναν μικρό οργανισμό επίσης παίρνει υπερωρίες/ΣΚ κτλ υπο μορφή αδειών (και ναι το μισάωρο λίγο λίγο βγαίνει ένα καλό ποσό). Όσο υπάρχει αυτή η ηττοπάθεια σαν τη δική σου πάντως και αυτά τα λίγα προνόμια σιγά σιγά θα τα αφαιρέσουν και οι κάπως πιο ευσυνείδητοι εργοδότες Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2014 από ZAKKWYLDE
Προτεινόμενες αναρτήσεις