Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 603
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν αναπαραγω τιποτα,εγω απλα λεω την αποψη μου η οποια δεν ανηκει σε καμια καθαρη ιδεολογια.

αν ψαξεις και σε αλλα ποστ μου στο φορουμ θα δεις οτι δεν συμβαδιζουν με τη κομμουνιστικη ιδεολογια. ;)

Μην πτοεισαι Ντιναρα.Μεταξυ φραπε και αναλυσεων για την αποδοση του Ροναλντο εμαθαν απλως και την θεωρια των ακρων.Καπου την πηρε το ματι τους .  :-D

Δημοσ.

Όντως έχουμε ακούσει ακραίως ριζοσπαστικές απόψεις σήμερα. Να απαιτείς λέει όταν δουλεύεις 12άωρο...να πληρώνεσαι για 12άωρο...μα είναι δυνατόν οι μοντεράτορες να επιτρέπουν να γράφονται τέτοιες κομμουνιστικές ιδέες;

δε πειραζει,θα παω στο φροντιστηριο του,θα παρακολουθησω τα μαθηματα ολου του μηνα και θα πληρωσω για τις μισες μερες του μηνα.

αν δε δεχτει,θα ειναι κομμουνιστης που αναρτα πλακατ και βιαζει παρθενες σε χωρια.

• Like 1
Δημοσ.

Οτι νάναι.....

Το γεγονός ότι παλευω κάθε μήνα για να πληρώσω τους μισθωτούς , θα έπρεπε να είναι χειροκροτητέο απο σένα.

Δίνω δουλεια  σε κάποιους ανθρώπους , έστω με λίγα χρήματα , αλλά τους ΔΙΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!

Δεν είμαι πλούσιος , δεν έχω Μερσεντες , είμαι ένας άνθρωπος με ένα μικρο κεφάλαιο , που παρόλες τις δυσκολίες ΤΟΛΜΗΣΑ μέσα στην κρίση !!!!

Μιλάμε δεν μπορώ να πσιτέψω ότι μου την λες κιόλας , πραγματικά!

Ξεκόλλα απο το pc σου , βγες λίγο έξω στην κοινωνία , κυκλοφόρα λίγο !

Πραγματικά τρολλάρεις όμως έτσι , και οι μοντεράτορες δεν κάνουνε τίποτε.

Εσύ πιστευεις ότι είμαι κανας εργοδότης σκοτεινός που χαιδευω την γάτα απο ικανοποίηση που γαμώ τοςυ υπαλλήλους ενώ γεμίζουνε τα ταμεία μου λεφτα!

Τι άλλο θα ακουσω εδω μέσα , Ω Θεότητα , της οποίας την υπαρξη αμφιβάλλω?

Γιατί το παίρνεις τόσο πατριωτικά; Κανείς δεν είπε ότι είσαι μαλάκας εργοδότης ή πλούσιος, αλλά μάντεψε· τα εφτακόσακάτι που λες ότι δίνεις είναι ψίχουλα, τόσο απλά. Το ότι πληρώνεις πολλά σε εισφορές δεν το αμφισβητεί επίσης κανείς αλλά τόση ώρα δεν έχεις κάνει την παραμικρή κριτική σε αυτόν που επέβαλε τις εισφορές αυτές, παρά τα βάζεις με τους εργαζόμενους και πιστεύεις ότι αυτοί πρέπει να συμβιβαστούν και να δεχτούν την κατάσταση και άρχισες τα σοσιαλιστές και άλλα εξυπνακίστικα.

• Like 1
Δημοσ.

δε πειραζει,θα παω στο φροντιστηριο του,θα παρακολουθησω τα μαθηματα ολου του μηνα και θα πληρωσω για τις μισες μερες του μηνα.

αν δε δεχτει,θα ειναι κομμουνιστης που αναρτα πλακατ και βιαζει παρθενες σε χωρια.

aaab8_ORIG-obvious_troll.jpg

Δημοσ.

Ας μου δωσει την αποζημιωση, να φαει ενα  χρηματικο χαστουκι εν μεσω κρισης και ας βαλει τα προτζεκτ στον πατο του.Αφου προφανως το διλλημα ειναι η προτζεκτ η κλωτσια απο την επιχειρηση αυτη την απαντηση δινω.Και αν ειμουν νεουρας και δεν εχω κατοχυρωσει δικαιωματα ας τα ξαναβαλει τα προτζεκτ ξανα στον πατο του .Δηλαδη αν με απελυε ετσι και αλλως τι θα επρεπε να κανω ?

Έλα, παραδέξου το: δεν έχεις ιδέα πως είναι ο ιδιωτικός τομέας, ε;

Όπως και να έχει, αλλάζω τα δεδομένα:

Έστω ότι είσαι ένας υπάλληλος γραφείου, με τον μισθό σου, με το 8ωρο σου κτλ. Έρχεται το πρωί ο διευθυντής και σου λέει ότι θέλει εκεί την ημέρα τα στατιστικά του δεύτερου τετραμήνου. Είτε σε πάρει 2 ώρες, είτε σε πάρει 10 ώρες, ο διευθυντής σου χέστηκε. Σε πληρώνει για 8ωρο, δεν σε αναγκάζει να κάτσεις ούτε ένα λεπτό παραπάνω, και θέλει τα στατιστικά. Εάν σε πάρει περισσότερο από 8 ώρες για να του τα δώσεις, δεν είναι πρόβλημα του διευθυντή που άργησες. Εκείνος δεν σε ανάγκασε να κάτσεις παραπάνω, εσύ ανάγκασες τον εαυτό σου να κάτσει παραπάνω επειδή δεν ήσουν αρκετά γρήγορος.

Οπότε και πάλι, από τη στιγμή που δεν σου ζήτησε να κάτσεις παραπάνω, δεν είναι υποχρεωμένος να σου πληρώσει υπερωρίες. Τώρα, εάν εσύ είσαι τα ζώα μου αργά και σε πάρει 10 ώρες, θα κάτσεις παραπάνω μέχρι να τελειώσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ελα έλα , δεν χρειάζεται , θα στο αφήσω στην μισή τιμή έτσι για να μην γκρινιάζεις.

Φυσικά μετά θα παλευεις γιατί στο άφησα μισή τιμή και δεν σου έκανα 3 δόσεις στην μισή τιμή ,

και γιατί κερδίζω απο τον ιδρώτα σου , και γιατί θα πλουτίσω με τα 100 Ευρώ που θα πάρω απο σένα , και γιατί είμαι κεφάλαιο και ένας κατάπτιστος καπιτάλας , και γιατί απο αυτά τα 100 € δεν έδωσα τα 50 στους εργαζομένους , και φτου μου , και να μου κάψουνε την Μερσεντ.....εεεε το huyndai accent μου , και και και και

Δημοσ.

Βρε κάθεστε και μιλάτε με άτομα που δεν έχουν ιδέα τι είναι ελεύθερη αγορά και εμπόριο ρε παιδιά..μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας.

• Like 1
Δημοσ.

Και φαντάζομαι δεν θα έχει πρόβλημα να τον πληρώσεις κανα μήνα αργότερα...αφού μπορεί να μη βγαίνεις, να καθυστέρησε ο δικός σου ο εργοδότης ο οποίος "δεν βγαίνει" να σε πληρώσει και όλα αυτά τα ωραία. Είμαι σίγουρος ότι θα δέιξει κατανόηση.

Δημοσ.

Γιατί το παίρνεις τόσο πατριωτικά; Κανείς δεν είπε ότι είσαι μαλάκας εργοδότης ή πλούσιος, αλλά μάντεψε· τα εφτακόσακάτι που λες ότι δίνεις είναι ψίχουλα, τόσο απλά. Το ότι πληρώνεις πολλά σε εισφορές δεν το αμφισβητεί επίσης κανείς αλλά τόση ώρα δεν έχεις κάνει την παραμικρή κριτική σε αυτόν που επέβαλε τις εισφορές αυτές, παρά τα βάζεις με τους εργαζόμενους και πιστεύεις ότι αυτοί πρέπει να συμβιβαστούν και να δεχτούν την κατάσταση και άρχισες τα σοσιαλιστές και άλλα εξυπνακίστικα.

Πως να το πάρω , αφου αναφέρετε σε μένα?

Τεσπα , συνεχίστε , παντως με αυτά τα μυαλά , δεν θα πάτε μπροστά παιδες.

Λυπάμαι που πήγα να σας δείξω την πραγματικότητα ως έχει.

Καλη ζωή να έχετε καλή συνέχεια!

Και φαντάζομαι δεν θα έχει πρόβλημα να τον πληρώσεις κανα μήνα αργότερα...αφού μπορεί να μη βγαίνεις, να καθυστέρησε ο δικός σου ο εργοδότης ο οποίος "δεν βγαίνει" να σε πληρώσει και όλα αυτά τα ωραία. Είμαι σίγουρος ότι θα δέιξει κατανόηση.

You know knowthig John Snow , τι φεσια τρωω , αλλα δείχνω κατανόηση , γιατι καταλαβαίνω , δεν είμαι μουνοπανο. 300 Ευρώ και τα κάνω σε 3 δόσεις των 3 μηνών...τελειώνουνε και δεν με έχουνε ξεχρεώσει.....

Αιντε.....

Βρε κάθεστε και μιλάτε με άτομα που δεν έχουν ιδέα τι είναι ελεύθερη αγορά και εμπόριο ρε παιδιά..μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας.

Το αυτο.....

Πλιζ μοντεράτορες κλειδώστε το....!

Δημοσ.

Πως να το πάρω , αφου αναφέρετε σε μένα?

Τεσπα , συνεχίστε , παντως με αυτά τα μυαλά , δεν θα πάτε μπροστά παιδες.

Λυπάμαι που πήγα να σας δείξω την πραγματικότητα ως έχει.

Καλη ζωή να έχετε καλή συνέχεια!

You know knowthig John Snow , τι φεσια τρωω , αλλα δείχνω κατανόηση , γιατι καταλαβαίνω , δεν είμαι μουνοπανο. 300 Ευρώ και τα κάνω σε 3 δόσεις των 3 μηνών...τελειώνουνε και δεν με έχουνε ξεχρεώσει.....

Αιντε.....

δειχνεις κατανοηση γιατι εσυ αποφασιζεις αν και ποτε θα παρεις τα δικα σου λεφτα.δε μπορεις να αποφασιζεις ποτε θα πληρωσεις τις υποχρεωσεις σου.

εκτος κι αν νομιζεις οτι αν δε πληρωσεις τη δεη δε θα στο κοψουνε το ρευμα και θα σε λυπηθουνε...

Δημοσ.

Αιντε.....

Το φέσι το ανέχεσαι επειδή δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να το κυνηγήσεις...όχι επειδή έχεις κατανόηση. Αν είχες θα είχαν λάβει ήδη εξώδικο.

Καταλαβαίνεις επίσης ότι το "φεσι" το τρώς όχι επειδή είναι αυτοί αναξιόπιστοι/κακοί άνθρωποι, αλλά επειδή οι δικοί τους εργοδότες λένε "έλα μωρε δείξε λίγο κατανόηση, μόλις 3 μήνες σε έχω πίσω." Ενδεχομένως αν οι ίδιοι έπαιρναν κάτι παραπάνω απο τα ψίχουλα 587 μεικτά να στα έδιναν και στην ώρα τους.

Δημοσ.

Το αυτο.....

Πλιζ μοντεράτορες κλειδώστε το....!

γιατί καλέ;

εντάξει είστε σε φάση καλώς τα παιδιά καλώς τα 3-0 και όλα με αυτογκολ.... σε νιώθω.... δεν πειράζει...

Δημοσ.

γιατί καλέ;

εντάξει είστε σε φάση καλώς τα παιδιά καλώς τα 3-0 και όλα με αυτογκολ.... σε νιώθω.... δεν πειράζει...

Γιατί η παράθεσή σου έχει το nickname μου αλλά όχι δικό μου ποστ;  Έτοιμο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...