Nikos_By_Tntt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Καλημερα..!Για αρχη δεν ξερω που πρεπει να αναφερω το παρακατω προβλημα..!Εχω μια 27'' samsung και μια msi gtx 660 το προβλημα ειναι οτι οταν κλεισω το pc η οθονη δεν πεφτει ποτε σε αναμονη..!Μου βγαζει ενα μηνυμα οτι δεν εχει σημα το hdmi αλλα δεν σβηνη..!ειναι λογικο? την δοκιμασα σε ps3 με hdmi και οταν το εκλεισα επεσε σε αναμονη αμεσος..με το pc δεν το κανει.. επισης και με vga καλωδιο πεφτει σε αναμονη.. με hdmi οχι!!Ευχαριστω εκ των προτερων..!
liopyr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Κουλό πρόβλημα, γιατί δεν της δίνεις σήμα με DVI;
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 δεν εχει θηρα για dvi μονο vga και hdmi
liopyr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Για να μην έχει DVI, υποψιάζομαι πως πρόκειται για TV την οποία χρησιμοποιείς ως οθόνη; Αν ναι, φυσιολογικό είναι να μην στην κλείνει, δεν ξέρω πως δουλεύει το PS3, αλλά pc δεν έχω πετύχει να κλείνει τις TV όταν το κλείνεις.
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 οχι δεν ειναι tv monitor ειναι αυτο http://www.samsung.com/gr/consumer/pc-peripherals-printers/monitor/led/LS27D390HS/EN
liopyr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 To έψαξα λίγο, έχουν και άλλοι παρόμοιο πρόβλημα με samsung monitor και hdmi standby. Εδώ κάποιος ισχυρίζεται πως λύθηκε όταν έβαλε hdmi - > dvi adapter. Δεν είναι ακριβοί (2-3€ πρέπει να έχουν), θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις.
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 το θεμα ειναι οτι ειναι προβλημα της οθονης?δεν θα μπορουσα να ζητησω αλλαγη ή το οτιδιποτε?
AMD Expert Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 το θεμα ειναι οτι ειναι προβλημα της οθονης? δεν θα μπορουσα να ζητησω αλλαγη ή το οτιδιποτε? Είναι πρόβλημα του λογισμικού της οθόνης. Εκτός κι αν υπάρχει ενημέρωση λογισμικού δεν μπορείς να κάνεις κάτι
keravnos21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Εγω θα σου ελεγα να μην αφηνεις σε αναμονη την οθονη σου αλλα να την κλεινεις κανονικα γιατι κυκλοφορουν και κατι διακοπες ρεύματος που σκοτωνουν εχω χασει μια 24αρα ετσι . 1
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 κατεβασα λογικα drivers επελεξα hdmi αλλα δεν ειδα καμια διαφορα..! αν βαλω αναπτορακι απο hdmi να καταληγει σε dvi δεν θα εχω καμια διαφορα στην ποιοτητα εικονας?
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ok ευχαριστω!!κατι τελευτεο απο e-shop αν το αγορασω πως να το ψαξω?εχει καποια συγκεκριμενη ονομασια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα