Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, αλλά έχασες το νόημα του ποστ μου. Ήταν ειρωνική απάντηση στον φίλο που κράζει τον βασικό μισθό (όπως ορίζει ο νόμος), αλλά δέχεται το ωράριο εργασίας (όπως ορίζει ο νόμος). Δηλαδή δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Το ωραριο ειναι κατοχυρωμενο εδω και χρονια.Οι μισθοι περικοπηκαν τα τελευταια χρονια.Που τα ειδες τα δυο μετρα και σταθμα ?

Φυσικα και αν αυξηθει το ωραριο θα φωναζω.

• Απαντ. 603
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατι να αναλαβω αλλο προτζεκτ?τελικα πρεπει να αποφασισεις αν πληρωνομαι με το προτζεκτ η με την ωρα.

αν πληρωνομαι με το προτζεκτ τοτε το τελειωνω οταν το τελειωσω και παω σπιτι μου,δε θα με βαζεις μετα να καθαριζω τουαλετες για να γλιτωνεις λεφτα απο καθαριστριες.

αν πληρωνομαι με την ωρα τοτε καθομαι το 8ωρο και οτι βγαλω,αν δεν σε ικανοποιει η ταχυτητα μου τοτε παιρνεις καποιον αλλον στη θεση μου.

ε τοτε ρε φιλε δεν παιρνεις εργαζομενο και κανεις μονος σου τη δουλεια αφου ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ολη την ωρα οτι δεν εχεις να πληρωσεις υπαλληλο.

Οτι νάναι.....

Το γεγονός ότι παλευω κάθε μήνα για να πληρώσω τους μισθωτούς , θα έπρεπε να είναι χειροκροτητέο απο σένα.

Δίνω δουλεια  σε κάποιους ανθρώπους , έστω με λίγα χρήματα , αλλά τους ΔΙΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!

Δεν είμαι πλούσιος , δεν έχω Μερσεντες , είμαι ένας άνθρωπος με ένα μικρο κεφάλαιο , που παρόλες τις δυσκολίες ΤΟΛΜΗΣΑ μέσα στην κρίση !!!!

Μιλάμε δεν μπορώ να πσιτέψω ότι μου την λες κιόλας , πραγματικά!

Ξεκόλλα απο το pc σου , βγες λίγο έξω στην κοινωνία , κυκλοφόρα λίγο !

Πραγματικά τρολλάρεις όμως έτσι , και οι μοντεράτορες δεν κάνουνε τίποτε.

Εσύ πιστευεις ότι είμαι κανας εργοδότης σκοτεινός που χαιδευω την γάτα απο ικανοποίηση που γαμώ τοςυ υπαλλήλους ενώ γεμίζουνε τα ταμεία μου λεφτα!

Τι άλλο θα ακουσω εδω μέσα , Ω Θεότητα , της οποίας την υπαρξη αμφιβάλλω?

• Like 2
Δημοσ.

φυσικα αμφιδρομη σχεση μονο στα δυσκολα.

επισης ποσοι απο τους εργοδοτες γνωριζουν η τους ενδιαφερει τι προβληματα εχει ο καθε εργαζομενος?

κανεις προφανως.

ετσι και ο εργαζομενος δεν εχει καμια δουλεια να γνωριζει η να τον ενδιαφερει τι προβληματα εχει η καθε εταιρια,γιατι δεν ειναι δικη του δουλεια,αυτη ειναι δουλεια του διευθυντη.ο οποιος υπολογιζει τι συμφερει και πραττει αναλογα.

¨Ελα παραδέξου το, είσαι φανατικός κουμουνιστής. Μεταξύ μας θα μείνει. Να μην το ζορίζουμε άδικα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Οτι νάναι.....

Το γεγονός ότι παλευω κάθε μήνα για να πληρώσω τους μισθωτούς , θα έπρεπε να είναι χειροκροτητέο απο σένα.

Δίνω δουλεια  σε κάποιους ανθρώπους , έστω με λίγα χρήματα , αλλά τους ΔΙΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!

Δεν είμαι πλούσιος , δεν έχω Μερσεντες , είμαι ένας άνθρωπος με ένα μικρο κεφάλαιο , που παρόλες τις δυσκολίες ΤΟΛΜΗΣΑ μέσα στην κρίση !!!!

Μιλάμε δεν μπορώ να πσιτέψω ότι μου την λες κιόλας , πραγματικά!

Ξεκόλλα απο το pc σου , βγες λίγο έξω στην κοινωνία , κυκλοφόρα λίγο !

Πραγματικά τρολλάρεις όμως έτσι , και οι μοντεράτορες δεν κάνουνε τίποτε.

Εσύ πιστευεις ότι είμαι κανας εργοδότης σκοτεινός που χαιδευω την γάτα απο ικανοποίηση που γαμώ τοςυ υπαλλήλους ενώ γεμίζουνε τα ταμεία μου λεφτα!

Τι άλλο θα ακουσω εδω μέσα , Ω Θεότητα , της οποίας την υπαρξη αμφιβάλλω?

σιγα ρε μητερα τερεζα,στο τελος θα μας παρουσιαστεις και σαν φιλανθρωπος.

αυτοι βγαζουν δουλεια για σενα,και αυτοι στην ουσια σε συντηρουν,γιατι αν αυριο αυτοι σταματησουν να δουλευουν μαντεψε τι οικονομικη καταστροφη θα παθεις.

εσυ τους πληρωνεις για να βγαζουν εργο.τελος.ειναι απλο.

¨Ελα παραδέξου το, είσαι φανατικός κουμουνιστής. Μεταξύ μας θα μείνει. Να μην το ζορίζουμε άδικα ;)

ο,τι και να μαι δε σου πεφτει λογος.

• Like 2
Δημοσ.

Μην σου πω ότι ανήκει στην ομάδα που κλείνουνε λιμάνια και βάζουνε πανώ στην Ακρόπολη.................!

Εμπρος λαε , μην σκυβεις το κεφάλι......!!!

Τι να πω , ότι παραπάνω και να πω θα είναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω....

Δημοσ.

Μην σου πω ότι ανήκει στην ομάδα που κλείνουνε λιμάνια και βάζουνε πανώ στην Ακρόπολη.................!

οοοοοοοχι,δεν εισαι καθολου τρολ.

Δημοσ.

Εγω τον κοβω για εξτρεμιστη , ακραιος στο πιο λαικο Μα ειναι δυνατον να πιστευει οτι πρεπει να πληρωνονται οι υπερωριες ? 

• Like 2
Δημοσ.

ο,τι και να μαι δε σου πεφτει λογος.

Μην ντρέπεσαι. Είναι δόξα και τιμή η κομουνιστική ιδεολογία. Κακό δεν είναι να αναφέρεις απο που παίρνεις ιδέες. Όλοι έχουν αναφέρει στο φόρουμ αν είναι εργοδότες, εργαζόμενοι αν έχουν δουλειά και έτσι δικαιολογούν τις απόψεις τους.

Το μόνο που έχεις / τε να κάνετε είναι απλά να παραδεχτείτε πως απλά αναπαραγάγετε το κομουνιστικό μανιφέστο και να ησυχάσουν όλοι. Να το αποδεχθούν και να γυρίσουν στις δουλειές τους. Τόσο απλά.

Δημοσ.

Μην ντρέπεσαι. Είναι δόξα και τιμή η κομουνιστική ιδεολογία. Κακό δεν είναι να αναφέρεις απο που παίρνεις ιδέες. Όλοι έχουν αναφέρει στο φόρουμ αν είναι εργοδότες, εργαζόμενοι αν έχουν δουλειά και έτσι δικαιολογούν τις απόψεις τους.

Το μόνο που έχεις / τε να κάνετε είναι απλά να παραδεχτείτε πως απλά αναπαραγάγετε το κομουνιστικό μανιφέστο και να ησυχάσουν όλοι. Να το αποδεχθούν και να γυρίσουν στις δουλειές τους. Τόσο απλά.

δεν αναπαραγω τιποτα,εγω απλα λεω την αποψη μου η οποια δεν ανηκει σε καμια καθαρη ιδεολογια.

αν ψαξεις και σε αλλα ποστ μου στο φορουμ θα δεις οτι δεν συμβαδιζουν με τη κομμουνιστικη ιδεολογια. ;)

Δημοσ.

Όντως έχουμε ακούσει ακραίως ριζοσπαστικές απόψεις σήμερα. Να απαιτείς λέει όταν δουλεύεις 12άωρο...να πληρώνεσαι για 12άωρο...μα είναι δυνατόν οι μοντεράτορες να επιτρέπουν να γράφονται τέτοιες κομμουνιστικές ιδέες;

Δημοσ.

άκου να δεις ο αλήτης ο κομμουνιστής απαιτεί , άκουσον άκουσον, να πληρώνεται για την δουλειά που κάνει...

έχουμε χάσει κάθε μέτρο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...